Aspirante optimiste > 20 ani (788)
Raspunsuri - Pagina 10
Ana178081 spune:
Neata Velvet si bafta la dr vineri.Sa ne aduci vesti bune
Se pare ca doar noi bantuim pe aici.Restul unde ati disparut?
Daena sa fie in burtica
Vineri merg si eu la PAP si secretie.Trebuie sa sun o dr gineco pt consultatie sa merg sapt asta/viitoare.As vrea sa consult 2dr sa-mi aleg una care mi se va parea mai ok
O sa intru mai rar pe aici,doar cand am vreo nelamurire ori sa mai felicit/incurajez pe vreuna din voi
Apropo de nelamuriri:Ce ceai am voie sa beau?Am racit si nu vreau sa iau pastile(stiu k n-am voie).Si a2a nelamurire fetele care ati pierdut sarcini,cand ati mai reusit sa ramaneti ati avut voie la ???Ce au zis dr in privinta asta?
Va pup pe toate si Dzeu sa va ajute sa va strangeti copilasii in brate curand!
daena spune:
Buna dimineata fetelor!
Ana, velvet . Am intrat doar scurt, ma grabesc sa pregatesc ceva de papa sa punem cu noi si fugim la munte. Aici e asa o vreme frumoasa. Va pup pe toate si va doresc un 1 Mai frumos.
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
velvet spune:
neata,daena distractie placuta!noi duminica am fost la munte.azi am de munca pe acasa.
Mihaelafalt spune:
Neata.
Va urez un 1 mai insorit in inimile voastre asa cum e si afara.
foarte frumos, cred ca ies si eu azi sa ma plimb, singura ca sotul e la munci.
Despre mine ce sa va mai spun ieri ma durea tare spatele si cand am controlat cu un betisor era roz invhis, aproape de sange iar azi dimineata curat tot si durerea de spate a disparut.
Nu stiu ce sa mai cred, as face un test dar nu indraznesc, imi e frica sa vad doar o liniuta sau 2 inchipuite, mai astept 1-2 zile si daca nu vine ciclosul joi dimineata fac test, azi as fi ziua 28.
Daena ma bucur pentru tine, distractie placuta la munte.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana178081 Neata Velvet si bafta la dr vineri.Sa ne aduci vesti bune Se pare ca doar noi bantuim pe aici.Restul unde ati disparut? Daena sa fie in burtica Vineri merg si eu la PAP si secretie.Trebuie sa sun o dr gineco pt consultatie sa merg sapt asta/viitoare.As vrea sa consult 2dr sa-mi aleg una care mi se va parea mai ok O sa intru mai rar pe aici,doar cand am vreo nelamurire ori sa mai felicit/incurajez pe vreuna din voi Apropo de nelamuriri:Ce ceai am voie sa beau?Am racit si nu vreau sa iau pastile(stiu k n-am voie).Si a2a nelamurire fetele care ati pierdut sarcini,cand ati mai reusit sa ramaneti ati avut voie la ???Ce au zis dr in privinta asta? Va pup pe toate si Dzeu sa va ajute sa va strangeti copilasii in brate curand! |
iti raspund eu: dr iti dau voie sa ai raporturi, este interzis(cum a fost la mine incepan d cu sapt a 8-a) doar daca ai o sarcina cu problema gen:iminenta de avort. placenta previa, mai tarziu prob de col...., in orice caz este indicat sa va iubiti soft, de evitat baile fierinti(ffff important)- treci la var dush, mai ales k acum is caldurile astea nu cred ca baile fierbinti mai sunt o varianta, iar in ceea ce priveste ceaiurile sunt catev acare nu sunt indicate ( nu-mi aduc aminte dar poti da o cautare pe google) iar pt raceli eu una am folosit ceai de lamaie( se fierb 4 lamaii taiate in 4-8 si se fierb in 50ml de apa 15min , se strecoara si se indulceste cu miere de albine)
daca mai ai vreo nelamurire poti sa ma intrebi !!!
sarcina usoara!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
kmy_black spune:
neata fetelor!!!
cu o , noi vom sarbatori prin munca in gradina
Mihaelafalt, ca joi sa vii cu o veste mare!!!
pe toate!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
Mihaelafalt spune:
Kmy multumesc, imi pare rau ca nu am ajuns inca la dr uscatescu sa vad si de tratament, dar saptamana asta nu mai merg ramane pe saptamana viitoare, ca nu am timp sa merg si la doctorul de familie sa imi iau trimitere. Apropo fetele care ati mai fost ce trebuie sa scrie pe trimitere?
oricum eu iau tratament de aproape o luna mai am doar 3 zile sa implinesc luna sper ca daca e sa fiu acoperita, am mai citit ca tratamentul isi face efectul cam la o luna jumatate de la administrare.
La mine vad ca si-a facut efectul ca mi s-a imbunatatit parul, am fost ieri la coafor si coafeza mea s-a bucurat ca era foarte distrus inainte.
Astia de la sinevo inca nu mi-au dat rezultatele deci nu am ce face.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.