Aspirante optimiste > 20 ani (788)
Raspunsuri - Pagina 9
daena spune:
fetele!
Velvet, bafta la dr. Sa veniti cu vesti bune!
Draguta, multumim de intrebare. Eu sunt bine, azi e ultima zi de duphaston si pe vineri ma astept sa vina uratii.Daca nu vin duminica fac un test. Si eu sper tare mult sa nu vina.
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Eu sunt pe aici, v-am citit dar nu am chef de nimic, am facut o gafa azi si am pierdut multi bani, am plans ma doare capul tare si colac peste pupaza cred ca vine si ciclosul.
Roxy imi pare rau pentru ce ai patit, nu te mai gandi asa ca nu esti tu de vina.
Velvet multa bafta la doctori pe vineri.
Daena succes sa ai un test pozitiv luna asta.
Mica La multi ani, sa iti dea DD multa sanatate si tot ce iti doresti.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Katy82 spune:
Buna fetele!
Roxy imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asta. E tare greu pt o mamica sa-si piarda bebele. Nu te gandi ca a fost vina ta, asa cum spuneau si fetele se face o selectie naturala si decat sa se nasca bebe cu probleme e mai bine asa.
Fetele eu in curand o sa declar z1. M-am resemnat, nu mai e o tragedie, m-am obisnuit pur si simplu. Incerc sa pretuiesc mai mult ce am. Sotul meu, parintii, prietenii si sa ma bucur de viata si fara bebe. Poate vreodata il voi avea sau poate Dumnezeu ne va ajuta sa infiem si atunci ne vom implini si noi ca parinti. Pup fetele.
http://lt1f.lilypie.com/EROdp3.png
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
miky82 spune:
Mica La multi ani multa sanatate si fecicire!
Fetele imi pare rau ca nu am mai putut sa intru am avut multa treaba, nici macar nu am apucat sa citesc capitolul asta dar promit sa recuperez. Va si sa aveti un 1 Mai frumos si deosebit asa ca voi
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
kmy_black spune:
mica
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
velvet spune:
buna dimineata fetesi o cafeluta pt voi!
mica,la multi ani si multa sanatate!
o zi frumoasa va doresc!