Programul gratuit "Scoala dupa scoala"

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

loryi1974-cred ca fiecare parinte este constient ca pe langa acele ore petrecute la scoala ca se va numi ,,scoala dupa scoala,, sau ,,after,, sau numeste o cum doresti copilul trebuie verificat daca nu zilnic macar la sfarsitul de saptamana.... si desigur obligatoriu sa citeasca zilnic si acasa .
Persoanele care lucreaza si care poate nu au cu cine sa si lase copiii acasa prefera aceasta solutie cu bani sau fara decat sa ramana copilul in aceasta perioada singur acasa.
Eu cel putin ma bucur ca se instituie aceasta ,,scoala,,si pentru copiii din gimnaziu!-ramane de vazut cum se va pune in practica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

N-as baga mana in foc ca toti parintii constientizeaza asta, la noi la clasa a treia s-au trezit abia acum dupa 3 ani sa se intrebe ce se intampla.
In teorie totul e bine planificat, in practica intervin tot felul de probleme. Unii copii pot rezista acestui gen de program, altii nu. Nu poti sa stii cum va reactiona un copil de 6-7 ani.
Eu am vrut doar sa atrag atentia si asupra riscurilor, dezavantajelor avand in vedere ca am trecut prin asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Citat:
citat din mesajul lui LORE33

Sunt platiti, nu face nimeni voluntariat!

LOREDANA si MIHAI

"Infrint nu esti atunci cind singerezi,nici ochii cind in lacrimi ti-s.Adevaratele infringeri sunt renuntarile la vis."

Si cine ii plateste? Statul sau parintii? Cumnata mea e la o scoala unde proiectul a fost prezentat ca "voluntariat obnligatoriu".

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Primaria finanteaza masa copiilor si plata profesorilor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Primaria finanteaza masa copiilor si plata profesorilor.

Cu scuze ca insist: e vorba de primaria generala sau cea de sector? Nu-mi explic de ce in alte sectoare situatia sta altfel... imi fine, ne vom lamuri poate dupa perioada de pilot.

Mergi la inceput

In sectorul 6, primaria sectorului 6 plateste. Nu stiu cum e in alte sectoare.

Oricum, iti spun cum e la noi la scoala: mancarea devine din ce in ce mai buna, s-a cerut scaderea gramajului la ciorba/supa si cresterea gramajului la felul II si de cam 1 saptamana au si desert, pentru ca in primele zile nu au avut.

Astazi copiii au mancat ciorba de pui, piure cu un ciocanel de pui, castraveciori murati si la desert au avut un mar verde.

C-o fi electoral sau nu, programul e bine-venit.

Mergi la inceput

Multumesc, Claudia.

Mergi la inceput

Cu placere, Liviana!

Clasa a IV-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

suna tare bine si chiar as fi incantata daca ar fi un proiect pe termen lung

...imi suna totusi a...pomana electorala

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

extragerea premiilor

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

"Primaria Sector 6, prin Administratia Scolilor Sector 6, va implementa incepand cu data de 7 mai 2012, programul pilot Scoala dupa Scoala.
Programul se va derula in toate scolile si liceele din reteaua de invatamant preuniversitar de stat din Sectorul 6, in conformitate cu Ordinul nr. 5.349/7.09.2011, al Ministrului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, in perioada 7 mai 2012 – 15 iunie 2012.
Acest program pilot are menirea de a evalua solicitarile si nevoile elevilor si parinitilor dar si necesitatile de ordin material, financiar si uman pentru aplicarea acestui program."

sursa: http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/Program-pilor-after-school-sectorul_0_692931003.html#

eu pot sa inteleg din asta ca:

e un program pilot ..cum e si denumit
se evalueaza posibilitati/costuri de implementare / logistica si resursa umana

si ca ulterior acestei evaluari se va putea stabili necesitatea si se va putea propune ca program permanent contra cost!!

eu nu cred ca isi imagineaza cineva ca treaba asta ar putea fi moca (vorba batranului Bucsha )

si nu pot sa-mi ascund surprinderea ca perioada aleasa (anul trecut in toamna lui 2011...de guvernul Boc)pt acest test pilot e fix ..dar FIX inainte de alegerile locale
...sa radem tare si sa le spunem ca-i credem...macar ne mint frumos

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

extragerea premiilor

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput