Asp.opt (787) Felicitari Ana178081, roxy_ana !!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ana, Utrogestanul relaxeaza si el uterul, asa ca pune cu incredere. Sa ai No-spa tot timpul, e foarte bun.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

buna dimineatza fetelor!!!
va servesc cu o !!!
scz ca nu am facut prezenta la apel mai devreme, am vazut ca m-ati "strigat"!!!am mai incercat sa ma prezint la apel dar pur si simplu nu reuseam sa tastez nimic, nu din lipsa de inspiratie, doar ca ma straduiesc sa ma regasesc, sa-mi regasesc optimismul in primul rand, sa ma adun ...........
Ana felicitari pt ! sa ai o sarcina usoara si la termen!!!
ca pe toate si promit sa nu mai lipsesc atat de mult!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata si scuze ca dau buzna la voi.
Ana,vroiam doar sa spun,ca daca pui utro,sa nu mai intrerupi,pana la sfatul medicului.Mie asa mi-a spus dr,ca intreruperea suplimentului de progesteron,mai ales in sarcina incipienta,poate duce la complicatii.Eu am luat 400 mg de la 4 la 13 saptamani,am intrerupt,pentru ca teoretic atunci e formata deja placenta si preia productia de proge.Dar am inceput sa am contarctii,si am reluat de la 16 saptamani pana la 23...Acuma,din fericire sunt bine si fara proge,ca ma saturasem pana peste cap.

In luna in care am ramas,mi-am tinut picioarele la piept vreo 20 minute.Mie mi s-a parut mai comod decat sa stau cu picioarele pe perete .Singurele 3 ocazii in care am ramas gravi,au fost cand am tinut asa picioarele.

Va pupacesc!

_

Mamica mandra 24+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata gagici.
Daena eu am mai avut chisturi si in trecut, alta data le simteam, alta data nu, odata cand s-a spart intr-o noapte am crezut ca mor de durere, m-a durut vreo 2 zile inainte si in noaptea aia nici nu ma puteam misca de durere, acum nu simt nimic si sper sa nici nu simt sa se resoarba el singur, mai bine zis sa dispara la ciclul asta.
Kmy bine ai revenit printre noi, te pup si imi era dor de cafeluta ta, parca mi-ai facut pofta si as vrea si eu putin.
Ana de ce lasi beta pe vineri si duminica? Unde o faci duminica de e deschis?Eu zic sa o faci mai devreme, azi si vineri poti sa o faci si in timpul zilei si sa iti faci si un progesteron sa vezi daca ai nevoie.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

kimmy
de ce sa-ti ceri scz k ai dat buzna, doar esti una dintre noi!!!
nu suntem noi cuibul mama!?

Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata fete

kmy bine ai revenit!sper ca esti mai bine.

va doresc o zi calda!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui velvet

buna dimineata fete

kmy bine ai revenit!sper ca esti mai bine.

va doresc o zi calda!

multumesc mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Raluca, imi pare rau pentru ceea ce ti s-a inatamplat, insa trebuie sa sa privesti lucrurile pozitiv si sa iti spui ca tot raul e spre bine si ca luna viitoare vei avea un test pozitiv. Noi iti tinem pumnii.

Mie inca nu mi-a venit...si nici nu am mai facut test...azi ar fi z12 DPO daca este sa ma iau dupa testul de ovulatie. La sarcina trecuta testul a fost slab pozitiv in z10 DPO, desi BHCG-ul era negativ. Nici nu stiu daca sa sper...Cred ca ar fi trebuit deja sa fie slab pozitiv...

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

bee,neata.poate e bebe,Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fete!
Kmy ce ma bucur ca ai mai intrat pe la noi, sper sa nu mai absentezi!
Ralu imi pare rau dar cum e vorba aia '' tot raul spre bine"
Gaby e prea devreme cu testul! cunosc rabdarea asta dar te rog macar peste 2-3 zile sa mai faci un test. daaaaaaaaaaaa
O zi frumoasa sa aveti! pe toate.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput