Asp.opt (787) Felicitari Ana178081, roxy_ana !!!
Raspunsuri - Pagina 10
Ana178081 spune:
Neata dragutele.
Mihaela da,e dechis si duminica,de fapt cred k nonstop(si la 12noaptea pentru ca este in spital) si nu ma grabesc cu beta,vreau asa ca duminica vine si sotul si sa mearga cu mine
La eco v-am zis,as vrea sa merg dupa 6sapt ca sa ii aud si inimioara
Sun azi dr sa vedem ce zice de utro,parca n-as vrea sa pun atat de mult(>24sapt).Eu stiu ca am mai facut progesteronul si era ok!Anul trecut am mai pus pentru sustinere,nu stiu cat de bun o fii utro asta,am citit pe un alt forum k e egal cu zero si cam tind sa cred ca asa e,pe mine nu m-a ajutat cu nimic,tot s-a pierdut sarcina aceea
Raluca imi pare rau sincer de tine,dar poate e mai bine asa,decat sa fii avut ceva copilul de la radiografie...asa am zis si eu anul trecut,decat sa fac un copil bolnav,mai bine ca s-a oprit din evolutie.Fii increzatoare,poate luna urm va fii cu noroc.Tin pumnii
velvet spune:
ana te-am intrebat si eu acum vreo 2 zile.cum arata sperm inainte de tratament?cate forme anormale?mobilitate?nr?si cat timp a facut sotul tau tratament?mersi
IuliaCospy spune:
Scuzati absenta indelungata! Am fost la fel de fel de intalneli si sindrofii si cursuri...
Ana, felicitari, mamico! Sarcina usoara si la termen! Apropos de dureri de burtica, mie dr mi-a zis ca pot lua pana poimaine no-spa, ca nu rezolva problema ci doar amelioreaza. Solutia e utrogestan (scarbos din cale afara dupa mine, dar n-avem ce face). Si adevarul e ca dupa ce am inceput sa iau au disparut aproape complet durerile.
Raluca Imi pare rau pentru tot ce ai patit! Capul sus si multa putere sa continui lupta. DD te va rasplati!
Gaby Poate nu e totul pierdut luna asta.
Miha, of ce tie si cu chisturile astea. Scapi de una si dai de alta. ca sa le rezolvi pe toate cat mai repede!
Velvet, Bee, Draguta, Miky, Alex, Deny, Kmy, Daena, Mica sper ca n-am uitat pe nimeni, dar daca da, n-a fost cu intentie, asa ca pentru toata lumea.
Mica, Ana, sustin si eu reteta cu pozitia minune. Eu am si uter retrovers, si se pare ca asta a ajutat! Cu statul cu picioarele cocotate, stiu ca ajuta, dar eu n-am incercat din lipsa de timp, dar vinul rosu da
Deny zi aici ce ai patit, ca poate putem da o mana de ajutor!
Cum ziceam saptamana trecuta, vineri am fost la eco si am vazut doar sacul in uter. O noua programare luni pe 30. Intre timp insa fetita sefului meu a mai cules o contagioasa, iar eu sunt dn nou in panica, asa ca dupa amiaza ma duc in alta parte sa cer niste analize de imunologie si poate vad si inimioara.
Mica, ia-o usurel cu greturile, ca ai timp Si la mine au inceput in forta de duminica, in special seara, ca asa e reteta.
O zi minunata tuturor!
Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0
emilia.m spune:
Da Ana, si pe mine ma intereseaza sa fac o comparatie si sa imi spui ce tratament i-ai dat sotului tau pt imbunatatirea rezultatelor.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
Ana178081 spune:
Velvet,Emilia am mai spus pe aici cum arata spermogr sotului
Ok,deci:nr spermat>80mil
mobilitate(1-6h)>40%(ref 70-100)
mobilitate(6-12h)>25%(ref 40-60)
forme anormale>20%(ref 0-20)
ph>7(ref 7,2-8,9)
I-am dat:CENTRUM 1/ZI timp de 40-45zile
BIO-ZINC-SELENIU 1/ZI timp de o luna(a fost 1luna si ceva ca nu prea vroia sa le mai ia pe ultimele ~10,cica aveau gust nasol,dar m-am tinut de capul lui si le-a luat pe toate )
Cam atat dragelor,sper sa va fie de folos
Ana178081 spune:
si spermogr a facut-o in ianuarie,a fost ultima.Acum nu stiu cat i s-o fii imbunatatit analiza dupa tratam asta,dar sunt sigura ca mobilitatea a crescut caci altfel nu ramaneam.Deci in total 2luni jumate a luat pastile.Aveam de gand sa-i iau si eu spermotrend,bine k n-am mai luat.
draguta spune:
buna fetele
daca va stiti diagnosticul uitati ce am gasit, poate va ajuta cu ceva
http://www.cosmeticreviews.ro/index.php?go=events&id=74
http://www.revistahofigal.ro/articole/infertilitate---n-cuplu.html
draguta spune:
Iulia stai departe cat poti, chiar daca se supara le va trece, nu e de joaca, te asteptam cu vesti de la eco, avem multe de invatat de la voi, ma bucur cand va vad aici, valabil pentru toate gravidutele
eu tot racita, am luat niste tinctura de propolis in speranta caa ma va ajuta, voi ati folosit?