Asp.opt (787) Felicitari Ana178081, roxy_ana !!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

ana,mersi.sperm asta am vazut-o.eu am inteles ca asta era dupa tratament.pai voi nu aveati mari probleme,de-aia ai ramas.la mine nu e asa usor.

draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

fetele am sunat si analizele mele vor fi gata vineri

velvet va fi bine si la voi, cand ati facut ultima spermograma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Draguta, Velvet multumesc Ma straduiesc sa stau departe. Am marele noroc ca oamenii ma inteleg. Daca data trecuta am aflat la birou, de data asta nici n-a mai ajus aici, m-a sunat direct si vom incerca sa nu ne intersectam pe la birou zilele urmatoare. Nici nu pot sta sub un clopot de sticla, pt ca Sara e in colectivitate si poate culege oricand ceva. Noroc ca ea e vaccinata, deci safe, teoretic.

Din cauza asta va tot ziceam eu de analize de anticorpi inainte de sarcina, ca-s patita. Ce-i drept insa nici eu nu mi le-am facut pe totate, stiind ca intra in schima obligatorie de vaccin, pe care Sara a facut-o, dar uite sa nu stii niciodata de unde apar surprizele.

Ma rog la DD sa fie totul bine pentru toata lumea!

Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cred ca aspteptarea s-a terminat, se pare ca furia rosie e pe vine, simptomele sunt clare, desi semnele nu sunt inca prezente...Deci, pe luna viitoare!

Si eu am stat sarcina trecuta cu frica in san sa nu cumva sa prind vreo boala periculoasa pentru bebe, pt ca nu aveam anticorpi nici la varicela, nici la toxoplasma, nici la listeria. Am vrut sa ma vaccinez dar nu am voie din cauza bolilor autoimune.

Deci fetelor, faceti-va analizele ca sa vedeti la ce aveti anticorpi si la ce nu, pt ca sa va puteti vaccina ca sa stati linistite!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

flowerbe interesant ce spui, daca analize mele T3,T4 ,TSH indica dereglare si nu am anticorpi pt. bolile contagioasa e interzis vaccinul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Flowerbee, te intrebasem de autoimune, ziceai ca ti-a zis dr. Uscatescu ca esti in perioada de echilibru. Ai idee cum a constatat asta?
Eu ma suspectez de probleme autoimune, voi merge la Inst. V. Babes sa fac analize (mi s-a recomandat sa fac celulele NK, dar voi mai face eu si altele, anticorpi ANA, anti-ADN...
Tu ce analize ai facut?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Draguta, stiu ca vaccinurile sunt interzise pentru persoanele cu boli autoimune, deci cele care deja au niste anticorpi care lupta impotriva propriilor organe sau tesuturi (gen anticorpi antitiroidieni, antifosfolipidici, antitrombocitari etc). Se pare ca vaccinurile, dat fiind faptul ca ele insele introduc niste anticorpi, pot fi un trigger pentru alti anticorpi care, fie sunt in forma latenta si ii trezesc, fie sunt in titru mic si ii imnultesc, fie ii fac sa se activeze). Este un raspuns autoimun care poate degenera.

In cazul meu, pt ca am trei tipuri de anticorpi care se activeaza cand vor ei, si diagnosticul a fost de la lupus, la sindrom antifosfolipidic, tiroidita autoimuna, trobocitopenie autoimuna, mi s-a interzis sa ma vaccinez, ca sa nu provoc o "innebunire" a sistemului imunitar. Se pare ca toate problemele autoimune au fost declansate de sarcina si de injectia cu vaccin anti RH sau imunoglobulina anti D parca sau de alergie la Clexane.

Daca nu ai ATPO prezent sau alti anticorpi, pot vorbi cu medicul despre vaccinare.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Flowerbe multumesc ,am sa vad cum imi ies analizele si am sa intreb medicul de toate acestea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

draguta pe 20 ianuarie am facut-o pe ultima.

Mergi la inceput

velvet pai a trecut mult de atunci, daca a primit tratamentul corespunzator eu cred ca acum e bine

Mergi la inceput