Asp.opt (787) Felicitari Ana178081, roxy_ana !!!
Raspunsuri - Pagina 12
miky82 spune:
Draguta te asteptam cu vesti bune
Iulia si pe tine la fel ..... am prins un
Ana ai rabdare nu gluma pana ajungi la dr, eu cred ca eram calare pe el
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
flowerbee spune:
MeAlex, am facut analize pt determinarea anticorpilor anti trombocitari, anti tiroidieni, anti ANA, anti ADN, lupus anticoagulant - anticorpi anti fosfolipidici, anti cardiolipinici, anti beta2 glicoproteina, complementi serici, proteina C reactiva. Bineinteles, plus hemograma si alte chestii legate de sange, rinichi, ficat etc.
Din pacate, costa o multime de bani si asigurarile nu acopera nimic.
Pe unele le-am facut gratuit la Colentina, la hematologul la are ma duc, unele (care nu se faceau in spital) le-am facut la Synevo. Ca sa fiu sigura ca rezultatele sunt ok si ca sa infirm un diagnistic pe care mi l-a spus un medic si care m-a inspaimaintat, am fost in Austria si am facut un set de analize la o doamna dr hematolog care se ocupa de patologia trombocitelor.
La dr Uscatescu am fost pt ca sa fac analizele la stat, inclusiv pe cele pe care la alte spitale nu se fac si in privat costa 350 ron fiecare. Plus ca dansa are experienta cu gravidele cu problee hematologice. Mi-a spus ca sunt in echilibru pt ca am un nr. normal (desi minim) de trombocite iar anticorpii anti trombocitari sunt absenti in acest moment, ca si lupusul anticoagulant. Doar ATPO e prezent, dat in titru mic si oricum, iau Euthyrox.
M-am intins ca o placinta...
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Katy82 spune:
Buna fetele si Hristos a inviat! Scuzati absenta indelungata, am fost 10 zile la tara si duinica seara am revenit si noi. Ma bucur ca avem gravidute noi. Felicitari Ana,Iulia, Corina si Mica..
Eu sunt bine, in perioada de dupa ovulatie.
Tin pumnii la toate fetele! Gaby pana nu vezi rosu mai sunt sperante!
pe toate!
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
Mihaelafalt spune:
Fetelor eu am stat in bucatarie in picioare si m-a luat o durere de spate de parca mi-ar veni uratii azi sau parca e prima zi de ciclu.
Asa m-am speriat cand am vazut dintr-o data durere si cand am calculat mi-am dat seama ca eu sunt abia ziua 22, sper sa nu se deregleze ca acu 2 luni mi-a venit la 25 de zile si luna trecuta la 33-34 nu mai stiu exact.
Asa fugitiv mi-a trecut si un gand de sarcina dar va dati seama ca deja gandesc prostii ca nu ar avea de unde si chiar daca ar fi ceva luna asta ar fi ceva tarziu, o ovulatie tarzie.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
velvet cam nu prea are cum sa fie bebe, iti dai seama ca daca in ziua 9 foliculi aveam doi sau 3 dar nu mai mari de 1mm si din ziua 16 am inceput sa iau duphaston sigur s-a inhibat ovulatia de la el, si pana atunci nu cred ca au cresc ei foliculii ca sa aiba putere sa se sparga, totusi trebuie sa fiu realista, nu are rost sa imi fac sperante si sa cad de sus.
Sper eu si ma gandesc in fiecare zi dar acu am vazut destul de clar ca luna asta ovarele mele n-au vrut sa lucreze chiar daca au fost curatate la laparascopie.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Fetelor mi-a iesit analiza la AMH voi ce ziceti cum stau e de bine sau de rau ca aici chiar nu ma pricep
AMH = 2.497ng/ml, valoare ref:Perioada fertila: 1-8, Postmenopauza: < 0.4.
Mihaelafalt spune:
Dar nu e cam mica pentru varsta asta?