Asp.opt (787) Felicitari Ana178081, roxy_ana !!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Miha, esti in grafic, mica-mare pentru varsta ta, ce conteaza?
Faci analize si ii dai bataie: stii pozitia, tratamentul cu vin, vitamine si gata!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Of Alex de-as putea sa ma linistesc si eu odata cu toate analizele si investigatiile astea.
De fapt mi-am dat seama ca si eu analizele imunologice nu am facut decat micoplasma, ureaplasma, chlamidia, o sa strang ceva banuti sa fac macar Torch, hepatitele le-am facut anul trecut si nu le aveam.
Alex spune-mi te rog din ce stii tu, ca eu am inceput sa citesc la trombofilie dar sunt la inceput, pentru noi cele cu mutatii e indicata stimularea sau nu prea?
Ma gandesc ca luna viitoare sa o rog pe doctorita sa incercam o stimulare usoara asta daca nu afecteaza la trombofilie.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Mihaela, e o valoare buna pentru varsta ta.
Exact cum zicea Velvet, daca era aproape de 1, trebuia sa zici ca e scazuta. Pe buletinul meu e impartit altfel, dar fiecare labolator cu scara lui. (si pe scara mea esti bine, aceleasi unitati)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Multumesc Gabi.
Inseamna ca mai am, eu sper sa fie inca ani buni de acum incolo ca nu ma opresc doar la un bebel, vine el mai greu dar dupa aia sper sa se desfunde teava cum se zice.
Eu ma gandeam ca daca de la 14 ani de cand am ciclu pana acum a scazut la 2,4 asta ar insemna ca in cateiva ani scade aproape de 1, acum cum da DD.
Vorba lui Alex, pozitia o stim, tratamentul cu vin il stim, doar trebuie sa punem in aplicare.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Mihaela, poti face stimulare, e adevarat ca se coaguleaza mai repede angele, ca de aia se da Clexane + Aspenter la fiv-uri, ca implica si stimulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Mihaela, nu se calculeaza asa...nu poti calcula ca initial ai avut maxim si apoi a scazut.
Sa iti zic de ce, AMh-ul meu a scazut cu 0.4 in numai 4 luni de stimulare., dar oricum nu se pune ca la tine ca al meu era oricum mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

Iulia stai departe cat poti, chiar daca se supara le va trece, nu e de joaca, te asteptam cu vesti de la eco, avem multe de invatat de la voi, ma bucur cand va vad aici, valabil pentru toate gravidutele

eu tot racita, am luat niste tinctura de propolis in speranta caa ma va ajuta, voi ati folosit?

Multumim draguta de informatii, f interesant. Eu imi fac intr-un borcanel miere amestecata cu propolis lichid si iau cate 1 lingurita pt gat, e f eficienta dar cand durerea e in faza incipienta. Daca e mai rau ma bandajez la gat cu o compresa cu bitter suedez peste noapte, pe mine ma ajuta.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

miha sper sa avem si noi macar un copil cat mai repede!asta asa e,tu esti tanara ,mai ai timp si de al 2 lea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Fetele, ma iertati ca nu v-am raspuns imediat aseara, dar nu am mai putut intra.
Ieri am avut hematurie (urina cu sange) si cam dureroasa, dupa ce se termina jetul.
Hematuria s-a inceput brusc la pranz si seara s-a oprit.

Am si cautat pe net ce am, si din cate am inteles poate fi: ori piatra in plimbare (care vrea sa iasa, poate), ori e cistita, ori cancer in caile urinare, ori cu totul altceva.

Seara inainte de culcare nu a mai avut sange in urina, ci doar asa mai maroniu (ca ai zice ca a fost spotting, sange vechi cu urina).

Azi e liniste, nu am dureri, abia-abia-abia se simte o usoara usturime si m-am linistit, dar ieri cand am avut atat de tare usturime(cand terminam jetul) de parca m-am fript acolo jos.

Nu stiu ce a ajutat, ca ieri am baut mult ceai de musetel+lamaie(suc de lamaie in ceai si feliutele ramase le mancam in timp ce beam ceai) si inainte de culcare m-am spalat pe zona intima cu infuzie de musetel.

M-am speriat ieri si nu intelegeam de ce am urinat cu sange. Banuiesc ca am avut o piatra in plimbare(cum zice pe net) si de acolo sangele si durerea. Dar nu pot sa trec cu vederea si la cistita.

Se transmite cistita prin act sexual, cumva?
(inca nu am dat pe google sa vad daca e posibil asa ceva).

Nu a fost la medic ca nu am posibilitate decat abia in iunie, poate.
Daca se mai repeta, la urgenta cu mine.

Kmy, ma bucur ca ai revenit

Va toate fetele

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Deny, ai grija ce citesti, ca te panichezi degeaba...E infectie urinara, cu simptomele clasice (mai ales usturimea la finalul urinarii, cu contractii si dureri mari - se numeste tenesma). Are legatura si cu sexul, la femei mai ales, se aduc germeni din zona anala in cea genitala si apoi, in vezica, in timpul actului sexual. De asta se recomanda ambilor parteneri sa faca pipi dupa contact, asa scade probabilitatea infectarii. Pe vremuri se numea "boala lunii de miere" ca atunci se facea sex sportiv si des . Acum nu mai tine.
Nu ai cancer, stai linistita. Cancerul nu doare, exista sangerari in cancerul de vezica, dar nu sunt simptome, nu doare nimic (si in general, se urineaza rosu, ca si cum ar fi doar sange).
P.S. Si de ce iti era rusine sa povestesti???
le: Trebuie sa bei multa apa, ar fi bune produse din afine sau merisor (suc, pastile, ceai, orice), dar oricum, trebuie sa faci o urocultura si mai mult ca sigur sa dai cu antibiotic.

Mergi la inceput