Asp.opt (787) Felicitari Ana178081, roxy_ana !!!
Raspunsuri - Pagina 14
DenyAnd spune:
Va multumesc pt raspuns
MeAlex are logica ce spui tu cu sexul. Nu stiu daca de la asta a venit infectia la mine de urina a fost cu sange... o zi inainte de hematurie, sotul a vrut sa incercam sex anal, a fost doar o incercare, nu am mers pana la capat pt ca eu aveam dureri si era imposibil sexul anal, dar dupa aia nu s-a sters macar cu un servetel umed si direct in vagin a urmat continuarea si tot in vagin a terminat.
Sigur de acolo s-a tras infectia urinara, ca altfel nu-mi explic.
Ufff.
Mi-am amintit acuma ca a mai fost si 1 sau 2 saptamani in urma mai (nu tin minte exact) incercarea dar eu l-am pus intai sa se stearga cu servetel umed, si apoi continuarea in vagin, dar vad ca tot degeaba ca tot infectie.
O sa fac mai rau daca las urocultura pe iunie?
Nu stiu de ce mi-a fost rusine sa va povestesc
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
dana0000 spune:
Fetelor voi o mai stiti pe Ellyshor? Scria mai mult la topicul de endo,a reusit sa nasca un bebelus sanatos! Ma bucur mult pt ea,a invins endo si acum isi tine minunea la piept!
A stat mai mult in pat pe durata sarcinii,dar acum e ok.
Vroiam sa va zic ca ma bucur pt ea,sa va dau si voua vestea buna si sa va rog sa aveti speranta! Stiu ca e greu,inteleg disperarea..am fost si eu prietena cu ea vreo 2ani jumate dar ma rog la DD pt voi toate sa aveti un bebelus.
Eu mi-am facut analizele de sarcina,pana acum au iesit bine cu exceptia uroculturii unde scrie ceva de neinteles pt mine (nu stiu daca e ok sau nu):"Bacteriurie < 1000 UFC/mL (fara semnificatie clinica) 1000 UFC/mL = pragul de detectie al uroculturii uzuale UFC = unitati formatoare de colonii." Ori am ceva ori nu am,habar nu am ce e,daca va pricepeti sa-mi spuneti si mie pana ajung la medic.
Scuze ca m-am intins,va pup
MeAlex spune:
Dana, e OK, e negativ. Se considera "fara semnificatie clinica", adica nu se considera infectie, mai putin de 1000 de unitati formatoare de colonii.
Deny, nu eu spun, medicii spun asta...infectiile urinare cu contaminare din zona anala sun foarte frecvente la femei si fara sex anal...ce sa mai zic daca se face sex anal si apoi ajunge in vagin...e posibil sa faci si o infectie vaginala. Tu poti sta cat vrei cu infectie, depinde daca si poti din cauza durerilor. Infectiile se pot agrava si pot urca la rinichi, atunci e mai nasol. Cand urca la rinichi, faci febra, daca ti se intampla, trebuie sa mergi la spital urgent.
Daca mai ai curaj sa incerci, sa puna prezervativ musai.
le: imi amintesc de Ellyshor, minunata veste! Sa le dea Dumnezeu sanatate!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Mihaelafalt spune:
Gaby multumesc,mi-ai explicat pe intelesul meu.
Deny imi pare rau de ce ai patit, daca nu poti merge nicaieri sa faci urocultura macar bea foarte multe lichide si asa cum a zis alex medicamente cu afine, merisor, poate poti cumpara din farmacie.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
dana0000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Dana, e OK, e negativ. Se considera "fara semnificatie clinica", adica nu se considera infectie, mai putin de 1000 de unitati formatoare de colonii. Deny, nu eu spun, medicii spun asta...infectiile urinare cu contaminare din zona anala sun foarte frecvente la femei si fara sex anal...ce sa mai zic daca se face sex anal si apoi ajunge in vagin...e posibil sa faci si o infectie vaginala. Tu poti sta cat vrei cu infectie, depinde daca si poti din cauza durerilor. Infectiile se pot agrava si pot urca la rinichi, atunci e mai nasol. Cand urca la rinichi, faci febra, daca ti se intampla, trebuie sa mergi la spital urgent. Daca mai ai curaj sa incerci, sa puna prezervativ musai. le: imi amintesc de Ellyshor, minunata veste! Sa le dea Dumnezeu sanatate! Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) |
Alex,ca de obicei esti alaturi de mine!
MeAlex spune:
Dana, !
DenyAnd spune:
Miha deja beau multe lichide, mai mult ceai cu lamaie, vreo 5-6 cani pe zi. Cani mari de 0,5 litri .
Beau pur si simplu ca imi place ceaiul cu lamaie
Chiar maine am sa ma duc la market sa caut ceai din merisoare, afine, o sa-mi iau si gel pt zona intima "Intim" (tocmai cautam pe net despre infectii urinare si am dat de o info ca e indicat pt infectii urinare, si tin minte ca am vazut asa ceva alaltaieri prin rafturile marketului). O sa-mi iau si suc de merisoare, daca gasesc
Sotul meu mereu imi zice ca cel mai bun antibiotic (natural) e usturoiul, cum eu deja pap zilnic cate 3-4 catei de usturoi la pranz ca el deja s-a saturat de mirosul de usturoi, o sa folosesc in continuare usturoiul ca singurul antibiotic ce il am la dispozitie, si cand ajung in tara voi face si urocultura.
Ahh si de prezervativ, nu am uitat.
Multumesc pt raspunsuri
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
MeAlex spune:
Nu stiu daca face bine gelul intim, pentru ca in general irita. Ginecologul nu recomanda nici gelul intim, nici spalaturile daca nu sunt indicatii medicale.