Asp.opt (787) Felicitari Ana178081, roxy_ana !!!
Raspunsuri - Pagina 15
DenyAnd spune:
Mda, nu stiam ca ginecologii nu recomanda gelurile intime.
Eu am renuntat la gel intim de 3 luni din cauza ca aici nu gaseam marca de care foloseam eu ("Numis" cu ph4,2, chiar de ginecolog meu recomandat, si ma simteam bine de la el).
Vad ca e bine si fara gel intim.
Atunci cum ma spal pe zona intima. Uff ma iertati daca e intrebare copilareasca, dar eu nu prea pot sa ma spal doar cu apa. Cum sa fac? Aseara prima data in viata mea m-am spalat cu infuze de plante medicinale (de musetel).
Doar exterior, ca interior in vagin nici nu indraznesc.
Pt spalarea zonei intime folosesc sapun dove, e rau?
Ca doar de asta mai am, sunt saracuta aici
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
Mihaelafalt spune:
Nici eu nu am mai folosit de mult gel intim si saptamana trecuta mi-am luat o lotiune din aia Lactacyd, ca s-a vorbit intr-un timp pe aici de el, camcris l-a recomandat.
Acum sper sa nu imi schimbe PH, nu il folosesc zilnic.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MeAlex spune:
Un ginecolog si un dermatolog mi-au recomandat geluri de copii, incolore, fara parfum daca se poate. Ar fi perfect sa fie bio.
Ganditi-va ca orice miros ramane pe piele e provocat de o chimicala. Orice aroma: de lamaie, de levantica, scortisoara, mai stiu eu, nu e naturala, este o substanta obtinuta sintetic ce imita mirosul respectiv.
Trebuie sa aiba pH neutru. Nu stiu de Dove, dar in niciun caz nu folositi Protex, ca distruge flora buna si apoi faceti candida. Folosesc Protex doar pentru spalat pe maini.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Un ginecolog si un dermatolog mi-au recomandat geluri de copii, incolore, fara parfum daca se poate. Ar fi perfect sa fie bio. Ganditi-va ca orice miros ramane pe piele e provocat de o chimicala. Orice aroma: de lamaie, de levantica, scortisoara, mai stiu eu, nu e naturala, este o substanta obtinuta sintetic ce imita mirosul respectiv. Trebuie sa aiba pH neutru. Nu stiu de Dove, dar in niciun caz nu folositi Protex, ca distruge flora buna si apoi faceti candida. Folosesc Protex doar pentru spalat pe maini. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) |
Multumesc mult pt raspuns. Foarte utile aceste info.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
gabyv spune:
Miha si eu folosesc de ala, recomandat de gine. al meu, a zis ca e printre cele mai naturale. Banuiesc ca il ai pe ala cu lapte si musetel, fara sapun si fara parfum de sinteza. La noi ala se gaseste numai in farmacii si il folosesc de vre-un an, nu am avut niciodata nici un fel de problema.
Si Deny, as mai spune eu ceva de a n a l, lubrifiant, daca aveai dureri si daca te mai incumeti, o sa zic ce ziceam elevilor mei la dirigentie: "nu e chiar ca si pe calea cea normala, trebuie luat treptat si fara sa va grabiti" --- sper ca nu va supar si nici sa nu fie prostii, ca eu zic ce am citit si eu in cartile de specialitate.
daena spune:
Deny, , bine ca nu ai piatra la rinichi!
Fetelor, eu Lactacyd, dar aici nu este, sau nu am vazut eu.Tot din ro m-am aprovizionat dar ultima data nu am gasit nici acolo si nici nu am avut mult timp sa mai caut.In schimb am cumparat alceva, Dermogella intima,scrie ca e fara sapun. Din asta era de 2 feluri, cu pH 4.5 si cu pH 7 si am luat ambele. Voi care ziceti ca e mai potrivita? Stiu ca nu e indicat sa folosesti chimicale in zona intima dar eu nu am reusit sa ma las, am incercat o perioada cu ceva din plante de la hofigal dar nu mi-a placut. Parca mi-e si rusine sa spun dar mie imi miroase < veverita > daca nu spal cu ceva. Nu pun mult, un strop, si apoi clatesc f bine cu apa, si nu insist la intrarea in vagin. Eu pana acum nu am avut probleme, nu am facut niciodata candida sau infectie urinara.
Cred ca e f important si sa porti lenjerie de bumbac, pe cat posibil, si noaptea lasata veve la aerisit
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
gabyv spune:
Daena ce tare , eu cu veve la aerisit mai greu, ca nici vara nu scap de patura
Gata plec la film.
roxy_ana spune:
Buna seara fetelor! Eu sunt pachet de nervi.. din unele puncte de vedere, din alte puncte sunt cea mai fericita din lume.
Pachetul de nervi vine din: masina cu mecanica distrusa in gropile de pe soseaua Pitesti-Campulung, Calculator terminat si program de contabilitate distrus fix la inchiderea de luna ducand la 3 nopti fara somn si lucrat pe laptop in Excel (chestie pe care o urasc din suflet), plus ca acum cateva minute site-ul de depus declaratii al simpaticilor de la finante era picat...
Si vestea frumoasa.... Am facut testul.... Si e o a doua liniuta acolo.... nu am vazut niciodata a doua liniuta pe vreun test al meu... sunt in extaz... dar daca e fals? Mi-e frica sa mai fac altul. Nu vreau sa imi stric fericirea. Plus ca la beta nu am cand sa ajung pentru ca sambata nu e deschis la laboratoare, iar in cursul saptamanii nu pot pleca pentru analize, ca doar lucrez la o firma serioasa.
De ce nu cred ca e? Nu am nimic special in afara de lipsa menstruatiei... nu greata, nu pofta, nu spotting. Dar eu visez ca plec cu Anala odiseea de decembrie-ianuarie.
Ana, daca ma iei cu tine, te pup din suflet!
Miracles are not yet to come, because i am waiting too hard.
kmy_black spune:
roxy_ana
felicitari si sarcina usoara si la termen!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
flowerbee spune:
Roxy, felicitari! Simptomele de sarcina nu apar atat de repede, deci nu te ingrijora de lipsa lor.
Ma fa un test si ai sa vezi ca din zi in zi a doua liniuta e mai grasuta!
Eu cred ca testele de ovilatie Oview sunt nesigure! Nu le mai cumpar, ci o sa merg pe metoda clasica a calendarului. Pacat ca nu mai gasesc testul acela de ovulatie ca un mini microscop care functioneaza cu saliva.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!