Asp.opt (787) Felicitari Ana178081, roxy_ana !!!
Raspunsuri - Pagina 6
dana0000 spune:
Alex am abuzat de tine si ti-am trimis PM pentru niste analize,cand ai timp poate arunci o privire.Nu ma supar daca nu ai timp,nu vreau sa te stresez
MeAlex spune:
Acum am vazut ca ai scris si pe forum, dupa ce am raspuns la mesaj.
Raluca, dar in ziua 21, erai in a 7-a zi de la ovulatie? Ca asa ar trebui, in ziua 7, medicii spun ziua 21, dar nu toate avem ciclu de 28 de zile. Sincer, cu valoare 1, cred ca nu s-ar fi prins deloc.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
daena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucaneagu Mihaela , eu am luat duphaston intre zilele 16-25 , luam o pastiluta pe zi. Luna asta mi-a schimbat in utrogestan , a zis ca a proge natural si o sa il asimilez mai bine si mi-a dublat doza. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare ! |
Raluca, dar tu mereu ai luat asa, numai 1 pastiluta? Mie dr mi-a zis sa iau 2, una dimineata si una seara timp de 10 zile.
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
Mihaelafalt spune:
Eu la progesteron 9 iau cate 2 pastile de duphaston pe zi, trebuie suplimentat mult doza de progesteron si eventual daca nu il asimilezi sa te interesezi si de cel injectabil.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mica26 spune:
salutare fetelor!!!
raluca, imi pare rau pentru cele intamplate...dar capul sus ca se poate!
felicitari, Ana!!! sarcina usoara si la termen! te asteptam la odisee.
deocamdata pune mana si ia acid folic. mie mi-a mai dat magneziu si utrogestan de 200, care-l pun seara intravaginal.eu zic ca nu au ce sa-ti dauneze astea.eu am facut primul eco la 4sapt si 6 zile ca sa fiu sigura ca e intrauterina, iar pe 03.05 ma duc pentru inimioara..atunci o sa am 7sapt si 1zi.daca ai rabdare pana la 7 sapt...poti astepta!
Miha...iti multumesc pentru grija! Nu prea am fost activa nici pe acolo ca am tot avut aniversari, drumuri pe la iasi..nici eu nu mai stiu ce si cum! abia azi m-am mai linistit! au inceput greturile, dar e ok. inca mai pot manca.mai putin, dar se poate!
Vreau sa va marturisesc....si eu am ramas insarcinata in aceeasi pozitie ca ana....cu fata in jos si bazinul un pic ridicat,dupa care jum de ora cu picioarele in tavan(m-a ajutat sotul, ca sa nu incordez muschii).
Asadar fetelor prestati in pozitia asta! Da roade se pare!!!
va pup pe toate! scuze daca v-am innebunit!
Mica 5+
Mica26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velvet mica ma bucur ca e totul bine.deci sa prestam capra am inteles bine? |
si capra e ok! pozitia asta e tot un fel de capra...numai ca una pusa cu botul pe labe!!! scuzati expresia fetelor! stai pe burtica, cu capul in perna si cu bazinul ridicat cam la 45 de grade. trebuie sa dea rezultate!
te pupic si multa sanatate!
Mica 5+
Mihaelafalt spune:
Mica ma bucur ca esti bine, chiar imi faceam griji pentru tine, sper sa nu fie greturile prea mari sa ai o sarcina usoara.
Ai mai spus cuiva sau doar sotul stie?
Cat despre pozitie cred ca ar trebui trecuta pe prima pagina ca si tratamentul cu vin de la Alex ca vad ca da roade bune. De stat cu piciorele in sus nu am mai stat de foarte mult timp, dar imi amintesc ca ti-am zis atunci cand erai la ovulatie sa stai.Parca nu mai am chef de nimic, am o stare asa de lasa-ma sa te las, vreau doar sa treaca timpul imi vina ciclul si analizele mai repede.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mica26 spune:
Velvet, asa te vreau!
Miha, ma bucur cumva ca am greturi pentru ca stiu ca e acolo si ca teoretic ar fi bine!
Am uitat sa mentionez...pozitia a fost la pachet cu un pahar de vin rosu!
nu te lasa! eu cred despre tine ca esti o fata tare, nu ai voie sa renunti tocmai acum!te rog frumos!
la toate!
Mica 5+