Asp.opt (787) Felicitari Ana178081, roxy_ana !!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

mica,Doamne ajuta pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Daena ai PM

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

deny ce faci?

Mergi la inceput

Raluca, imi pare foarte rau ce ti s-a intamplat .

Mica, ma amuza cum povestesti de pozitie. Exact asa vroiam sa explic eu acum cateva zile si mi-e era cam rusinica

Noi in fiecare zi cu pozitia asta (ii place mult sotului, desi mi-e nu prea ca doare spatele dupa aia, dar placerea te face sa uiti de durere si mai vrei).

Fetele, care luati progesteron oral, cand il luati dimineata, dupa masa sau inainte, cum e mai bine pt efect?
Stiu ca mai bine vaginal, dar daca nu s epoate din cauza ca ai avea spotting, cum a avut Dana, vrei nu vrei il iei oral.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Azi nu prea bine(fizic), dar nu las sa ma doboare asta.
Sper sa-mi treaca ce am, ca nu am posibilitate sa ma duc la medic decat in iunie poate.

(mi-e rusine sa zic ce am, desi nu e de gluma cu asta, din cate am citi pe net)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Deny, ti-am raspuns pe PM.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

denynu trebuie sa iti fie rusine.suntem deschise.eu cel putina sunt ff deschisa.poti vorbi cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Deny, spune acilea ce ai, ca daca discutam pana si de pozitii sexy, ce rusine sa mai fie. Plus ca poate stie cineva vre-un tratament fara reteta.
Raluca, imi pare rau!!
Am facut azi test, 10dpo si negativ...sa vad de unde mai gasesc puterea sa ma ridic...

Mergi la inceput

gaby poate e devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Mica nu ma las nici intr-un caz, mai ales acum cand am descoperit si mutatiile si tratamentul potrivit, doar ca luna asta nu are sens sa imi fac sperante, noi am prestat de cand a trecut ciclu si inca mai prestam dar na acum cum vrea DD.Chiar ar fi culmea sa fie cand eu in ziua 9 aveam folicul de 1 mm mai multi, si chist de 4 cm.
Eu intru la culcare ca m-am distrat cu master chef pana acum.
Deny spune la noi ce s-a intamplat fara rusinica poate te putem ajuta.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput