Asp.opt (787) Felicitari Ana178081, roxy_ana !!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Ralu imi pare tare rau, sa stii ca te imbratisez si ca iti tin pumnii sa fie bebe in curand. Macar stii ca stimularea a functionat, ca ai trompe bune,ca sotul e ok.
Te pup tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Raluca, si eu am avut avort menstrual in martie.
Prima beta am facut la o zi dupa ce a inceput sangerarea si era 6,5, iar dupa 2 zile era 2.
Mie mi-a curs sange negru si cu cheaguri 2 zile, pe la pranz s-a oprit, iar a doua zi tot pe la pranz a inceput CM normal.
Nici eu nu am avut nevoie de chiuretaj, iar la urmatorul control deja se vedeau foliculi noi.
Multa sanatate!
Partea buna: stitii ca se poate!

Voi fi in 2012!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi32 spune:

Imi pare rau, Raluca. Stim cu toate ce inseamna sa astepti atat de mult o sarcina. Important e ca ai reusit. Sa te refaci si sa ai parte cat mai repede de o alta sarcina, care sa te faca sa uiti.

MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Raluca, imi pare rau...dar ai dreptate, e mai bine asa decat sa fi avut probleme ulterior...In ce zi a ciclului ai dozat progesteronul si ai avut valoarea 1?
Stii...orice rau e spre bine (e greu de crezut acum), dar sansele sa ramai gravida sunt mai mari dupa un avort, fie el si menstrual, pentru ca ca uterul se curata mai bine.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Raluca adaug la ce a spus Dana, Dumnezeu a ales cum e bine pentru tine si bebe, sunt sigura ca luna viitoare te va raslati si totul va fi bine, acum nu stii sigur cauza, loviturile, stress, antibiotic dar progesteron cred ca va trebui sa maresti doza dupa ovulatia viitoare
tin pumnii si fii optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

va multumesc , fetelor
sunt ok , nu ma asteptam sa gasesc taria asta.
Alex , luna trecuta am facut progesteronul , in z21 si a isit 1 , 40 . Foarte mic , una dintre probleme mele fiind deficienta de progesteron , implicit lipsa ovulatiei , care s-a rezolvat luna asta prin stimulare cu closty. Mai am inca 2 luni de stimulare dupa aceeasi schema , sper sa ovulez si sa se prinda ceva.
Blue, povestea ta e similara cu a mea. si mie medicul mi-a zis sa fac beta din nou la 48 ore pt a constata regresia.
Capul sus , dragutelor , vom invinge si noi cat de curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

ralucasa te ajuteDumnezeu!sa-ti dea putere si un bebe cat de curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Raluca, imi pare tare rau!
Sper sa te faci bine repede si sa vii cu vesti bune cat de curand.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Raluca in cazul tau cu progesteron asa de mic in ziua 21 ai mare nevoie si multa de progesteron dupa ovulatie pentru sustinere, ca altfel e foarte greu sa duci sarcina, presupun ca in schema de stimulare ai inclus dupa ovulatie si progesteron nu?
Mie mi-a iesit 9 progele si tot mi-a dat sa iau 10 zile duphaston.
Ma bucur ca esti bine macar psihic.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

Mihaela , eu am luat duphaston intre zilele 16-25 , luam o pastiluta pe zi. Luna asta mi-a schimbat in utrogestan , a zis ca a proge natural si o sa il asimilez mai bine si mi-a dublat doza.

Mergi la inceput