Asp.optimiste > 20 (786) Felicitari Ana178081 !!!
Raspunsuri - Pagina 3
dana0000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Emilia, Dana, vorbiti de Medlife? Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) |
Alex vorbim de Medicover,de spitalul din Baneasa.
Em si mie mi s-a parut sa platesc 5 RON pentru ca in general nu platesc nimic dar nu-i nimic.Ce-i drept si mie imi e greu sa ajung acolo,mereu am intarziat la consultatie.
Acum m-am programat la Unirii,nu stiu cat e de performant aparatul acela dar nu aveam cum sa ajung la spital in zilele de miercuri si vineri cand e ea acolo.
emilia.m spune:
MeAlex vorbeam de spitalul Medicover de la podul baneasa.
Daena, cred ca ai ovulat, aceleasi simptome le-am avut si eu luna trecuta dupa Ovitrelle cand s-a spart foliculul ala baban. Aproape ma tavaleam de durere. Sper sa se faca si asta de luna asta maricel si rotunjor sa ma tavalesc de durere si din cauza lui dar macar sa ovulez.
Ana, suna bine ce zici tu cu spotting-ul... poate e bebe
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana178081 Cica sangerarea de implantare apare intre z9-z14 DPO.Dupa mine cred ca e z12 DPO. |
Eu in Z12 DPO am avut test pozitiv
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Avem poze in concurs dca1 si dca2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=12" target="_blank">aici
daena spune:
Ana, ai putea incerca maine dimineata un testulet...Am pofta de II
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
Ana178081 spune:
Nu fac test maine asa sa mai stam in tensiune
Daca scurgerea asta se opreste pana maine e de bine,voi face test duminica sau luni dimineata.Am asa un feeling
Va pup pe toate,sunt obosita,ma uit la Romanii au talent,apoi
daena spune:
Am o intrebare, daca ma puteti ajuta. Eu cred ca ieri am ovulat si azi ar fi deci ziua 1 DPO. Sa incep sa iau Duphaston? Daca e bebe il ajuta si daca nu e ma asigur ca imi vine si luna viitoare. Din cauza senzatiei de greata de la duphaston eu as prefera celalalt, utrogestan, ce se pune vaginal, dar nu stiu cum pot sa il procur. Voi luati numai cu reteta sau se poate cumpara si la liber, din farmacie? As ruga-o pe sora mea sa imi cumpere daca se da fara reteta si sa imi trimita.
pe toate
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed