Asp.optimiste > 20 (786) Felicitari Ana178081 !!!
Raspunsuri - Pagina 2
Mihaelafalt spune:
Velvet dar tu cat ai TSH, parca ai scris dar nu retin exact, parca 3?.Scuza-ma ca am uitat.
O fata de la sinevo mi-a zis cand am luat-o la intrebari de urocultura ca totusi e ceva in urina ca apare depozitul ala de mucus si mai multe celule, acum na astept doctorita, am cautat pe net dar nu gasesc nimic.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
velvet spune:
miha ,il am 3,56.e in interval dar am inteles ca nu e bine mai mult de 2,50.l-am facut in februarie 2011 la synevo.acum o sa merg sa repet ,dar la bioclinica.n-am synevo aici.si o sa vb cu dr la bucuresti.si eu am avut o colica renala acum 3 luni.m-a luat la 5 dimineata si m-a dus al meu la urgente.am facut si sumarul si urocultura.mi-au iesit 10 hematii in camp.cam multe.vreau sa repet si eu urina.ca parca nu se mai termina problemele.
Mihaelafalt spune:
Velvet chiar ca nu se mai termina, eu as repeta prolactina dar nu am curaj, o mai las putin, cred ca pe la sfarsitul saptamanii viiotare, oricum altceva nu mai am ce face ca am toate analizele facute acum recent, din februarie incoace.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
daena spune:
Gaby, stiam ca ai facut inseminare, de aceea am zis ca asteptam testulet.Cand va fi, numai sa fie cu II.
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
Ana178081 spune:
Pup fetele dragute.
Am intrat putin ca ardeam de nerabdare sa va zic ceva:tocmai ce am sosit de la munca,am mers pana la baie si cand colo pe chilot o liniutza maro deschis de sangerare,iar cand sa ma sterg inca mai era scurgerea asta(roz-maro dechis).Nu necesita tampon,dar am pus unul de zi(scz deltalii)
Sunt z27,Cm-ul tb sa vina la 35z.Asta sigur nu e inceput de ciclu,chiar daca ma doare burtica,putin ovarele,iar sanii fff durerosi,nu pot dormi pe burta.O fii pata de implantare???Sau vine CM-ul mai devreme ???N-am avut niciodata spotting,imi vine direct,iar dereglari asa mari n-am avut............
Voi ce credeti?Va pup pe toate
Ana178081 spune:
Velvet n-am facut test,nu stiu cand am ovulat,dar de prestat am prestat destul de des,ultima data z19.
Ana178081 spune:
Eu cred k am ovulat z15-16(caci glera am avut in z14),oricum prestarea a fost,z13/14-z19.cam asa.acum nici eu nu stiu ce-o fii.poate soriceii din vis n-au aparut ei degeaba