Asp.optimiste > 20 (786) Felicitari Ana178081 !!!
Raspunsuri - Pagina 4
ralucaneagu spune:
buna dimineata!
Daena , mie mi-a zis dr sa iau dupahston pt sustinerea unei eventuale sarcini intre zilele 16-25 si asa am facut , am terminat aseara , iar luni astept sa vina cm .
Eu sunt in aceeasi sitiuatie cu tine , doar cu duphaston imi vine la 28 de zile.
Da , poti lua duphaston sau utro din orice farmacie de aici , fara reteta.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
daena spune:
Mersi Raluca.
Deci dam comanda de utrogestan la surioara... Tu nu ai greturi de la duphaston? Eu cand iau dimineata 2 ore sun terminata, abia ma abtin sa nu vomit, nici nu mananc de loc dimineata.
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
ralucaneagu spune:
eu am simt f bine de la dupahston , nu resimt reactiile adverse.
eu azi sunt z26 si am sanii foarte grei si ma ard , imi e frica sa fac iar test , pentru ca cel de ieri a fost negativ.Credeti ca daca in z 25 a fost negativ , ar fi sanse in 3 zile sa se pozitiveze?
O sa astept pana luni cand ar trebui sa vina cm .
Tu cand ar trebui sa te testezi?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
draguta spune:
buna
ce ziceti de acest rezultat?apelez la cele care se pricep
SPERMOGRAMA
- Volum sperma 4.5 2.00 - 5.00 mL
- Aspect sperma opalescenta normal
- Timp de fluidificare completa 30 0.00 - 30.00 min
- pH sperma 7.5 7.12 - 8.00
- Numar spermatozoizi 76.4 20.00 - 120.00 mil./mL
- Spematozoizi mobilitate normala 65 60.00 - 100.00 %
- Spermatozoizi mobilitate redusa 35 0.00 - 40.00 %
- Spermatozoizi morfologic normali 100 70.00 - 100.00 %
- leucocite rare rare
- Celule epiteliale rare rare
velvet spune:
buna dimineata fete
dragutasperm e buna.dar ati facut-o la un laborator normal?
nu exista barbat cu 100%forme normale.de-aia tot insist ca sperm sa fie lucrata de un embriolog.la o clinica specializata.ca sa nu patiti ca mine.
draguta spune:
velvet, de ce zici ca e buna?
am facut-o unde mi-a recomandat doctora ca dau rezultate exacte, trebuie sa facem si spermocultura
velvet spune:
draguta,nu ca e buna,e perfecta!e prea peerfecta ca sa fie chiar toata adevarata.asa am patit si noi cu 3 sperm in 2 laboratoare diferite.cand am facut-o pe a 4a,lucrata de embriolog,surpriza!nu era deloc buna.de ce n-ati facut si spermocultura din aceeasi proba?
draguta spune:
velvet daca esti acasa si poti sa te uiti, bineinteles daca doresti acest lucru si nu e confidential, poti sa-mi dai niste date din spermograma voastra sa pot face o camparatie? Sau celelalte fete care doresc
draguta spune:
am plecat ravasita de acasa velvet, eu mergeam la endocrinolog si am avut niste emotii.. am uitat sa-i zic sa faca si spermocultura, o sa-l mai chinui odata pe sot
eu le duc, lui ii e rusine