Asp.optimiste > 20 (786) Felicitari Ana178081 !!!
Raspunsuri - Pagina 17
Ana178081 spune:
Va pup gagici.
In primul rand La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua de nume,de nastere va doresc sa vi se implineasca cele mai frumoase dorinte.
In al.2.lea rand nu mai merg la sala.
Am facut testul la 5 dimineata inainte sa plece sotul si este.......clar pozitiv!A doua liniuta este mai slaba ca intensitate,dar este,se vede clar!Sotului ii era frica sa se si bucure,caci anul trecut n-a fost in regula si nu prea s-a manifestat
Nici mie nu-mi vine sa cred,ma gandeam sa merg vineri+duminica la beta.Il fac la Sf.Pantelimon,rezultatul se da in 3h
Eu zic sa iau acid folic de azi,n-am luat inca si la eco sa merg dupa 7saptamani.Ce sa mai iau?Nospa in caz de dureri prea puternice?Sa pun si utrogentan sau nu e cazul(ma gandeam sa se prinda bine caci anul trecut am avut probl cu sarcina aceea)?Nu stiu ce sa fac.Parca nici n-as lua asa de capul meu ceva,oare fac rau astea?
Va pup si va doresc la toate sa vii se implineasca visul asta frumos,bebeii sa stea cuminti 9luni in burtica,sa iasa frumosi si sanatosi
draguta spune:
Ana felicitariiii!!!!!!
ce intuitie ai avut, bravoooo!!
eu as zice sa mergi la medic, sa nu te astepti sa se vada ceva, e devreme deocamdata, dar iti va recomanda analizele necesare sa stii ce ai de facut cat mai devreme
si da , ia acid folic neaparat, nospa la cea mai mica durere
fa beta si repeta-l neaparat!
Ana sf. Gheorghe ti-a purtat noroc
miky82 spune:
Ana felicitari! o sarcina usoara si fara probleme cu un bebe sanatos
sustin ce a zis Draguta, mergi fuguta la dr sa iti zica ce sa faci mai departe, eu as lua fara nici un fel de problema acid folic cat si utrogestan 100 sau 200 pana ajungi la medic.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
Ana178081 spune:
Miky,Dragutza
Multumesc de sustinere,testul incerc sa-l pun poimaine,azi m-au chemat la job,maine la fel.Sa va faceti o idee testul meu seamana indentic cu al lui Stefulici,cel sure check.
Va pup merg la servici
Blue_sea spune:
Ana, felicitari!
Acum incep sa cred in interpretarile viselor
Fuguta la dr si acid folic!
Hai, ca incet, incet, ne indreptam toate spre Odisee!
Voi fi in 2012!
Bob_Pixel spune:
Ooooooo, Ana!!!! Felicitari, sa ai o sarcina sanatoasa si la termen !!!
Du-te la beta cat mai curand si apoi repet-o la 2 zile ca sa te asiguri ca va creste progresiv. Si eu zic sa faci si-un progesteron daca te stii cu deficit de proge.
No-spa si utro poti lua fara probleme. Baga cate un utrogestan de 200 dimineata si seara si no-spa (eu iau de 40 mg) daca ai crampe ceva + un no-spa la culcare, ca sa relaxeze putintel uterul. Nu strica absolut deloc. Evita efortul si bea multa apa, sa fii bine hidratata.
Edit: oooo, pai daca arata ca al lui stefulici, e grasaaaaa, ne place !!
draguta spune:
Blue si eu cred la fel, in cateva luni va bate vantul pe aici, ce optimista sunt astazi, Ana e de vina
dana0000 spune:
Ana felicitari!
Sa stii ca si eu am visat soricel inainte cu o zi sa aflu dar am crezut ca e doar imaginatia mea care imi joaca feste.
Sa fie sanatos bebe si tu la fel!
Mihaelafalt spune:
Ana felicitari din suflet.
Uite vezi ca Mica a luat pe cineva cu ea la odisee, numai ca vad ca ea nu prea intra pe la noi.
Ana si eu sunt de parere cu Bob, fa tot ce ti-a spus ea si o sa fie bine.
Vezi ca acum si tu trebuie sa tarai piciorele si sa iei pe cineva dupa tine.
Nu stiu de ce dar eu luna asta parca nu am nici o tragere de inima sa ma gandesc la ziua cand ar trebui sa nu vina uratii, mai devreme am gasit un test de sarcina in sertar si ma gandeam ca poate in iunie sa il fac ca acum il irosesc degeaba.
Mie luna iunie anul trecut mi-a aratat tot 2 liniute si de asta sper sa imi arate si acum.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.