Asp.optimiste > 20 (786) Felicitari Ana178081 !!!
Raspunsuri - Pagina 18
cixinica spune:
salutare fetelor!
LA MULTI ANI! tuturor celor care se sarbatoresc astazi, multa sanatate, fericire si sa le indeplineaca DD toate dorintele!
eu nu am mai intrat demult pe aici, nici nu prea am mai citit am vrut sa ma detasez putin de acest subiect dar nu prea mi-a iesit
nu am noutati, iar azi declar z1
ana felicitari pentru cele 2 liniute mult ravnite de noi toate
multi tuturor si sa va de-a DD puiutii doriti
ingeras2007 spune:
Felicitari Ana!
Sarcina la termen sa ai, sanatate!
Te-am trecut la titlu
Ne zici ce ai facut diferit luna asta?
Ai avut dreptate cu soriceii din vis de acum 6 sau 7 zile, nu mai tin minte, te-au anuntat ca esti gravi inca de atunci
(DenyAnd)
emilia.m spune:
Bravo Ana!!
Raluca, te asteptam si pe tine cu vesti!
Eu n-am nimic de povestit decat ca la eco de azi s-a vazut aspectul de ovare polichistice pe ambele, deci foliculul ala de 1,2 n-a mai crescut si in 2 zile incep Duphaston sa fortez menstruatia si de luna viitoare am sa iau 2 pastile de Clomifen/zi in zilele 3-7 nu doar una. Dr zicea ceva cum ca un drilling ovarian ar putea fi incercat... dar nu inca.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
daena spune:
Ana, felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos si cumintel pana la termen!
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
IPopica spune:
Ziua buna, cucuietele!
La multi ani! sarbatoritelor si/sau sarbatoritilor
Ana Felicitari! Fasolica mare, grasa, sanatoasa si frumoasa!
Raluca, te-asteptam si pe tine la cotitura
Fetele, usor, usor, facem sir indian spre odisee A zis bine Bob ca asta e anul fertilitaturilor
"Succesuri" va doresc si o saptamana usoara/fertila/cum v-o mai doriti voi!
roxy_ana spune:
Salutare fetelor, La multi ani celor cu nume de sfant, si felicitari Ana!
Nu am mai scris, dar va urmaresc sarguincios. Nu am ce sa scriu, chiar nu gasesc ce.
Astept ziua in care vom incepe tratamentul, adica prima zi de menstra, si se incapataneaza sa nu apara... deja este ziua 24 DPO... nu e normal, dar nici nu ma testez, nu vreau sa plang dupa ce vad o singura liniuta amarata acolo. Simptome nu-s, nici de sarcina, nici de urati, doar ca ma simt cam ametita si umflata ca un balonas.
Va pup, si va urez noroc.
Sa stiti ca.... va urmaresc
Miracles are not yet to come, because i am waiting too hard.
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IPopica Fetele, usor, usor, facem sir indian spre odisee A zis bine Bob ca asta e anul fertilitaturilor |
Pai ce poci ca sa mai spui ?! Sa iesa dragoneii pi banda, bre !!!!
Turnati , nu va incurcati, sa facem bum demografic, zic !
dana0000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia.m Bravo Ana!! Raluca, te asteptam si pe tine cu vesti! Eu n-am nimic de povestit decat ca la eco de azi s-a vazut aspectul de ovare polichistice pe ambele, deci foliculul ala de 1,2 n-a mai crescut si in 2 zile incep Duphaston sa fortez menstruatia si de luna viitoare am sa iau 2 pastile de Clomifen/zi in zilele 3-7 nu doar una. Dr zicea ceva cum ca un drilling ovarian ar putea fi incercat... dar nu inca. <hr noshade size="1" /> Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto |
Em ce pacat,oare de ce nu o fi dat roade stimularea?
Fii increzatoare ca Gero e ok,eu din iunie anul trecut merg la ea si uite ca incet incet am reusit,sper ca DD sa ne tina sanatosi pana la termen si dupa aceea.
Si de atunci am facut si HSG si hormonalele si 3 luni de anticonceptionale,am avut rabdare zic eu.Pentru ce am insistat ea a fost de acord si mereu pozitiva sa imi dea incredere. La mine nu a vrut sa imi dea stimulare fara HSG si spermograma facute,ce-i drept ovulam luna de luna si probabil a zis ca nu se prinde din cauza trompelor sau a sotului.
Mihaelafalt spune:
Bobule gura aurita sa ai, sa ma pocesti si pe mine te rog
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Roxy ce spui tu acolo ca ai 24 de zile DPO suna bine, eu zic ca ar cam trebui sa faci un test, ca e de bine si poate nu mai vin uratii si e
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.