Asp.optimiste > 20 (786) Felicitari Ana178081 !!!
Raspunsuri - Pagina 16
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana178081 Draguta Ralu maine cand ma trezesc sa vad aici ca ti-au iesit II Sa stii ca si eu am luat antibiotice,mai pe sarite ,dar am luat!Hai ca sunt curioasa ce-ti iese Doamne ce ma bucur cand citesc despre cate una din voi ca ati ramas...parca-i un vis pentru mine Kmy,AnneMarie,Yna,Mrenesc pe unde umblati?Macar nu ne-ati anuntat ca nu mai intrati..... Va pupacesc pe toate |
Ana, eu am facut diphereline, de inducere menopauza....din pacate
Aspenter (75 mg) 1/zi
daena spune:
Buna dimineata fetelor! La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Raluca, nu fi trista. Pana nu vezi rosu...
Eu tot asa ca si ieri, secretie maronie. La 2 merg la dr, dar mi-e asa rusine, nu m-am dus niciodata cu ceva scurgere din asta uracioasa .
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
Blue_sea spune:
Daena, eu am fost la control cand am avut avortul spontan si curgea din mine ca Dunarea! Dar am o super dr care m-a facut sa ma simt super confortabil. Nu are de ce sa-ti fie rusine!
Voi fi in 2012!
miky82 spune:
Moni cum te simpti? ceva reactii? dar cred ca e prea devreme pentru asa ceva, sper din tot sufletul sa nu ai nimic.
Miha, Velvet sper sa reusiti sa va rezolvati problemele, e cam peste mana intradevar cu drumul, si cum ai zis tu Miha ar fi mai bine sa iti dea si tratamentul pentru cand ramai insarcinata ca sa nu mai faci un drum in plus.
Apropo am renuntat la femibion, vitamina c si la aspenter, iau doar magne b6 si vitamina e primele 10 zile ale cm, nici acid folic nu mai iau vreau sa fac o pauza de o luna de zile.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
velvet spune:
miky,sa dea Dumnezeu sa fie bine!eu incepusem sa iau femibion,da contine iod si vreau sa repet TSH ul saptamana asta.iau doar aspenter.da eu cred ca voi spune dr in caz de sarcina,IA,FIV,sa fac clexane de la inceput,din cauza combinatiei mele de mutatii.
draguta spune:
buna fetele
Va multumesc tuturor de urari, la fel doresc si eu tuturor cu acest nume, multa sanatate, problemele sa-i ocoleasca si ce-si doresc sa li se indeplineasca!
eu vin de la analize, sunt gata abia peste 10 zile
Raluca te rog indiferent de rezultat sa ai puterea sa mergi mai departe, oadata ce ai inceput sa obtii ovulatie e de bine, iti doresc sa fie acum, dar poate bebe nu vrea sa vina in luna cu accidentul , va vrea luna viitoare
Ana te asteptam cu vesti
Daena bafta la medic
va pe toate