Asp.optimiste > 20 (786) Felicitari Ana178081 !!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Bee, mie ovulatia nu mi se potrivea cu mucusul (acel albus de ou). La ovulatie aveam teste de ov pozitive si uneori crampe mai slabe sau mai puternice. Eu mucusul mai bogat il aveam undeva la 5-6 zile dupa ce ovulam.
Mi-aduc aminte cand am facut stimulare si m-am dus la monitorizare eco, sa am surpriza ca doc sa-mi spuna in z13 ca eu deja aveam unul din cele 3 ousoare sparte, deci ovulasem in z11-12. Si la toate monitorizarile precedente, eu ovulam in z16-17. Deci nu poti avea incredere nici macar in corpul tau. Eu sustin ca hutza sa inceapa dupa ce se termina menstruatia si sa se opreasca atunci cand incepe urmatoarul ciclu. E treaba grea si dificila, dar cineva trebuie s-o faca, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Merci mult, fetelor!

Eu am avut mucus in z 14 si z 15 insa testul de ovulatie a fost pozitiv in z 19. Azi sunt in z 27 dintr-un ciclu de 30 zile, de aceea am facut un test de sarcina First Response, insa a fost negativ. Mai vad si maine daca mai stric unul. Ar fi bine sa stiu pt ca miercuri am programare la dentist.

Oricum, am de gand sa merg la ginecolog pt ca, de vreo 2-3 saptamani ma dor sanii in continuu si o sa fac o eco de san bilaterala si un abdomen inferior.

Bafta la teste de sarcina pozitive!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

miky,neata

bee,mult succes!

bob,neata

ana,hai cu testul pozitiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

eu nu mai am nicio speranta... mi-a adus sora mea acum un FR , care stiu ca e f bun si a iesit clar negativ . Deci....
nu pot intelege insa liniuta pala de la cele de ieri , cine stie , poate o fi fost din marca celor fals pozitive , cum ati mai patit si voi .

Mergi la inceput

raluca,eu inca mai sper pt tine sa asteptam beta!

la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

multumec velvisor , dar eu nu ma sper ... nu mai am putere

Mergi la inceput

ralu,trebuie sa fim tari!si eu sunt cam cazuta,dar trebuie sa avem si noi copilul nostru!vom lupta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata gagici.
La multi ani tuturor sarbatoritilor care isi serbeaza azi ziua, multa sanatate si implinirea dorintelor, ceea ce ii doresc si sotiorului meu iubit.
Raluca nu te descuraja sa vedem si rezultatul la beta.
Bob si eu sunt de parere ca prestatul trebuie sa inceapa dupa menstra si sa se termine la menstra cealalta, bine nu in fiecare zi, dar totusi sa fie acoperita cam toata luna, ca nu se stie ce ne face corpul nostru.

Fetelor intreb si eu la voi, am nevoie de un sfat, oare sa merg la Fundeni la analize si sa stau de vorba cu doctorita Uscatescu sau nu? Aici nu am nici un doctor hematolog care sa se ocupe de trombofilie, in sarcina nici nu mai zic, doctorita mea ginecolog zic eu ca e buna, a mai avut gravide cu trombofilie dar mi-a recomandat daca pot ajunge la fundeni ca ea nu stie daca sa incep clexanul la test pozitiv sau in trimestrul 2, am citit mult si pe net si am gasit pareri diferite si nu stiu cum sa fac, ca e si oboseala si bani cheltuiti pana la Bucuresti.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

miha,neatasi eu am aceeasi problema ca tine.pe 4 merg la bucuresti,dar la fundeni la dr uscatescu trebuie sa fii la 7 dimineata.asta inseamna ca trebuie sa venim dde seara,sa ramanem in buc.si asta inseamna alt drum.nu pot pleca de la serviciu mereu.si eu stiu de clexane,care am inteles ca trebuie facut din momentul in care ramai insarcinata.acum sa vedem ce imi spune si mie dr cand merg acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Of velvet ce greu e pentru noi ca suntem asa departe, departe de ginecolog, de hematolog, de laborator de tot.
Eu as avea autocar care pleaca dupa amiaza de aici si ajunge dimineata la 4-5 in Bucuresti, dar iti dai seama ca e si asa nasol, sa mergi toata noaptea pe drum, sa dai analize, sa astepti pana la amiaza si ma gandesc ca daca merg odata sa nu ma tot cheme dupa aia.
Eu as merge odata sa imi zica si tratamentul care ar trebui sa il fac in sarcina sa nu merg iar cand raman gravida ca atunci chiar nu ma incumet sa ies de acasa.
Mie pe 3 mai ar trebuie sa imi vina restul analizelor si cam in perioada 1-3 mai mi-ar veni si ciclu si as merge dupa ce pleaca uratii.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput