Asp.optimiste > 20 (786) Felicitari Ana178081 !!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Bob suport orice, emotii sunt, poate vor fi si dureri dar trecem peste ele

imi place cand vad ca treceti pe la noi si ne incurajati ,cand suntem la pamant, doua cuvinte inseamna mult , stiu ca si voi aveti probleme voastre acum ,mai mult nu pot sa va multumesc decat sa va trimit toate gandurile bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Draguta HSG am facut si eu,nu e mare lucru...asa credeam si eu ca o sa mor de durere,am avut dureri max 30sec cand a introdus substanta de contrast,m-a pus sa tusesc sa nu mai fiu asa incordata si apoi gata.
Ai nevoie de un tampon dupa,mie mi-a curs vreo zi doua pentru ca eram deja ziua 12 dupa CM.
Si linisteste-te ca nu e asa dureros!
Daena ce spui tu pare lipsa de progesteron,sangerari intre menstruatii.Ai grija si mergi la control daca nu se opreste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Denny,Dragutza,Bob
Multumesc de incurajari si de info.Deci beta voi face sapt viit,daca testul e pozitiv.
Deja i-am zis sotului ca banuiesc ceva,nu mai puteam sa tin.Maine dimineata (inainte sa plece el) fac test,sper sa iasa II
Dragutza bafta la HSG.
Va pup si va doresc cu soricei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata fete

draguta,o sa fie bine la HSG!nu doare deloc!

raluca,hai cu beta mare!

ana, tu hai cu testul pozitiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Morning, girls!
Suntem aici la galerie, poftiti cu || !!!

La multi ani sarbatoritilor de onomastica!!!

O saptamana frumoasa sa aveti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

buna dimineata!
la multi si frumosi ani celor ce isi serbeaza onomastica azi
Am mers acum sa fac analiza de sange , insa mor de nervi , nu am gasit decat un laborator in care rezultatele se dau abia maine dupa amiaza. Mai am de asteptat o groaza . Nu a venit inca Cm , dar imi e fff frica , pentru ca am senzatia ca trebuie sa vina , din cauza durerilor de mijloc. Test nu am mai facut , am zis sa astept sa treaca ziua asta in care sper sa nu vina cm , desi.... parca asta simt ca se va intampla.
Anaaaaaa.... hai intra si zi-ne de cele 2 liniute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

M-am uitat pe prima pagina si am vazut ce sarbatoriti avem azi:

la multi ani DRAGUTA!
la multi ani Anca Dragoman!
la multi ani sotului Mihaeleifalt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna fetelor, revin si eu la Aspirante, dupa o pauza de 4 ani. Sper sa ma primiti.

Din cauza unor probleme de sanatate, nu am avut voie sa raman insarcinata, insa, la ultima vizita la hematolog, si dna dr. Uscatescu si medicul meu, mi-au spus ca as putea incerca sa raman gravida pentru ca, pentru moment, sunt intr-o perioada de echilibru al anticorpilor (am anticorpi prezenti - din cand in cand fara a sti ce ii activeaza - antitrombocitari, antifisfolipidici si antitiroidieni). Nu va spun prin cate diagnostice am trecut...si prin cate spitale am fost, inclusiv in Austria, ca e poveste lunga.

Problema este ca nu am ramas..., desi la prima sarcina s-a intamplat imediat. Cred ca s-a intamplat ceva cu momentul ovulatiei...Si mai cred ca are de a face si cu un ovar care s-a lipit de uter si care probabil...nu mai functioneaza ori elibereaza ovulul in alta parte decat acolo unde trebuie.

Intrebarea mea la voi (ca vad ca va pricepeti) este daca vi s-a intamplat ca testul de ovulatie sa fie pozitiv, nu in perioada de mucus care prevedesteste si insoteste ovulatia, ci la cateva zile dupa. Mie mi se pare ciudat, ori testul de ovulatie este fals, ori trebuie sa gasesc eu momentul ovulatiei si prin alte mijloace.

Azi am facut un test si e negativ...mai incerc si maine, desi cred ca il stric degeaba...

Nu sunt foarte grabita, insa nu mai sunt nici la prima tinerete...

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele!
Ana, Raluca va tin pumnii sa veniti cu vesti bune, nu va felicit inca astept confirmarea
si putina galerie

Draguta bafta multa la hsg, eu nu am facut aceasta analiza dar sper din tot sufletul sa fie bine si sa nu te doara.

Flowerbee bine ai revenit printre aspirante si sedere cat mai scurta! sa sti ca este posibil sa ai test de ovulatie dupa ce secretia egg nu mai persista, nu este o regula sa ai ovulatia in momentul acela, sectretia egg poate disparea in momentul ovulatiei daca ai avut test negativ astazi si ieri ai avut test pozitiv inseamna ca astazi ovulezi, bafta multa!

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

La multi ani tuturor ce poarta numele Sf Gheorghe, multa sanatate si impliniri!!!!!!!!!

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput