Asp.optimiste > 20 (786) Felicitari Ana178081 !!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

fetele la mine a inceput numaratoarea inversa, mai am vreo 10 zile pana la HSG si am niste emotii, luni voi merge iar la intepat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Ralu ma bucur mult,nu te felicitam daca nu vrei dar vreau sa iti zic sa reiei duphastonul sau utrogestan si daca maine beta e pozitiv (sigur asa va fi) sa ne anunti sa ne bucuram aici cu surle si trambite
Exact asa a fost si la mine,cu a2a liniuta pala vazuta si de sot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

velvet, draguta, emilia, dana

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

pe la voi
Raluca ce ma bucur pentru tine,da Doamne sa fie bebe
Andreea imi pare rau,stiu ce inseamna,s-ar putea ca CM sa vina normal(28-35z).Stiu si eu un caz in care o tipa a ramas urm luna gravida si bebe e bine acum,are aproape 2ani.
Bob tu ai pierdut o sarcina asa mare??? Scuza-ma daca rascolesc ceva in sufletul tau
Cat poate fii beta in ziua in care ar tb sa vina CM-ul?Ca as vrea si eu sa fac,dar nu sapt asta,mie CM ar tb sa vina peste 6z,adica sambata.SA NU MAI VINA
Stiti la ce concluzie am ajuns eu?Ca se intampla sa ramana o femeie gravida exact cand nu se asteapta,exact cand nu vrea,uneori cu cine nu trebuie!Din proprie experienta,dar si din experienta altora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Draguta sa nu-ti fie frica de HSG,nu doare aproape deloc daca n-ai trompele infundate,am facut si eu,n-a durut(n-am avut probleme).Acum nu stiu cum e la trompe infundateO sa fie bine,stai linistita
Eu ma simt la fel ca ieri,dar fara dureri de cap.
Va pup,imi astept sotul.Nici nu stiu daca sa-i zic de azi ca banuiesc ceva sau sa-i zic direct maine cu testul in mana(daca va fii II)?????

Cate unul pentru fiecare va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

waw Raluco, ce spui tu acolo ? Ce ma bucur pt tine!
Abia astept sa te trec la titlu si sa scot motoatele de bucurie pt tine.
TB joasa poate fi de la implantare, apoi creste inapoi sus.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Ana eu i-as face un cadou cu testul II, decat sa-i zic ca banuiesc ceva.

Referitor la beta, sa fie peste valoarea 5
Hai si tu cu testul pozitiv dupa Raluca

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Mie a inceput sa-mi curga o secretie roz, acum s-a facut rosiatica-maronie parca si am intepaturi prin burta, aproape ca la menstra. Sunt curioasa daca se opreste, ca am deja de vreo 5-6 ore.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Ana eu zic sa fiu tare dar daca vor fi probleme pe acolo, am pus-o, sper sa scap cu bine

Maine sa fie ziua ta norocoasa

Daena, poate nu e nimic si a fost o ovulatie mai agresiva, dar daca incepe sangerare mai tare sa nu stai asa, sa mergi la un control

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana178081

pe la voi
Bob tu ai pierdut o sarcina asa mare??? Scuza-ma daca rascolesc ceva in sufletul tau
Cat poate fii beta in ziua in care ar tb sa vina CM-ul?Ca as vrea si eu sa fac,dar nu sapt asta,mie CM ar tb sa vina peste 6z,adica sambata.SA NU MAI VINA

Da, din pacate l-am pierdut pe Bob (ma rog, nici acum nu stim sexul acelui bb, era surpriza, dar il chema Bob ) la 27 sapt in 2010 (nod de cordon, ghinion curat). Dar sunt ok acum, prezenta lui bebe ma ajuta, am avut si o lunga perioada de jelit, suntem gata de un nou inceput.

Uite aici un www.betabase.info/showBasicChart.php?type=Single" target="_blank">grafic pentru beta. Eu am avut beta 130 in z27, o valoare grasa. Eu as zice ca undeva peste 30-40 la prima beta e ok si apoi musai sa creasca progresia frumos. Iti tinem pumnii!

Draguta, ai incredere in HSG. Daca ai trompele infundate, te va durea, da, dar este o interventie de cateva minute si apoi scapi. Daca nu sunt infundate, oricum e bine sa o bifezi ca sa elimini cauza trompelor obturate.

Mergi la inceput