Asp.optimiste > 20 (786) Felicitari Ana178081 !!!
Raspunsuri - Pagina 12
ralucaneagu spune:
bob
sotul meu da , o vede si inclina sa creada ca nu sunt doar ,, gravida la cap'' cum zicea pana mai ieri.
o sa incerc sa fac poze sa le vedeti si voi , caut cablul de date si nu il gasesc.
daena spune:
Raluca draga, eu cred ca sigur esti gravida!
Si sa stii ca temperatura nu este o regula,nu poti sa o iei in calcul daca nu ti-ai luat toata luna. Eu dupa ce mi-am facut contul pe fertility vreo cateva zile m-am tot holbat la graficele din galeria lor, cele de gravidoase, si am vazut test pozitiv si la temp foarte mici. Sau mai erau multe care aveau temp mari dupa ov si in cate o zi scadea 2-3 marimi de grad, deci e posibil.
Asa de mult ma bucur pt tine, abia astept sa iti confirme maine beta cea grasa! Un din toata inima!
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
ralucaneagu spune:
daena
multumesc pt ganduri , dar va rog mult nu ma felicitati inca , pana nu stiu sigur daca e bebe.
Ar fi o mare minune sa raman gravi din prima luna de stimulare , dupa 10 ani , si mai ales exact in luna cu accidentul . Caut acum laboratoare prin Braila si Galati si o sa merg maine la beta , in cazul in care cm nu vine de dimineata , cum facea de obicei dupa duphaston . Imi venea fix in dimineata celei de a 28 zi.
Si tu ai sanse mari , daca stii sigur ca ai ovulat . Doamne ajuta sa fie cu noroc stimularea si la tine! Sa iei acid folic si progesteron si sa astepti cuminitica.
daena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucaneagu daena multumesc pt ganduri , dar va rog mult nu ma felicitati inca , pana nu stiu sigur daca e bebe. Ar fi o mare minune sa raman gravi din prima luna de stimulare , dupa 10 ani , si mai ales exact in luna cu accidentul . Caut acum laboratoare prin Braila si Galati si o sa merg maine la beta , in cazul in care cm nu vine de dimineata , cum facea de obicei dupa duphaston . Imi venea fix in dimineata celei de a 28 zi. Si tu ai sanse mari , daca stii sigur ca ai ovulat . Doamne ajuta sa fie cu noroc stimularea si la tine! Sa iei acid folic si progesteron si sa astepti cuminitica. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare ! |
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
draguta spune:
Raluca nu ti-am stiut povestea, acum citesc ca incerci de 10 ani, deci nu sunt singura de aici, diferenta cred ca e de varsta intre noi, eu 38
nici la tine nu au gasit eventualele probleme, nu vreau sa te rascolesc, stiu cum e, poate acum scapi de toate si apare bebe
eu nu am avut niciodata vreun test cu a doua liniuta macar o umbra, indiferent de marca, iti doresc sa fie bine
ar bi bine un beta maine, sa stii ce ai de facut, poate e nevoie de sustinere in continuare cu progesteron
draguta spune:
buna fetele
ma emotionasem citind si nu salutasem
andreeaalina imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat
ralucaneagu spune:
draguta
de 10 ani sunt casatorita si nu am ramas gravi macar o singura data , macar accidental .
Pentru bebe incercam concret cam de vreo 5 ani , destul de mult zic eu , de asta mi se pare si acum ca ar fi de necrezut sa raman.
Dumnezeu ne va ajuta , si pe mine si pe tine , si pe toate fetele de aici , sa fim mamici.
draguta spune:
Raluca daca problema e doar lipsa ovulatiei la tine, eu zic ca sunt sanse mari, eu am ovulatie si caut acul in gramada cu fan, sigur ne va ajuta Dumnezeu si pe noi aratandu-ne pasii pe care trebuie sa-i urmam
velvet
Daena ce frumos creste temperatura, maine iti va confirma ovulatia sigur, Doamne-ajta!
emilia.m spune:
Raluca, mai ia-ti un test pentru maine dimineata si fa si o Beta. Eu cred ca esti gravida. Mi-a zis un medic odata ca testele de sarcina negative pot fi fals negative fara probleme dar mult mai rar se intampla ca testele pozitive sa fie fals pozitive.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto