Asp.optimiste > 20 (786) Felicitari Ana178081 !!!
Raspunsuri - Pagina 11
ralucaneagu spune:
buna dimineata , fete dragi!
andreea ... nu iti trimit pareri de rau ci doar o imbratisare mare si sincera
ralucaneagu spune:
offf . acum va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat , ca simt ca nu mai pot gandi limpede.
Am facut testul cu primul pipi si .... a iesit si a 2 liniuta dar fff pala . Perceptibila insa.... o vad eu , o vede si sotul. Am facut si alt test , pt ca doar 2 aveam in casa , sunt marca baby check , cred ca sunt niste teste no name , nu am mai auzit de ele pana acum , le am de la sora mea.
Si al doilea test are linuta la fel de pala. Nu ma pot bucura , nu vreau sa imi fac iluzii si maine sa cad de foarte sus , dar parca ceva imi da aripi si nu ma pot gandi decat la bebe. Partea proasta e ca temperatura este f mica , 36, 4
daca nu vine cm maine dimi , merg sa fac beta , dar pana maine mi se pare o eternitate.
va rog sa imi spuneti din ce stiti voi: e posibil sa fie sarcina cu o temp asa de mica? sau sa fie doar linia de uscare a testului( desi aceasta a aparut din primele secunde)
velvet spune:
buna dimineata fete
raluca eu cred ca esti gravifa maine beta!eu nu pot sa iti spun sigur,pt ca nu mi-a aparut niciodata a 2a liniuta.
andreea
ralucaneagu spune:
velvisor
nici mie nu mi-a aparut never a 2 linie , desi in 10 ani am facut sute de teste.
Sunt speriata insa ca am tot citit despre povesti cu teste fals pozitive
Bob_Pixel spune:
Raluca, scuza-mi "franceza", da' mai bag-o-n aia maica-sii de temperatura. Suna foarte bine ceea ce spui: cate 2 liniute pe 2 teste, aparute imediat. Du-te la beta maine si las-o-ncolo de temperatura. Corpul nu e robotel, sa citesti in valori.
Fii cat de rezervata vrei tu azi, dar maine vei avea raspuns sigur si inclin sa cred ca e unul frumos si pozitiv
aaa, si poate pozezi si testuletele sa le vedem si noi.
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucaneagu velvisor nici mie nu mi-a aparut never a 2 linie , desi in 10 ani am facut sute de teste. Sunt speriata insa ca am tot citit despre povesti cu teste fals pozitive |
Eu am avut multe teste fals pozitive, cu liniuta aparuta in interval, dar la cateva minute, nu imediat!! Si eu am facut test "no name", se cheama Dr baby si e o casetuta ieftina de 8-9 lei si mi-a zis corect. Eu cu Barza si Minut am o problema, dar repet, nici aceste doua marci nu s-au pozitivat imediat.
Si un P.S. : de obicei barbatii sunt mai neincrezatori si nu vad liniile pe care le vedem noi, daca sotul tau o vede, sigur e acolo.
Bebe dragonel Andrei sau dragonita Mia la bord !