Asp.optimiste > 20 (786) Felicitari Ana178081 !!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

buna dimineata , fete dragi!
andreea ... nu iti trimit pareri de rau ci doar o imbratisare mare si sincera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Bobule, un pe burticutza!

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

offf . acum va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat , ca simt ca nu mai pot gandi limpede.
Am facut testul cu primul pipi si .... a iesit si a 2 liniuta dar fff pala . Perceptibila insa.... o vad eu , o vede si sotul. Am facut si alt test , pt ca doar 2 aveam in casa , sunt marca baby check , cred ca sunt niste teste no name , nu am mai auzit de ele pana acum , le am de la sora mea.
Si al doilea test are linuta la fel de pala. Nu ma pot bucura , nu vreau sa imi fac iluzii si maine sa cad de foarte sus , dar parca ceva imi da aripi si nu ma pot gandi decat la bebe. Partea proasta e ca temperatura este f mica , 36, 4
daca nu vine cm maine dimi , merg sa fac beta , dar pana maine mi se pare o eternitate.
va rog sa imi spuneti din ce stiti voi: e posibil sa fie sarcina cu o temp asa de mica? sau sa fie doar linia de uscare a testului( desi aceasta a aparut din primele secunde)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaalina spune:

Raluca o imbratisare e intotdeauna binevenita.

Mergi la inceput

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata fete

raluca eu cred ca esti gravifa maine beta!eu nu pot sa iti spun sigur,pt ca nu mi-a aparut niciodata a 2a liniuta.

andreea

Mergi la inceput

velvisor
nici mie nu mi-a aparut never a 2 linie , desi in 10 ani am facut sute de teste.
Sunt speriata insa ca am tot citit despre povesti cu teste fals pozitive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

raluca,sper la tine sa nu fie cazu de flas pozitive!fa maine beta.e cel mai sigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Raluca, scuza-mi "franceza", da' mai bag-o-n aia maica-sii de temperatura. Suna foarte bine ceea ce spui: cate 2 liniute pe 2 teste, aparute imediat. Du-te la beta maine si las-o-ncolo de temperatura. Corpul nu e robotel, sa citesti in valori.
Fii cat de rezervata vrei tu azi, dar maine vei avea raspuns sigur si inclin sa cred ca e unul frumos si pozitiv
aaa, si poate pozezi si testuletele sa le vedem si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaneagu

velvisor
nici mie nu mi-a aparut never a 2 linie , desi in 10 ani am facut sute de teste.
Sunt speriata insa ca am tot citit despre povesti cu teste fals pozitive

Eu am avut multe teste fals pozitive, cu liniuta aparuta in interval, dar la cateva minute, nu imediat!! Si eu am facut test "no name", se cheama Dr baby si e o casetuta ieftina de 8-9 lei si mi-a zis corect. Eu cu Barza si Minut am o problema, dar repet, nici aceste doua marci nu s-au pozitivat imediat.

Si un P.S. : de obicei barbatii sunt mai neincrezatori si nu vad liniile pe care le vedem noi, daca sotul tau o vede, sigur e acolo.

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Mia la bord !

Mergi la inceput