Asp.optimiste > 20 (786) Felicitari Ana178081 !!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

velvet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Ana esti simpatica, vrei sa ne tii pe jar, noi asteptam cat e nevoie numai rezultatul sa fie cel dorit

Moni , va trece repede, la fel ma gandesc si eu ca tine, daca imi gaseste ceva la HSG alte luni pierdute

Raluca, abia astept sa ne dai niste pupici de molipsire

Daena,Emilia,Alex, Gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana178081

Monique ce fel de injectie ai facut?Pt stimulare sau inducere menopauza?Scuze,n-am fost atenta
Ralu am luat doar un Sure-check si parca n-as vrea sa-l stric maine,poate-i prea devreme,as vrea sa-l fac luni.Tu cred k esti mai aproape de CM si ai putea sa-l faci,eu as mai avea o saptamana pana atunci,azi z28.Baga-te tu maine si eu luni.Ok? Tu ce simptome ai?Eu am dureri de sani,ovare+burtica(uneori),azi durere de cap,iar acum 5z pofta de smantana + 2vise cu soricei

pe mine ma dor sanii groaznic , chiar as putea spune ca ma ard intr-un fel ciudat , pe interior. Nu mi s-a mai intamplat asa .Nici nu stiu ce sa imi doresc , sa fie bebe sau nu , sunt putin speriata ca am facut radiografie si am luat antibiotice.
O sa fac maine dimi test si va spun.
va pups , o noapte linistita sa aveti , somnic lin si vise pufoase ( cu soricei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Bafta Raluca draga, sa fie bebe!

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Draguta
Ralu maine cand ma trezesc sa vad aici ca ti-au iesit II Sa stii ca si eu am luat antibiotice,mai pe sarite ,dar am luat!Hai ca sunt curioasa ce-ti iese
Doamne ce ma bucur cand citesc despre cate una din voi ca ati ramas...parca-i un vis pentru mine
Kmy,AnneMarie,Yna,Mrenesc pe unde umblati?Macar nu ne-ati anuntat ca nu mai intrati.....
Va pupacesc pe toate

Mergi la inceput

Noapte buna fetelor! Sa fie maine o duminica numai cu vesti bune! pe toate

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor! Eu nu mai am somn, astept vesti de la Raluca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaalina spune:

Buna fetelor..bafta celor care asteapta cele doua liniute, sa fie cu o inimoara.Pe mine puteti sa ma stergeti din lista celor care sunt insarcinate pentru ca am pierdut sarcina....Nu doresc pareri de rau,m am saturat de ele, sper ca ma intelegi..Vroiam sa va intreb cam la cat timp dupa un avort spontan sa ma astept la menstruatie ..mie medicul mi a zis ca luna viitoare dar la ce medici am eu aici , in zona unde locuiesc, n as baga mana n foc...Multumesc...

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Morning, girls !

Raluca, suntem si noi aici cu galeria.

Andreeaalina, mie mi-a revenit cm la 33 zile dupa ce am facut avortul din sapt 27. Si am mai citit pe aici ca nici altor fete nu le-a intarziat mult sau chiar deloc. Dupa o sarcina incipienta corpul cred ca isi revine destul de repede. De asemenea, am auzit/citit ca esti mai fertila dupa un avort, ceea ce mi se pare pe de o parte o ironie a vietii, dar de cealalta parte mi se pare un lucru bun, mai ales daca se si prinde bebe rapid.
Colega mea de birou a ramas insarcinata la nici 2 luni dupa ce-a avut avort spontan anul trecut. (adica macar un caz il stiu sigur). Nu-ti scriu pareri de rau, doar te incurajez sa fiti sanatosi si productivi curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaalina spune:

Multumesc Bob...SI eu stiam ca esti mai fertila dupa o chestie de genul asta dar acum chiar nu mai imi doresc , cel putin nu in perioada asta..Desi bb a fost mic , mic cred ca sufar de sindromul cuibului parasit...Sarcina usoara in continuare si un bb sanatos .

Mergi la inceput