Asp.optimiste > 20 (786) Felicitari Ana178081 !!!
Raspunsuri - Pagina 9
ralucaneagu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monique77 buna fetele! up-date: azi am facut primul vaccin cu diphereline am intrat in hora deci vreau nu vreau treb uie sa joc asadar....nush' daca in curand ma vor lua si depresiile si voi pleca in lume...pan a voi putea reveni si eu in randul ei Aspenter (75 mg) 1/zi |
sa fie cu noroc , Moni
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
ralucaneagu spune:
citat din mesajul lui Ana178081 Salutare fetele Ia uite ce de noutati aflu eu de la voi... Raluca suntem cam in aceeasi oala,din cate vad eu.Zici k ai CM=28z.Pai eu zic ca te poti testa maine/poimaine.Hai sa ne testam amandoua maine,daca nu vrei poate te astept pana poimaine pt testare. Denny,Velvet Daca va fii un "soricel" la mine ce ma fac?Am luat tratament pt raceala:antibiotic,sirop,aspirina....v-am zis acum o sapt parca.Dar eu cred k nu afecteaza pt k n-am luat doza mare si doar 4/5zile.Nici nu mai stiu cand am luat.Trebuie sa ma uit la postarile mele Doamne si tocmai ce alaltaieri am fost la cumnata (are un magazin de haine) si una de acolo:"Tu esti gravida?"Ma vazuse cam cu burtica(am un pic burtica).Ce m-a enervat,ma intorc la ea si-i zic inspumata:"Nu,sunt grasa si sa stii k am multe kg!" Imi venea s-o iau la bataie,daca ar fii stiut de cat timp imi doresc ar fii tacut din gura!Ce urat sa spui cuiva pe care n-o cunosti si o vezi cu putina burtica(poate tocmai a nascut) asa ceva Ma rog,sa nu mai imi fac eu nervi cu proaste de-astea! |
iubita , eu ma testez maine la prima ora , hai si tu in acealsi timp , apoi intram pe forum.
Undeva pe la 9 cred ca o sa reusesc sa intru.
Acum , de frica , parca nu mai am nici un simptom. Sotul meu chiar ma enerveaza , rade si zice ca ,, sunt gravida la cap''
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
ralucaneagu spune:
fetelor , kitty a mai intrat?
incepuse stimularea in aceeasi zi cum mine , sper ca la ea in burtica e o minune acum
daena spune:
citat din mesajul lui velvet draguta,multumesc de raspuns ana e buna sperm.pe langa a nostra...ai sanse mari natural oricand.Doamne ajuta!totusi mai citeste exact ce scrie la nr spermatozoizilor.aia e cantitatea de sperm in proba.citeste unde scrie pe ml. daena sperm se lucreaza manual.de un embriolog.dar sper sa fie asta rezultatul.e facuta in tara? |
Da velvet, in arad la bioclinica.
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
MeAlex spune:
Dana, stai linistita, se intampla sa doara sanii pana la finalul sarcinii sau sa dispara in primele saptamani durerile (si, uneori sa reapara mai tarziu). Nu sunt reguli si nu inseamna nimic daca nu te mai dor. E foarte bine ca nu te doare burta (cum ai o durere, cum iei Nospa, e bine sa tii durerile de burta in frau, chiar daca sunt mici). Uite, tot e bine ca ai somnolenta si greata, te mai linistesc simptomele astea .
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
emilia.m spune:
woaaay Ana... daca ai stii pe cate era sa le bat eu ca m-au intrebat daca burtica mea e bebe... eu am burtica mereu, indiferent ce fac, ca mananc ca nu mananc, ca fac abdomene ca nu fac abdomene, ca beau acidulat ca nu beau acidulat... orice as face am burtica si mereu gasesc cate o desteapta d-asta care ma intreaba de imi vine sa o bat
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
emilia.m spune:
fetelor, am si eu o intrebare, brevactid-ul se pastreaza la frigider sau nu? eu de cand l-am cumparat l-am tinut la frigider dar nu stiu daca asa trebuia
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
Ana178081 spune:
Monique ce fel de injectie ai facut?Pt stimulare sau inducere menopauza?Scuze,n-am fost atenta
Ralu am luat doar un Sure-check si parca n-as vrea sa-l stric maine,poate-i prea devreme,as vrea sa-l fac luni.Tu cred k esti mai aproape de CM si ai putea sa-l faci,eu as mai avea o saptamana pana atunci,azi z28.Baga-te tu maine si eu luni.Ok? Tu ce simptome ai?Eu am dureri de sani,ovare+burtica(uneori),azi durere de cap,iar acum 5z pofta de smantana + 2vise cu soricei