INSEMINARE 88

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari2hala4u spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Citat:
citat din mesajul lui mari2hala4u

ai ideee cat costa hsg la regina maria...asa ca sa mi fac o idee, nu prea stiu care sunt preturile...

350 lei - 5%, cam 330 lei. Nu stai la coada. Curatenia este absoluta. Chadi e un mare domn. Personalul dragut. Am rugat pe tipa care mi-a pus branula sa stea cu mine, de frica. Am uitat sa spun, ca iti pun o branula, pt ca daca nu te stii ca faci alergie la iod si cand colo faci. Oricum, eu nu am simtit branula, de frica pana sa fac hsg. Totul dureaza putin. Pe mine m-a "injectat" de 2 ori. Lauricea zicea ca parca de 3 ori pe ea. In fine, mai intai injecteaza o data, face poza, mai injecteaza o data si te pune pe o parte si apoi pe cealalta parte, ca sa vada cum se scurge.
El o sa-ti spuna verbal ce a gasit, si apoi astepti pozele si comentarile radiologului in limbaj de specialitate. Chadi spune pe romaneste, clar pe intelesul tuturor. Sunt sau nu permeabile, ca doar asta ne intereseaza.

Citat:

Votat...

Saru'mana de vot. In poze, vezi cum arata fetita mea, facuta dintr-o inseminare.

Participam la Concursul Klorane
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=momente%20klorane%20bebe&page=1" target="_blank"> Va rugam votati pozele da1 si da2. Multumim

E o scumpa, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Dancutza am votat : 5 puncte pt fiecare poza . Succes

Mergi la inceput

Help!!!prima zi a mestruatiei a fost 14.04 si de trei zile am o scurgere ro#537;u închis (maronie) ,nu e in cantitate mare .ce poate fi?daca si mâine persista o sa îl sun pe Dr sa ii spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Dankutza, imi pare rau pt ziua 1.
Maria, dar ce zi esti? In jur de 20, nu?(greu cu calculul, cand e dimineata) Poate fi spoting?
Sa stiti ca nu am stat eu la colt atata vreme, ci am fost plecata cu sotul intr-o mica vacanta, ca sa facem o pauza.Luna asta e oricum de pauza, dar ma vad cu dr sa vb un pic despre ce facem mai departe.
Va pup

Mergi la inceput

Gabyv nu poate fi spoting .CM e regulat la 28-29 zile ,astept CM prin 11 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Buna

Dankutza,am votat-o pe frumusica ta ,e o fetita foarte scumpa si ochii aia sunt minunati .Felicitari...macar tu te poti consola cu ideea ca o ai pe ea .Noi celelate mai avem de asteptat sa fim mamici,poate vom deveni sau poate nu
Dankutza,probabil ca ai simtit acea senzatie de neputinta atunci cand ti-a venit menstra, pe care eu o traiesc in fiecare luna si care pur si simplu ma seaca pe dinauntru.Regret,dar stiu ca tu esti optimista

Cat despre HSG, eu am facut-o la Giulesti cu Moisa,nu m-a costat nimic ptr ca am avut adeverinta de la serviciu ...doar mica atentie de rigoare .Mi-a fost atat de frica ptr ca citisem pe net ca e groaznica senzatia...am simtit un pic de durere,un discomfort mai degraba,dar a trecut...Acum nu mi-ar mai fi asa teama ,chiar as vrea sa o mai repet si eu. Deci,curaj fetelor care trebuie sa o faceti ,ganditi-va ca prin orice incercare treceti,toate sunt pentru o cauza nobila

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
E o scumpa, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea.

Saru'mana de vot Si tie cat mai de graba un bebe, nu conteaza de care, dar fata sa fie.

Citat:
citat din mesajul lui MariaBcf

Dancutza am votat : 5 puncte pt fiecare poza . Succes

Saru'mana de vot. Astept si eu sa-ti votez poza cu bebita al tau.
Eu as zice ca ar fi spotting. Daca nu e asta, ar putea fi vreo derglare, dar eu merg pe spotting.

Gabyy foarte bine ca ai fost plecata. V-ati relaxat si asta conteaza mult. Oricum la ultima IA, te-au chinuit mult cu injectiile, ba facem, ba nu facem, asa ca era nevoie de o relaxare. DUpa ce vine bebe, nu te mai relaxezi. O sa fi in priza tot timpul.

Citat:
citat din mesajul lui crisstal_18

Dankutza,am votat-o pe frumusica ta ,e o fetita foarte scumpa si ochii aia sunt minunati .Felicitari

Saru'mana de vot si de aprecieri.

Citat:

...macar tu te poti consola cu ideea ca o ai pe ea .Noi celelate mai avem de asteptat sa fim mamici,poate vom deveni sau poate nu

Asa e. Stiu! Insa, atunci cand nu reusesc, uit ca am deja un copil. Sunt o fire f incapatanata. Stii cum ma simteam cand nu aveam copil? Ca un om fara maini. Acum ma simt ca un om cu o mana. Nu sunt completa inca. Uneori ma gandesc ca poate ar trebui sa renunt si sa ma bucur de ce am si sa nu ma ami chinui cu IA. Dar, fac ce fac si o iau de la capat. Iubesc copii mult, de aceea sunt si profa.
Eu cred ca toate puteti deveni mamici. Cum stiinta avanseaza, sigur vor fi solutii pt toate.

Citat:

probabil ca ai simtit acea senzatie de neputinta atunci cand ti-a venit menstra, pe care eu o traiesc in fiecare luna si care pur si simplu ma seaca pe dinauntru.Regret,dar stiu ca tu esti optimista

Senzatia aceasta am simtit-o 5 ani jumate pana am facut-o pe fetita si apoi 2 ani. In total am 7 ani jumatate de lupta. De aceea nu vreau sa vad teste de ovulatie, teste de sarcina. Prefer sa ma duc la intepat, desi uneori mai scap la test. AM zis ca data viitoare nu mai fac nimic. Astept doar. Sper sa si rezist...

Citat:
Cat despre HSG, eu am facut-o la Giulesti cu Moisa,nu m-a costat nimic ptr ca am avut adeverinta de la serviciu ...doar mica atentie de rigoare .Mi-a fost atat de frica ptr ca citisem pe net ca e groaznica senzatia...am simtit un pic de durere,un discomfort mai degraba,dar a trecut...Acum nu mi-ar mai fi asa teama ,chiar as vrea sa o mai repet si eu.

Daca ai facut-o data si a iesit bine, adica nu aveai nimic infundat si sa-ti spuna dr ca trebuie sa te desfunde, atunci nu mai trebuie. E clar ca din nastere au fost ok trompitele.

Participam la Concursul Klorane
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=momente%20klorane%20bebe&page=1" target="_blank"> Va rugam votati pozele da1 si da2. Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Dankutza, era bine daca macar trompele erau ok ,dar din pacate doar dreapta este permeabila .Am prea multe nereguli ca sa mai sper ca voi deveni mama.
Anul acesta fac 10 ani de la casatorie ,ani in care nu m-am protejat nici macar o data si nu s-a intamplat nici o minune.De 3 ani ma chinui cu analize si tratamente si IAD (2 reusite ,e adevarat).Sotul are oligoastenoteratospermie severa,adica putini si nefolositori,iar eu cu ale mele probleme. Ce sperante sa mai am ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina.ela spune:

Dankutza, am citit ca esti prof. Si eu sunt prof. de 8 ani. Am citit cazuri in care fete care erau prof. nu au reusit, dar dupa ce au schimbat locul de munca s-au mai linistit si au reusit fara efort. Stim cum e...
Cred ca suntem f. f. stresate si obosite.

Apropo de masajul legat de orgasm si fertilitate. Nu are nicio importanta. Foarte rar se intampla sa nu avem amandoi in acelasi timp, dar asta nu ne-a ajutat de reusim.

Luna asta am avut ovulatie f. puternica cu intepaturi vreo 3 zile. A fost pe ovarul drept care are trompa libera. Am folosit pozitia binecunoscuta de la fetele care au ramas...

Am facut si penicilina (sa-mi iasa din parere...cunosc persoane care au ramas dupa astfel de tratamente, desi 1 an nu a ramas deloc. Apoi ramanea ca iepurele si facut "n" intreruperi de sarcina).

Am zis ca e ultima luna de incercari planificate. De-acum vom face prostioare de placere, fara stres.

Te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Dancutza, ai si de la mine cate 5 puncte pentru fiecare poza! Mult noroc iti doresc!
Fetelor, eu mai am o saptamana, maxim 2 pana voi naste dar tare vreau sa predau stafeta la cateva dintre voi! Asa ca tin pumnii ca primavara asta sa fie roditoare cu ceva fluturasi sau floricele!!
Lauricea,tu pe unde esti draga mea ? Tareee dor imi e de tine

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 37 weeks +

Mergi la inceput