INSEMINARE 88
Raspunsuri - Pagina 10
lauricea2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BelissimaEva Dancutza, ai si de la mine cate 5 puncte pentru fiecare poza! Mult noroc iti doresc! Fetelor, eu mai am o saptamana, maxim 2 pana voi naste dar tare vreau sa predau stafeta la cateva dintre voi! Asa ca tin pumnii ca primavara asta sa fie roditoare cu ceva fluturasi sau floricele!! Lauricea,tu pe unde esti draga mea ? Tareee dor imi e de tine |
Te pup! Stiu ca sunt cateva fete de aici care se gandesc la mine. Le salut si pe ele, imbratisandu-le cu toata dragostea.
Parca mai ieri citeam despre postarea ta, in care ne anuntai ca esti gravi. Apoi a urmat Andra, care, cu toate temerile de la inceput, isi asteapta acum cea de-a doua minune.
Mi-a fost greu sa mai scriu, caci am avut destule momente de disperare, pe care nu am vrut sa le impartasesc aici, de teama sa nu va mai intristez si pe voi. Am plecat de la Cezara dupa 3 IA fara succes, pt ca mai apoi sa renunt si la Moisa, dupa acelasi numar de nereusite.
In urma catorva sfaturi, am recurs si la laparoscopie, pe 4 aprilie, sa "vad" si din interior care-i problema. Astfel ca mi s-a confirmat diagnosticul de ovare micropolichistice(pe care-l banuiam), pt asta practicandu-se "drilling ovarian", si-n plus, dr Niculescu a mai rezolvat niste aderente(trompa stg era lipita de ovarul sau, si de peritoneu). In urma interventiei, mi s-a spus ca trompele sunt permeabile bilateral, iar ovarele au fost "intepate" pt a putea permite eliberarea foliculilor la timp.
Mi-am propus sa mai incerc natural doua luni, apoi ma gandesc sa mai incerc la Cezara cu inseminari.
Numar zilele ramase impreuna cu voi doua, iar pe fetele de pe forum le sustin si incurajez in continuare, chiar daca o voi face din umbra.
gabyv spune:
Lauriceea, poate o sa fie cu noroc luna asta
Dankutza, a fost bine ca am plecat, pentru ca in felul asta am reusit sa vorbesc mai pe larg cu sotul si am cam decis ce o sa facem. Trebuia sa vorbim pentru ca nu avem prea multe incercari, mai ales Ia-uri, mai sunt 2 doar. Sper insa sa nu ajungem sa ne punem planul in functiune, ci doar sa raman odata.
dankutza spune:
citat din mesajul lui crisstal_18 Am prea multe nereguli ca sa mai sper ca voi deveni mama. [.....] Ce sperante sa mai am ? |
Trebuie sperat in continuare. Eu, sincer, cred in sansa ta. Mie mi-a reusit prima inseminare cu 5 mil de gigei. Nu credeam ca aveam sanse si totusi. Eu zic ca daca ai reusit de 2 ori, sigur mai reusesti si a treia oara o sa fie cu noroc.
Participam la Concursul Klorane
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=momente%20klorane%20bebe&page=1" target="_blank"> Va rugam votati pozele da1 si da2. Multumim
dankutza spune:
citat din mesajul lui cristina.ela Dankutza, am citit ca esti prof. Si eu sunt prof. de 8 ani. Am citit cazuri in care fete care erau prof. nu au reusit, dar dupa ce au schimbat locul de munca s-au mai linistit si au reusit fara efort. Stim cum e... Cred ca suntem f. f. stresate si obosite. |
Nu am auzit de asa ceva. Dar, intr-adevar, sa lucrezi si sa iubesti copii altora nu e usor. Sa-i vezi batuti/ plini de muci cu temperatura si totusi trimisi la scoala / neingrijiti, etc... te omoara. Nu mai zic si de ce vedem la tv.
citat din mesajul lui cristina.ela Apropo de masajul legat de orgasm si fertilitate. Nu are nicio importanta. Foarte rar se intampla sa nu avem amandoi in acelasi timp, dar asta nu ne-a ajutat de reusim. |
Da, asa e. Orgasmul nu garanteaza sarcina.
Daca se intreaba cineva despre ce vorbim, cititi aici
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2124
Doamne ajuta ca intepaturile si pozitia sa aduca noroc.
Eu am facut Polidin si nu a iesit nimic. Adevarul e ca trebuie sa facem de toate ca sa reusim. Poate penicilina regleza pe acolo ce trebuie.
Daca ai stii de cate ori mi-am propus eu prostioare fara stres.... Singura perioada cand a fost asa, a fost imediat dupa nastere cateva luni si dupa aia.... Asta e, eu nu prea ma pot detasa...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=momente%20klorane%20bebe&page=1" target="_blank"> Va rugam votati pozele da1 si da2. Multumim
dankutza spune:
citat din mesajul lui BelissimaEva Dancutza, ai si de la mine cate 5 puncte pentru fiecare poza! Mult noroc iti doresc! |
Saru'mana de vot!
citat din mesajul lui BelissimaEva tare vreau sa predau stafeta la cateva dintre voi! Asa ca tin pumnii ca primavara asta sa fie roditoare cu ceva fluturasi sau floricele!! |
Daca ai stii Eva, cum stam toate cu mainile intinse sa luam stafeta...
Iti urez nastere usoara. Te-ai hotarat cum nasti? Cezariana? Natural?
dankutza spune:
Missy, Ella saru'mana de voturi.
BelissimaEva spune:
Iti urez nastere usoara. Te-ai hotarat cum nasti? Cezariana? Natural? |
Dancutza, iti multumesc din suflet!
Eu imi doresc din suflet sa nasc natural, iar dupa ultimul control de marti, doctorul meu m-a asigurat ca nu are nici o recomandare de cezariana! Totul este perfect, bebe este perfect, eu nu am avut nici o problema, nici o contractie toata sarcina! Imi cam faceam griji zilele trecute sa nu cumva sa ratez travaliul ca habar am cum trebuie sa fie
Lauri, recuperare rapida draga mea! In doua luni se pot intampla multe lucruri ..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 37 weeks +
dankutza spune:
citat din mesajul lui cristina.ela Am votat si eu! Bafta! |
Saru'mana de voturi
dankutza spune:
citat din mesajul lui BelissimaEva Imi cam faceam griji zilele trecute sa nu cumva sa ratez travaliul ca habar am cum trebuie sa fie |
Nu ai cum sa ratezi travaliul. Eu nu am intrat in el, dar am auzit ca e cam AUUUUU! Faci peridurala? Si eu am vrut sa nasc natural, dar nu am putut alege. Am nascut dupa o zi pe alta. Si cu emotii ca nu e bine copilul, ca intrase in suferinta fetala.