INSEMINARE 88
Raspunsuri - Pagina 8
mari2hala4u spune:
Va multumesc pentru sustinere fetelor, eu mai am de facut hsg probabil luna viitoare sa vedem cum stam cu trompele si apoi daca d-na doctor zice ca e ok probabil o sa trecem la inseminare, sper sa ne ajute DD, daca nu incercam cu donator, sper totusi sa nu fie nevoie...
dankutza spune:
Mari unde te duci sa faci HSG? Te-ai hotarat deja? Daca nu, eu il recomand tuturor pe dr chadi muheidli. E super! Am facut 2 Hsg la viata mea. Una, acum 7-8 ani cu dr mihalache florina si m-am omorat pe masa. Continui sa spun ca este o bestie de om, aceasta dr. A fost ingrozitor de dureros. Parca mi-a dat cineva cu pumnii in ovare. A doua am facut-o cu chadi, in ianuarie anul asta. Durerea la HSG cu el a fost 3 pe o scara de la 1 la 10, si de 10 la madam dr.
Poate fi si chestia asta ca, un barbat are mana mai usoara.
Mi-a fost ingrozitor de frica, stiind prin ce am trecut. Nu ma luam dupa ce au patit altele ci dupa ce patisem eu in trecut. Am avut niste usoare dureri ca la CM, in momentul in care baga solutia. Ca sa zic asa, mai mult m-a derenjat cand m-ia sters ianuntru colul cu o solutie pt dezinfectare.
Ii dau nota 10 lui chadi pt HSG. La toata lumea o sa spun ce mana usoara are la hsg. de altfel i-am spus si lui. In plus vorbeste frumos cu tine si nu tipa ca isetrica aia de mihalache.
Eu sunt f f f rea de durere, recunosc.
Am simtit nevoia sa scriu asta, gandindu-ma ca sunt multe fete acre citesc si nu numai acum, ci si peste cateva luni/ani, si s astie pe ce mana sa se dea.
dankutza spune:
Eu sunt trista. Mi-a venit CM. Al naibii, intarziase. Chiar daca nu facusem tratament, speram. Asa cum sper in fiecare luna. Mai ales daca intarzie, incep sa sper un pic-un pic. Oh, well! Asta e! O luam de la capat....
mari2hala4u spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Eu sunt trista. Mi-a venit CM. Al naibii, intarziase. Chiar daca nu facusem tratament, speram. Asa cum sper in fiecare luna. Mai ales daca intarzie, incep sa sper un pic-un pic. Oh, well! Asta e! O luam de la capat.... |
Imi pare tare rau, asta ma enerveaza si pe mine cel mai tare, cand intarzie, pentru ca desi stiu ca sansele sunt super super mici sa raman tot imi fac sperante cu carul...
referitor la hsg astept sa merg intai cu analizele si cu spermograma la doctor sa vedem ce ne mai zice si apoi vedem, nu sunt hotarata inca, dar mi-e foarte frica si eu sunt rea de durere...
dankutza spune:
Ia uitati ce am gasit:
http://tvr.ro/articol.php?id=108384
Participam la Concursul Klorane
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=momente%20klorane%20bebe&page=1" target="_blank"> Va rugam votati pozele da1 si da2. Multumim
dankutza spune:
citat din mesajul lui mari2hala4u referitor la hsg astept sa merg intai cu analizele si cu spermograma la doctor sa vedem ce ne mai zice si apoi vedem, nu sunt hotarata inca, dar mi-e foarte frica si eu sunt rea de durere... |
Esti ca mine. Rea de durere. De aceea iti recomand pe Chadi. Si Lauricea a facut Hsg cu el. Eu aveam pulsul in gat, chiar ma gadeam sa fug de acolo. El face la Regina Maria. Cu cardul Helpnet ai 5% reudcere la procedura.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=momente%20klorane%20bebe&page=1" target="_blank"> Va rugam votati pozele da1 si da2. Multumim
mari2hala4u spune:
ai ideee cat costa hsg la regina maria...asa ca sa mi fac o idee, nu prea stiu care sunt preturile...
Votat...
dankutza spune:
citat din mesajul lui mari2hala4u ai ideee cat costa hsg la regina maria...asa ca sa mi fac o idee, nu prea stiu care sunt preturile... |
350 lei - 5%, cam 330 lei. Nu stai la coada. Curatenia este absoluta. Chadi e un mare domn. Personalul dragut. Am rugat pe tipa care mi-a pus branula sa stea cu mine, de frica. Am uitat sa spun, ca iti pun o branula, pt ca daca nu te stii ca faci alergie la iod si cand colo faci. Oricum, eu nu am simtit branula, de frica pana sa fac hsg. Totul dureaza putin. Pe mine m-a "injectat" de 2 ori. Lauricea zicea ca parca de 3 ori pe ea. In fine, mai intai injecteaza o data, face poza, mai injecteaza o data si te pune pe o parte si apoi pe cealalta parte, ca sa vada cum se scurge.
El o sa-ti spuna verbal ce a gasit, si apoi astepti pozele si comentarile radiologului in limbaj de specialitate. Chadi spune pe romaneste, clar pe intelesul tuturor. Sunt sau nu permeabile, ca doar asta ne intereseaza.
citat din mesajul lui mari2hala4u Votat... |
Saru'mana de vot. In poze, vezi cum arata fetita mea, facuta dintr-o inseminare.
ReginaMaria spune:
mari2hala4u Publicat la - 04/05/2012 : 13:12:10 ai ideee cat costa hsg la regina maria...asa ca sa mi fac o idee, nu prea stiu care sunt preturile... Votat... |
histerosalpigografia in cadrul Regina Maria costa 350 RON si este disponibila in cadrul policlinicii Baneasa.