INSEMINARE 88
Raspunsuri - Pagina 7
dankutza spune:
Cristina intotdeauna pe foaia de la IA scrie "col intredeschis". Probabil ca asa e, dar ce sa spun, ei nu-mi fac nici un control inainte. E doar o formalitate. Cezara mi-a spus ca la fiecare IA ca am colul inchis si ca ea il deschide cu nesuferitul de speculum. Bleah! Dupa ce scoate speculum se si inchide la loc.
Tu ai scris ca este sus si greu de gasit. Pai sa stii ca la fiecare IA se chinuie sa-l gaseasca, dar nu mi-am pus intrebarea de ce. Mi s-a spus din totdeauna ca am colul inalt si de aceea nici ca mi-am consumat creierii de ce.
Asa ca inclin sa-ti dau dreptate in ceea ce ai scris. Uite ca nu m-am gandit niciodata la chestia asta.
Nu am monitorizat niciodata pozitia si nici nu am de gand. De altefl eu am folosit o singura luna teste de ovulatie si apoi mi-a trecut. PAi iar sa vad o singura liniuta??? Nu ma tin nervii. Mai bine ma duc la eco.
Oare Andra C o fi nascut? ca nu a mai dat pe la noi si cred ca era in 38 de saptamani.
Andra_C spune:
Dankutza, sunt aici, va citesc din umbra...Mai am pana la nastere vreo luna, dar vreau sa predau stafeta la cel putin trei dintre voi, asa ca...Doamne ajuta sa imi dati vesti bune!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel 34s+
LauraNicole spune:
Salut tuturor. In 3 ore merg la GP sa imi citeasca rezultatele la testul pentru hormoni si aflu ce am de facut in continuare. Am fluturi in stomac si ma simt tare tare ciudat.
cristina.ela spune:
Dankutza,
de fapt asa e normal sa fie colul, inalt, moale deschis. Deci era aproape normal la tine (trebuia deschis nu intredeschis). Eu credeam exact pe dos ca trebuie sa fie jos...
Am zis sa incerc si asta ca nu am nimic de pierdut. Am avut trei zile de intepaturi in ovarul drept, acestea fiind normale in 20% din cazuri la ovulatie. Ar fi de bine ca trompa dreapta e permeabila. Am ovulat sigur dovada fiind schimbarea evidenta a sanilor (mameloane sensibile). Am facut prostioare 2 zile la rand (in pozitia descrisa de fetele care au reusit) si vom face si azi. Din atatia gigei o ajunge unul unde trebuie.
In plus am luat supliment de fier (am o usoara anemie feripriva). Dr. nu mi-a dat nimic pe chestia asta, insa eu stiu ce fierul este important in sarcina.
Continui sa iau tot ce mi-a prescris.
Andra_C si eu eram curioasa sa stiu ca mai faci. Am observat ca citesti in continuare. Si eu citesc aproape toate subiectele insa scriu mai rar.
Andra_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina.ela Andra_C si eu eram curioasa sa stiu ca mai faci. Am observat ca citesti in continuare. Si eu citesc aproape toate subiectele insa scriu mai rar. |
Da, va citim mereu si eu si BelissimaEva si ne rugam pentru voi! Asa de mult ne dorim sa se sparga gheata, sa curga cu bebelusi!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel 34s+
cristina.ela spune:
Multumim mult Andra_C si BelissimaEva!
Parca ieri va citeam mesajele si cand am auzit ca ati reusit m-am dus in fuga la sot si i-am spus ca a mai ramas o fata insarcinata. Si speram sa reusim si noi. Inca mai speram. Cum am scris in mesajul anterior lucram intens. Faptul ca am simtit atat de bine ovulatia imi da sperante. Nici la IA nu aveam semne atat de evidente. Cred ca nu era sincronizare perfecta...
Au reusit atat de multe fete sa ramana natural dupa ce au incercat tot felul de proceduri...asa ca nu imi pierd speranta.
Sotul face tot ce-i spun. Si inghite tot ce-i dau. Si eu la fel. Mai devreme sau mai tarziu vom reusi, voi sunteti cel mai bun exemplu.
Va
LauraNicole spune:
Am fost, am aflat rezultatul, hormonii mei sunt bine pentru ca doctorul mi-a spus ca totul e perfect si a trimis scrisoare la spital ca sa ne faca programare pentru consult si pasul urmator. In rest iar asteptam.
Tuturor!
mari2hala4u spune:
Buna, sper ca voi aveti vesti mai bune, ca eu nu... sunt foarte suparata, dupa 3 luni de tratament cu branca ursului, macca si selezin ace spermograma sotului a iesit la fel de proasta, oligoastenoteratozoospermie severa... doar 2% forme normale... doctora ne recomanda sa facem inseminare, oare avem sanse... sau iar ne facem sperante degeaba... stiti pe cineva care cu o spermograma asa proasta a reusit sa ramana gravi?
dankutza spune:
Laura ma bucur ca hormonii sunt in limite normale. Inseamna ca vei reusi repede. Asta iti si doresc.
Mari Cezara insista pe antioxidanti. Ea spune sa-i dau sotului spermotrend. Cred ca trebuie, totusi, continuat tratamentul. Nu am auzit de vreo reusita cu o spermograma ca a o sotului tau, dar sunt convinsa ca voi auzi de tine.
Andra_C spune:
Mari, stiu eu pe cineva, aveau 1% parca, stiu ca Marinescu nu le daduse nicio sansa, vroiau cu donator, apoi s-a intamplat minunea...Au o fetita acum, nu-mi este prietena, ca sa o intreb detalii, dar se poate!
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel 35s+