INSEMINARE 88
Raspunsuri - Pagina 20
Andra_C spune:
Dankutza, si calitativ si cantitativ. Au iesit 10 mil la A+B. Dar al meu era stresat tare ca trebuie iar sa recolteze, chiar a zis in ziua aia ca s-a saturat, ca e ultima oara cand mai face.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel 37s+
dankutza spune:
Olimp sper ca si noi, cu toatele, sa avem un happy-end. Cred ca meritam cu toatele.
Betty ce inseamna DPO? dupa ovulatie?
Andra a facut cele 2 recolatri la diferenta de cateva ore, sau imediat? cred ca e destul de stresant sa faci 2 recolatari una dupa alta si fara partenera.
Participam la Concursul Klorane
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=momente%20klorane%20bebe&page=1" target="_blank"> Va rugam votati pozele da1 si da2. Multumim
dankutza spune:
Eu stiu ca da. HSG-ul se face in primele 11 zile ale CM. Parca Eva a ramas gravi in luna cu HSG-ul.
Participam la Concursul Klorane
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=momente%20klorane%20bebe&page=1" target="_blank"> Va rugam votati pozele da1 si da2. Multumim
sper spune:
Mie imi e teama de radiatiile alea sa nu afecteze ovocitele. SonoHSG nu am gasit sa fac in orasul meu.
gabyv spune:
Radiatiile nu afecteaza ovocitele, deci poti face.
Fetelor, oare sa cer o laparoscopie? Nici nu stiu ce sa mai fac, mi-e ca daca mai fac cele 2 Ia si ambele sunt nereusite, intru la Fiv fara sa fi verificat cum sta treaba. O histero este de ajuns ca sa se observe tot ce poate fi bizar?
Trebuie sa imi pregatesc un set de intrebari pt medic...
olimp spune:
sper poti sa faci linistita , eu cand am facut HSG-ul doctorul mi-a spus sa incerc sa raman cat mai repede , inclusiv sa profit de luna respectiva ! Deci fara probleme. Bafta !
olimp spune:
gabyv
Cu histerosalpingografia HSG se vede daca trompele uterine au modificari , sunt permeabile , daca peretii uterini sunt indeajuns de grosi , daca sunt deformatii ale uterului de la fibroame etc.
Cu histeroscopia se vede endometrul , interiorul uterului , daca sunt fibroame de ce tip sunt etc.
Daca dupa HSG se detrmina ca trompele sunt cu probleme sau infundate atunci poti actiona cu laparo , desfundare , drenare de trompe etc.
eu am facut si HSG si histeroscopia.