INSEMINARE 88

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Dankutza, si calitativ si cantitativ. Au iesit 10 mil la A+B. Dar al meu era stresat tare ca trebuie iar sa recolteze, chiar a zis in ziua aia ca s-a saturat, ca e ultima oara cand mai face.

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel 37s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Olimp sper ca si noi, cu toatele, sa avem un happy-end. Cred ca meritam cu toatele.

Betty ce inseamna DPO? dupa ovulatie?

Andra a facut cele 2 recolatri la diferenta de cateva ore, sau imediat? cred ca e destul de stresant sa faci 2 recolatari una dupa alta si fara partenera.

Participam la Concursul Klorane
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=momente%20klorane%20bebe&page=1" target="_blank"> Va rugam votati pozele da1 si da2. Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

dankutza sa-ti fie gura aurita !

nimic pe lume nu-mi doresc mai mult ca si un copilas !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Fetelor in luna cu HSG se poate face inseminare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Eu stiu ca da. HSG-ul se face in primele 11 zile ale CM. Parca Eva a ramas gravi in luna cu HSG-ul.

Participam la Concursul Klorane
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=momente%20klorane%20bebe&page=1" target="_blank"> Va rugam votati pozele da1 si da2. Multumim

Mergi la inceput

Mie imi e teama de radiatiile alea sa nu afecteze ovocitele. SonoHSG nu am gasit sa fac in orasul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Radiatiile nu afecteaza ovocitele, deci poti face.
Fetelor, oare sa cer o laparoscopie? Nici nu stiu ce sa mai fac, mi-e ca daca mai fac cele 2 Ia si ambele sunt nereusite, intru la Fiv fara sa fi verificat cum sta treaba. O histero este de ajuns ca sa se observe tot ce poate fi bizar?
Trebuie sa imi pregatesc un set de intrebari pt medic...

Mergi la inceput

sper poti sa faci linistita , eu cand am facut HSG-ul doctorul mi-a spus sa incerc sa raman cat mai repede , inclusiv sa profit de luna respectiva ! Deci fara probleme. Bafta !

Mergi la inceput

gabyv
Cu histerosalpingografia HSG se vede daca trompele uterine au modificari , sunt permeabile , daca peretii uterini sunt indeajuns de grosi , daca sunt deformatii ale uterului de la fibroame etc.

Cu histeroscopia se vede endometrul , interiorul uterului , daca sunt fibroame de ce tip sunt etc.

Daca dupa HSG se detrmina ca trompele sunt cu probleme sau infundate atunci poti actiona cu laparo , desfundare , drenare de trompe etc.

eu am facut si HSG si histeroscopia.

Mergi la inceput

Multumesc

Mergi la inceput