INSEMINARE 88

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Saptamana viitoare Luni ma duc la alt medic sa vad si alta parere,daca si el imi va spune tot IA , vom merge in Ungaria pt FIV .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Maria, imi pare tare rau!

Citat:
citat din mesajul lui dankutza
Andra de ce ti-a facut la 30 de ore de la injectie? Nu mai tin minte. Facuse poc deja? Ti-a facut-o Bechir pe asta?

M-a chemat la 24 ore, dar eu am vrut sa fie barbatsu musai la preparare (sincera sa fiu nu mi-a placut deloc de Bechir si nu am vrut sa repet experienta cu ea, la IA reusita cu fimea tot barbatsu fusese "preparatorul") si de aia s-a intarziat...pana a venit el, pana a preparat, ea intre timp plecase sa-si ia fata, al meu a mai recoltat o data ca nu era de ajuns....bla bla. Mi-a facut eco dupa iA si foliculul era spart deja, nu am avut nici cea mai mica speranta de reusita de la inseminarea aia, dar uite ca Dzeu e mare

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel 36s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Andra asta e viata ,mergem inainte.Am sperat pana in ultimul momen,mai ales ca mie nu imi intarzie CM ,imi facusem sperante.Vreau sa vad si o alta parere si de la alt medic .Vreau sa imi fac si analizele hormonale sa vad cum stau cu ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Sa stii ca eu am schimbat multi doctori pana cand mi s-a descoperit ce am...trebuie si parerea altcuiva, clar! Sa ne tii la curent!

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel 36s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Fetelor, pe fisa mea de Ia scrie ca spermatoz. care sunt selectati pt procedura traiesc intre 6 si 12 ore, asa s-ar explica de ce se mi-a facut la 36 de ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

dankutza ai dreptate , eu nu am avut parte de verificare a foliculilor inainte de inseminare , si eu cred ca gigeii ar trebuii sa astepte frumos pe trompe cand apare Doanma Ovulache , poate si asta sa fi fost una din cauzele insuccesului meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Andra la ce te referi ca a trebuit sa mai recolteze odata? Cum adica nu era de ajuns? cantitativ sau calitativ?

Gaby de asta nu stiam ca traiesc doar 6-12 ore. Cezara spune ca traiesc pana la 72 de ore pe trompite. Pe cine sa mai credem? Ea sustine cu tarie ca gigeii sa astepte sexy-ovulele, pt ca nu traieste mult.

Sper ovocitul tarieste 24 de ore, daca cica e la putere maxima in primele 6 ore.

Participam la Concursul Klorane
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=momente%20klorane%20bebe&page=1" target="_blank"> Va rugam votati pozele da1 si da2. Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Vroiam sa va povestesc ceva.
Ieri, m-am intalnit cu niste cunostiinte care stiam ca incearca si ei sa faca copii. Ma intreaba el, daca am vorbit deja cu nevasta-sa si daca mi-a dat vestea ce mare. Sotia lui e gravi in 5 saptamani. Sunt absolut fericiti. Li s-a intamplat un miracol.
Au avut raporturi sexuale neportejate TIMP DE 10 ANI. Au ajuns la Moisa, la Tutunaru. Incepea monitorizarile, se ducea o perioada. Avea de fiecare data contact sexual dirijat. NU AU AVUT NICODATA NICI O PROBELMA. Si totusi sarcina a intarziat.
Au schimbat dr. S-au dus la cineva de la Filantropia. Au fost doar la 2 intrevederi cu dr. Li s-au day iar lista de analize si ei si lui, urmand sa inceapa monitorizarea.
La ultima vizita, vede dr UN SINGUR FOLICUL. Era ziua 18. I-a spus dr ca nu se stie exact cand o sa ovuleze. Ce fac ei? Fac in seara aceea, din motiv... si asta e tare... ca peste 5 zile era el programat la spermograma.
AU AVUT UN SINGUR CONTACT. Atat! S-a dus omul sa-si faca analizele. Si ea la fel. Cum avea ciclul ceas, vede ca-i intarzie o zi. Isi cumpara un test si pe la 4:30 dimineata se trezeste sa se duca la pisu.
Face testul. 2 liniute. Il trezeste pe barbat-su spunand ca are 2 liniute. SI ei, ca si noi, aveau experienta testelor negative, cu duiumul. El ii spune sa se uite mai bine ca poate a folosit vreun test de ovulatie. Nu le venea sa creada.
Nu au mai putut adormi si la 7:30 s-au dus la BHCG. Au asteptat cu sufeltul la gura. S-a confirmat sarcina. se duc la fiecare 2 zile la BHCG sa vada daca creste cum trebuie, pt ca e prea mic pt eco. Ieri erau la a patra BHCG.
Nici acum, nu le vine sa creada. Li se pare un mare miracol, pe care l-au asteptat 10 ani. Ea are 38 de ani. Spun la toata lumea de bucuria lor.

Concluzia mea:
- miracole exista;
- bebe vine cand vrea el si nu cand vrem noi;
- trebuie detasare maxima;
- shimba omul locul (dr) schimba si norocul;
- nici noi, nici dr nu pot prevedea nimic

M-am bucurat asa de tare pt ei, mai ales ca urmau sa o ia pe calea inseminarilor.

Participam la Concursul Klorane
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=momente%20klorane%20bebe&page=1" target="_blank"> Va rugam votati pozele da1 si da2. Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

dankutza ce imi plac povestile cu sfarsit fericit , poate din cauza ca sunt o romantica incurabila ?

Cert este ce si eu , cred ca toate de aici ne dorim un final ca acesta al amicilor tai , am incredere ca DD stie ce face , si fiecareia dintre noi ne calauzeste pasii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Va salut pe toate, am facut azi dimineata un test minut = negativ, deja nu mai sper este ziua 12 DPO, am facut azi dimineata si un beta HCG, maine vine rezultatul dar mai mult pt. a ma linisti odata ca de cateva zile sunt cam aiurita tot intrebandu-ma oare da sau oare ba.
Greu se fac copiii ...

http://www.fertilityfriend.com/home/3c41ee

Mergi la inceput