INSEMINARE 88

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MariaBcf

Dancutza Momentan asteptam sa se intample minunea natural ,teoretic nu avem probleme ( nici eu ,nici sotul)saptamana viitoare ma duc la alt medic sa cer si alta parere.imi astept azi CM , dar nici urma de el (inainte de CM ma doare burta) am incercat si noi pozitia amintita de fete ,vom vedea ce va fi .

Mari, ce pozitie se foloseste ? Am tot citit pe aici si n-am habar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Am incercat si nu am avut nici un rezultat. Poate ca e bun la "reglaje fine". Mie imi trebuie doza de cal de Gonal. 250 ui Hormonii mei sunt in coma.

Participam la Concursul Klorane
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=momente%20klorane%20bebe&page=1" target="_blank"> Va rugam votati pozele da1 si da2. Multumim

Dankutza se pare ca avem un vis comun , sa ov singure. Si eu fara o doza mare de Gonal nu fac nimic, cand am luat Clomid nici nu am simtit. Eu nu prea sunt cu plantele, dar de cand cand iau vitex nu mai astept peste 35 de zile sa imi vina. (e o avansare nu?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Missy "Capra",barbatul sta in spate femeii .Am observat ca in pozitia aceasta nu mai curge nimic Afara si penetrarea este mai adanca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Intr-un an de zile am facut 4 tratamanete fara succes. Am stat din septembrie pana in martie "sa ma odihnesc". DIn experienta am vazut ca daca fac pauze intre tratamente corpul raspunde mai greu. Oricum, nu am facut niciodata 2-3 IA, una dupa alta. AM avut cel putin o luna doau intre ele fara nici un tratament.
Cu tineretea, nu stiu daca sa ma iau dupa ea. Am 35 si jumatate. Cum trece timpul, asa trece si fertilitatea mea. La 32, raspundeam la 100 ui maxim, acum am ajuns la 250.... Daca mai astept, o sa golesc un pen de 900 o data.
Oricum, cu tot optismul meu, uneori ma gandesc de ce mai trag atata si nu ma bucur ce am si gata. Gandul asta a inceput sa ma bantuie de cand au venit fetele de la adoptie si spuneau cat sunt de implinite.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=momente%20klorane%20bebe&page=1" target="_blank"> Va rugam votati pozele da1 si da2. Multumim

Mergi la inceput

Noi Luna aceasta am incercat aceasta pozitie in perioada de ovulatie,Ma urmareste un Gand :sa fac un test pipi , daca nu imi vine CM azi sau Maine ,Duminica voi face ( sper sa rezist)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MariaBcf
imi astept azi CM , dar nici urma de el (inainte de CM ma doare burta) am incercat si noi pozitia amintita de fete ,vom vedea ce va fi .

Hai ca poate nu vine, daca nu da semne.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olimp

dancutza ti-ai facut toate analizele hormonale ? , poate se poate regla ceva ,

Cred ca ar trebui repetate. Nu le-am mai facut de un an, cam asa. Eram ok cu analizele. Culmea...

Mergi la inceput

Oare eu sunt cea mai tanara dintre voi? Eu pana la 35 ANI imi doresc 3 copii, si sunt sigura ca ii voi avea . Eu abia de o saptamana am implinit 28 ANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui missy40

Mari, ce pozitie se foloseste ? Am tot citit pe aici si n-am habar...

asa da

si nu asa

Mergi la inceput

Gabby ce e aia Vitex????

Mergi la inceput