INSEMINARE 88

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Missy, FSH-ul l-am facut si a iesit mic deci bine, antimullerianul nu m-am incumetat inca, eu sper ca e si ala bun ca am avut cicluri lungi dintotdeauna si probbail multe anovulatorii, habar n-am daca are legatura dar mintea imi zboara :), eu am monitorizat foliculul din care am ovulat in 4 mai si era spart sambata, se vedea ca un balon spart, mi-a aratat si mie dr. la ecograf, amu daca s-a prins ceva ar fi mare lucru ce sa spun, vorba ta: speranta moare ultima. Imi si induc la greu simptomatologie de gravida, acum am 6 zile DPO si parca simt intepaturi in uter (cica de la implantare :)), de azi am chiar si greturi :)))), probabil doar temperatura e o chestie obiectiva, vedeti si voi in graficul meu de la semnatura dar aia e normal sa creasca chiar daca nu esti gravida.

No cam astea-s problemele mele ... va doresc la toate la fel ca mie cat mai repede un samburel cu ochi in burtica.

http://www.fertilityfriend.com/home/3c41ee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna fetelor

missy ce bine imi pare sa te aud si sa vad ca esti bine , ma bucur ca operatia a trecut cu bine si te simti bine. Of doamne barbatii astea ce greu ne inteleg cateodata , stiu si pe al meu mai greu l-am facut sa demaram proiectul 'bebe la eprubeta" , imi tot spunea cum sa merg eu acolo si " sa dau o proba " ,.... greu a fost , apoi s-a mai obijnuit cand a vazut ca nu este singurul in situatia aceea.

betty bine ai venit la noi , sper sa reusesti sa-ti indeplinesti dorinta cat mai repede , aici toate urzim spre aceelasi scop .

gaby , dancutza

maria si eu am fost o data la dr Dragos Iuga , am facut o inseminare cu el pentru ca dr meu era plecat si eu ovulam si atunci mi-a facut-o el , mi-a lasat o impresie buna . Din pacate bebe nu a vrut sa vina . Era a treia inseminare

Mergi la inceput

betty imi pare rau de sarcina din 2003 si eu cunosc persoana apropiata care a ramas cu sterilet si are acum o mandrete de fata ( departe de mine sa bag cutitul in rana ) , doar ca nici doctorii nu sunt D-zeu sa stie tot .

De tinctura de zmeur am auzit doar lucruri bune , contabila de la firma , a utilizat si ea tinctura pt endometru , nu se ingrosa suficient , zicea ca avea endo ca si un patinuar si nu se prindeau embrionii , dupa 3 luni de tratament a ramas insarcinata. Acum are doua fete.
Abia astept sa am si eu privilegiul de a ramane din nou si de data asta cu succes sa duc sarcina la capat , asa va doresc si voua, tuturor.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_ella2003 spune:

Bety bine ai venit printre noi si iti doresc sa stai cat mai putin aici si sa ti in brate bebitza cat mai curand!

http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Betty, eu zic ca daca ati invins steriletul, sigur o sa reusesti in urmatoarele luni. Totusi mi se pare ca 6 luni e putin timp. Poate ar trebui sa va ganditi sa incercati vreun an. ZIc si eu...

Olimp pupici back

Maria tu ce mai faci?

Ella ce ai mai facut? Ai demerat procedura de fiv?

Gaby Doamne ajuta sa ovulezi singura fara tratament. Mie mi se pare un vis f indepartat sa ovulez singura.

Participam la Concursul Klorane
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=momente%20klorane%20bebe&page=1" target="_blank"> Va rugam votati pozele da1 si da2. Multumim

Mergi la inceput

dancutza legat de ovulatia spontana , naturala ai incercat tratamnet cu tinctura de zmeur , e buna si ajuta , nu vreau sa ma bag nu stiu foarte bine istoria ta dar poate , poate ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Am incercat si nu am avut nici un rezultat. Poate ca e bun la "reglaje fine". Mie imi trebuie doza de cal de Gonal. 250 ui Hormonii mei sunt in coma.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=momente%20klorane%20bebe&page=1" target="_blank"> Va rugam votati pozele da1 si da2. Multumim

Mergi la inceput

dancutza ti-ai facut toate analizele hormonale ? , poate se poate regla ceva , eu ma pregateam pentru FIV in aprilie dar nu am mai ajuns caci a trebuit sa-mi operez fibromul , dar analizele hormo le fecusem deja , si stiu fete cu probleme mari hormo care s-au reglat , medicamentos dar au reusit si acum ori sunt insarcinate sau deja mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Am incercat si nu am avut nici un rezultat. Poate ca e bun la "reglaje fine". Mie imi trebuie doza de cal de Gonal. 250 ui Hormonii mei sunt in coma.

Draga mea , poate ar trebui sa mai faci o pauza de la stimulari, stiu toata istoria ta.In 3, 4 luni cred eu ca s-ar reface mecanismul. Din pacate, nu suntem ca barbatii, care schimba total "productia" la fiecare 70 si ceva de zile parca, nu sunt sigura si ii tin "chingile" pana la adanci batraneti...
Ne nastem cu nr. limitat de ovule si se termina repede comparativ cu consortii nostri.
Esti pana in 40 de ani si mai ai timp. Mi-e teama ca de atatea stimulari sa nu ramai fara ovule mai repede decat trebuie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Dancutza Momentan asteptam sa se intample minunea natural ,teoretic nu avem probleme ( nici eu ,nici sotul)saptamana viitoare ma duc la alt medic sa cer si alta parere.imi astept azi CM , dar nici urma de el (inainte de CM ma doare burta) am incercat si noi pozitia amintita de fete ,vom vedea ce va fi .

Mergi la inceput