INSEMINARE 88
Raspunsuri - Pagina 14
olimp spune:
dancutza asa este voie , imi face-ti pota fetelor , eu sunt inca in recuperare dupa operatie , astept sa fac consultatia de 6 sptamani si apoi sa .....
maria la multi ani , si sa devii manica , de trei ori cum iti doresti , hai poate ne faci o surpriza placuta si ne dai o veste buna
fetelor
missy40 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MariaBcf Oare eu sunt cea mai tanara dintre voi? Eu pana la 35 ANI imi doresc 3 copii, si sunt sigura ca ii voi avea . Eu abia de o saptamana am implinit 28 ANI |
Doamne, ce tanara esti! Atat aveam si eu cand am nascut-o pe Alexandra...Ce-au mai trecut anii...
Te pup si-ti doresc sa-ti tii bebelusii in brate cat mai degraba, daca se poate 3 odata! Glumesc, desigur...
La multi ani si tot ce-ti doresti sa se implineasca!
MariaBcf spune:
Multumesc fetelor .eu sunt predispusa la gemeni ( este visul meu sa fac gemeni) in 9 luni se fuliculometrie lunar niciodata nu am avut 1singur folicul, tot timpul 2 si aceia maturi
missy40 spune:
citat din mesajul lui dankutza Intr-un an de zile am facut 4 tratamanete fara succes. Am stat din septembrie pana in martie "sa ma odihnesc". DIn experienta am vazut ca daca fac pauze intre tratamente corpul raspunde mai greu. Oricum, nu am facut niciodata 2-3 IA, una dupa alta. AM avut cel putin o luna doau intre ele fara nici un tratament. Cu tineretea, nu stiu daca sa ma iau dupa ea. Am 35 si jumatate. Cum trece timpul, asa trece si fertilitatea mea. La 32, raspundeam la 100 ui maxim, acum am ajuns la 250.... Daca mai astept, o sa golesc un pen de 900 o data. Oricum, cu tot optismul meu, uneori ma gandesc de ce mai trag atata si nu ma bucur ce am si gata. Gandul asta a inceput sa ma bantuie de cand au venit fetele de la adoptie si spuneau cat sunt de implinite. Participam la Concursul Klorane www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=momente%20klorane%20bebe&page=1" target="_blank"> Va rugam votati pozele da1 si da2. Multumim |
Inteleg...
De ce , voua, fetele mai tinere ca mine vii se intampla asta?
In spital am cunoscut o fata de 45 de ani, care venise pentru histeroscopie.Ultimul avort la cerere(multe la activ) l-a facut la 37 de ani...Acum vrea copil... la 45! Paradoxal, nu?
Nu mai zic nimic ...
olimp spune:
maria si visul meu din totdeauna este sa am gemeni , dar ca si tine la foliculometrie se dezvolta doar un folicul deci nu sunt genetic structurata pentru gemeni
missy cate situatii de acest gen nu am intalnit , care faceau chiuretaje la cerere si ulterior se straduiau sa ramana insarcinate. Facand paranteza cate femei nu au probleme in conceperea unui copil si nu ii doresc si altele si-ar da viata pentru ei
missy40 spune:
citat din mesajul lui olimp maria si visul meu din totdeauna este sa am gemeni , dar ca si tine la foliculometrie se dezvolta doar un folicul deci nu sunt genetic structurata pentru gemeni missy cate situatii de acest gen nu am intalnit , care faceau chiuretaje la cerere si ulterior se straduiau sa ramana insarcinate. Facand paranteza cate femei nu au probleme in conceperea unui copil si nu ii doresc si altele si-ar da viata pentru ei |
Tare nedrept...si mare dreptate ai!
MariaBcf spune:
Cunosc un cuplu care nu au nici dup#259; ce bea apa si totu#537;i ea e insarcinata ,iar noi care avem tot ce ne-am putea dori de la via#539;a -nu reu#537;im .Asta este via#539;a .Intr-o buna zi vom fi si noi pe deplin fericite .
missy40 spune:
Fete dragi, stiu ca n-are a face cu inseminarea, dar vreau sa va intreb ceva. Sigur ma puteti lamuri...
Ce pot face ca sa-mi imbunatesc calitatea ovulelor ? Exista vreun tratament alopat sau naturist pentru asta?
Dupa cum v-am mai spus, sunt bine cu totul in afara de calitatea ovulelor...
Imi vine sa mor de necaz ca i-am spus consortului despre copil inca de cand aveam 38 de ani si atunci nici n-a vrut sa auda...Acum e cam tarziu...
gabyv spune:
Maria, nu esti cea mai tanara
Dankutza, Vitex este o planta care ajuta la stabilizarea horomonala. Acum eu am hormonalele ok, dar cum am cicluri lungi si anovulatorii am cautat ceva care sa ma ajute. Cert este ca nu am mai mult de 32 de zile, ca de ovulat ciuciu.
Missy, daca ar fi ceva pentru imbunatatirea ovocitelor, as fi luat de mult.
Eu trebuie sa ma grabesc pentru ca rezerva mea e sub 1.
betty200 spune:
Fetele, am facut test azi (cu a doua urina de dimineata ca ideea mi-a venit dupa ce trecuse prima urina : cat se poate de negativ, alb,alb. Nu ma asteptam ca din ziua 7 DPO sa iasa ceva dar recunosc ca parca speram la o umbra pe acolo. L-am facut mai mult sa vad daca s-a elimitat de tot Brevactidul din organism, se pare ca da.
Azi dimineata am facut si analiza de progesteron dar nici aia nu cred ca-i relevata ca iau progesteron seara, macar vad daca e in limite acceptabile cu supliment cu tot. Am mai facut tot azi dimineata si Anti-Mullerian -ul, e scump tare ... 320 ron, asta vine peste 10 zile.
cu drag ti-ai spune daca as stii un tratament in directia asta, Missy, eu am luat tinctura de zmeur indicata de un ginecolog mai in varsta, nu stiu daca are sau nu legatura dar luna asta am ovulat, e drept ca nu-mi dau seama daca pana acum ovulam sau nu ca n-am monitorizat dar dupa valoarea progesteronului medicul era sceptic,
cand ma gandesc ca cunosc cel putin 5 persoane care au ramas insarcinate "din greseala" la 41-42 ani....
http://www.fertilityfriend.com/home/3c41ee