Asp.opt.(785) Felicitari Mica26 !!!
Raspunsuri - Pagina 9
miky82 spune:
Offfffff ma ingrijoreaza insulina asta ca e mica, voi stiti ceva de la ce poate fi?
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
mimi32 spune:
Miky eu stiu ca raportul LH/FSH trebuie sa fie 1:1. Nu stiu ce inseamna daca raportul este mai mare. Dar oricum trebuie sa vezi ca e ceva. Poti sa cauti si pe net.
MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimi32 Miky eu stiu ca raportul LH/FSH trebuie sa fie 1:1. Nu stiu ce inseamna daca raportul este mai mare. Dar oricum trebuie sa vezi ca e ceva. Poti sa cauti si pe net. MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot 1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii) Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi |
Mimi am cautat pe net dar creierasul meu nu intelege nimic , o sa mai citesc referitor la insulina poate totusi o sa descifrez
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
mimi32 spune:
Acum am vazut deja ca ai ovare polichistice. Cam asta arata raportul acesta.
MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velvet mikyeu nu stiu nimic de insulina.pe asta n-am facut-o.dar sper sa fii bine! |
si eu sper sa fie bine, cred totusi ca toate analizele aste duc la sindromul ovarelor polichistice ceea ce nu este bine deloc, pana acum toti mi-au zis ca este vorba despre ovare polichistice ceea ce este mai ok, o sa vedem ce imi zice dr.
3 Inseminari nereusite
Corina87 spune:
Buna fetelor!!!
Da intradevar este foarte greu,dar nu avem ce face mergem mai departe.Sotul iera foarte fericit,cred ca nici la prima sarcina nu a fost asa bucurie in el.Deci suntem cu capul sus si stim ca o sa invingem.
Deny am gasit pe net in romana ce inseamna chimical pregnancy.http://www . copilul . ro/sarcina/avort-spontan/Sarcina-chimica-de-ce-se-petrece-avortul-timpuriu-a9751.html
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive
http://www.fertilityfriend.com/home/32b890
emilia.m spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miky82
si eu sper sa fie bine, cred totusi ca toate analizele aste duc la sindromul ovarelor polichistice ceea ce nu este bine deloc, pana acum toti mi-au zis ca este vorba despre ovare polichistice ceea ce este mai ok, o sa vedem ce imi zice dr. Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi 3 Inseminari nereusite |
Intr-adevar nu e prea bine sa ai PCOS dar nu e nici un capat de tara. Depinde cat e de sever ca manifestari. Iti cade parul, te ingrasi in zona abdomenului, iti apar fire de par (nu puf) prin locuri nepotrivite, ai menstruatii neregulate si ovulatia e absenta...
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
draguta spune:
Miky daca ai insulina mica asta inseamna ca ai glicemia mare si ar indica ovare polichistice , din ce cazuri cunosc le-a fost recomandat metformin, vezi ce spune doctora sa ne anunti si pe noi
am si eu niste emotii.. desi sunt constienta ca ies aiurea
vitamina E luata 10 zile (la inceput de menstruatie) e un reglator hormonal pe langa celelalte beneficii, ere efecte estrogenice, din aceasta cauza nu se ia mai mult pentru ca dezechilibreaza balanta estrogen-progesteron care e valabil si pentru barbati