Asp.opt.(785) Felicitari Mica26 !!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fete!

Corina imi pare tare rau, nici nu stiu ce sa iti zic
Moni iesi din butoi ca dau bataita, mai ai inca de asteptat asa ca speranta moare ultima.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Buna fetele!
V-ati destrabalat temeinic zilele astea?

Daena, intrebai ce-mi face buricu': pai bine sper, se lateste pe acolo banuiesc ; ne mai pozam pe 15 mai, pana atunci ni se lungesc urechile, si-i mancam ficatii jumatatoiului

Mihaela, DHEA-s este descris www.medcenter.ro/pentru-tine/ghidul-sanatatii-tale/dictionar-de-analize-medicale/d/dhea-s-dehidroepiandrosterone-sulfat/" target="_blank">aici

Mica, hai sa te felicit si aici

Spor, fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna fetele

eu vin de la analize

Miky ai primit rezultatele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna ziua fete

draguta,sa fie rezultatele bune!

mihasa iti treaca raceala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Hello fetelor!
Velvet, daca te apuci de stimulare sa stii ca nu trebuie sa iti faci mari griji legat de monitorizari. La urmatorul ciclu incepand cu ziua 2 sau 3 iei cate o pastila de Clostilbegyt pe zi, la aceeasi ora in fiecare zi (eu le iau seara la 8) timp de 5 zile.
Numai in ziua 12 a CM trebuie sa mergi la ecografie pentru monitorizare adica la 4-5 zile dupa terminarea pastilelor. Daca folicului e ok iti da sa faci in ziua aia sau zilele urmatoare o injectie de Ovitrelle sa se asigure ca foliculul s-a rupt si ai ovulat. In ziua cu injectia si eventual urmatoarele 2 zile distractia si dupa 14-15 zile testul de sarcina.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

multumesc emiliao sa vorbesc cu dr cand merg peste 2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Am o dilema astazi, referitoare la vitamina E.
Nu inteleg de ce se recomanda barbatilor cu spermograma proasta avand in vedere ca pe prospect la indicatii nu e scris nimic referitor la asta dar la contraindicatii scrie asa:
in cazul tratamentului prelungit cu doze mari de vitamina e, au mai fost semnalate tulburari ale metabolismului hormonilor tiroidieni, cresterea concentratiei plasmatice a creatin kinazei, colesterolului, trigliceridelor, estrogenilor si androgenilor, tulburari de dinamica sexuala si ale functiei de reproducere (la barbati-azoospermie sau oligospermie; la femei involutia ovarelor, perturbari ale ciclului menstrual), precum si cresterea riscului tromboflebitelor sau trombembolismului la categoriile de pacienti cu risc. La aparitia reactiilor adverse consecutiv dozelor mari de vitamina E se impune intreruperea tratamentului.

Mergi la inceput

emilia,nu e buna multa vit E.noi luam de 100 15 zile/luna.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui draguta

buna fetele

eu vin de la analize

Miky ai primit rezultatele?

Draguta multumesc de intrebare, chiar acum le-am primit.
Le-am recoltat in ziua 4 a CM.

HIV 1/2- non reactive
FSH 7,28 mUI/ml(f foliculara 3,5-12,5 mUI/ml, f. ovulatorie 4,7-21,5 mUI/ml, f. luteala 1,7-7,7 mUI/ml)
LH 9,06 mUI/ml (f.foliculara 2,4-12,6. f ovulatorie 14,0-95,6. f luteala 1,0-11,4)
DHEA-S 121 ug/dl(45-270)
Testosteron 0,371 ng/ml(0,21-1,19)
Imsulina 2.60 uUI/ml (6-27)
Anti-TPO 11,7 UI/ml(<34)
Anticorpi rubeola IgG 172 UI/ml (<5 negativ, 5-10 indeterminat, >10 pozitiv)
VDRL negativ

Cele cu rosu le-au bifat, am trimis mail si dr-lui, acum astept sa vad ce imi zice.

Popica, Bob

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emilia.m

Am o dilema astazi, referitoare la vitamina E.
Nu inteleg de ce se recomanda barbatilor cu spermograma proasta avand in vedere ca pe prospect la indicatii nu e scris nimic referitor la asta dar la contraindicatii scrie asa:
in cazul tratamentului prelungit cu doze mari de vitamina e, au mai fost semnalate tulburari ale metabolismului hormonilor tiroidieni, cresterea concentratiei plasmatice a creatin kinazei, colesterolului, trigliceridelor, estrogenilor si androgenilor, tulburari de dinamica sexuala si ale functiei de reproducere (la barbati-azoospermie sau oligospermie; la femei involutia ovarelor, perturbari ale ciclului menstrual), precum si cresterea riscului tromboflebitelor sau trombembolismului la categoriile de pacienti cu risc. La aparitia reactiilor adverse consecutiv dozelor mari de vitamina E se impune intreruperea tratamentului.

<hr noshade size="1" />

Emilia la fel sunt si eu nedumerita referitor la vitamina E, mie dr Uscatescu mi-a dat sa iau cate 1 pe zi, si am luat cateva luni, dupa care am vazut la Alex in semnatura si la alte fete ca iau in primele 10 zile ale cm si asa iau si eu acum, sper sa fie ok.

3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput