Asp.opt.(785) Felicitari Mica26 !!!
Raspunsuri - Pagina 7
Mica26 spune:
Corina...imi pare sincer rau!!! nu am cuvinte...
Fii tare, o sa fie bine!!! Suntem toate alaturi de tine!
multumesc.
Mica 5+
Mihaelafalt spune:
Mica felicitari, te astept peste 2 saptamani tot cu o veste buna ca ai auzit inimioara.
Alex oare nu are nici o legatura faptul ca iau pastilele pentru trombofilie, ma tem sa nu influenteze cu ceva, paiurile si factor XIII, sa nu dau banii degeaba, oare trebuie sa le intrerup inainte?
Noapte buna, ma mai uit putin la master chef si apoi la somn.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MeAlex spune:
Mihaela, cred ca am mai spus: mutatiile sunt ereditare, te-ai nascut cu ele si le vei avea toata viata, nu le poate influenta nimic.
Pot fi influentati timpii de coagulare, dar asta ar trebui sa intrebi la clinica inainte sa faci, pentru ca nu stiu toate astea si nu te pot pune sa faci niste analize platite fara sa fiu sigura.
Te inteleg ca esti agitata cu analizele, dar nu iti pot raspunde la orice intrebare. Iti spun simplu, eu, in situatia mea, fac toate analizele relevante. Acum, nu stiu ce ar trebui sa faci tu, nu trebuie sa cazi in capcana de a face toate analizele pe care le fac alte fete. Trebuie sa citesti pe site-uri (asta e valabil pentru noi toate), sa citesti despre fiecare analiza, pentru ca nu se poate scrie pe forum despre fiecare pe larg, ca nu intereseaza pe toata lumea si nici nu e timp.
Dupa cum se vede, eu cam bat in retragere aici, citesc si scriu din ce in ce mai putin pentru ca am nevoie de timp sa imi lamuresc chestiile mele.
Corina, imi pare tare rau pentru intamplarea ta...din cate stiu, chestia asta nu se repeta, e un accident, tot e un lucru pozitiv.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
MeAlex spune:
Gaby, !
Mica, multa sanatate si bebe la termen!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
velvet spune:
daena,multumesc de indicatiidar a trebuit sa plec si nu am facut nimic.alta data!
miha,eu zic sa nu mananci si bei nimic inainte de analize.succes!
corina,imi pare rau
Monique77 spune:
'Neata fetele!
Corina...imi pare rau......
eu am senzatia ca nu o sa mai vad niciodata doua liniute si un bebe ca rezultat....
sunt tare dezamagita....
cosurile au inceput sa apara
ma ia depresia cand ma gandesc ca mai vad menstra peste 6 luni....
si pana atunci...nervi si stari de rau...
offfff
hai ca de cate ori intru ma plang
ma scuzati fetelor
refulez si eu aici
Aspenter (75 mg) 1/zi
Blue_sea spune:
Neata!
Corina, imi pare tare rau!!!
Mica, felicitari! sanatos tun!
Eu sunt cu ochii lipiti de somn. Urasc prima zi de munca de dupa concediu.
Voi fi in 2012!
Mihaelafalt spune:
Neata gagici.
Alex imi pare rau daca te-am stresat cu intrebarile mele.
Corina de tine imi pare foarte rau, e asa dureros, stiu ce inseamna.
Eu am sunat la doctorita si maine dimineata ma duc sa dau urina ca azi dimineata iar au revenit senzatiile alea.
O sa iau antibiotic incepand de maine, ceva ce mi-a dat doctorita si cand iese antibiograma schimbam daca nu e bun asta, era bine daca puteam face azi analizele dar asta e, deja nu se mai poate.
Moni hai ridica capsorul, ai vazut ca au mai fost fete care le-a iesit cosuri si dupa au avut test pozitiv, doar Mica nu pleaca singura de aici.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Neata gagici. Alex imi pare rau daca te-am stresat cu intrebarile mele. Corina de tine imi pare foarte rau, e asa dureros, stiu ce inseamna. Eu am sunat la doctorita si maine dimineata ma duc sa dau urina ca azi dimineata iar au revenit senzatiile alea. O sa iau antibiotic incepand de maine, ceva ce mi-a dat doctorita si cand iese antibiograma schimbam daca nu e bun asta, era bine daca puteam face azi analizele dar asta e, deja nu se mai poate. Moni hai ridica capsorul, ai vazut ca au mai fost fete care le-a iesit cosuri si dupa au avut test pozitiv, doar Mica nu pleaca singura de aici. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Aspenter (75 mg) 1/zi