Asp.opt.(785) Felicitari Mica26 !!!
Raspunsuri - Pagina 10
miky82 spune:
Emilia singurul lucru pe care il am este acneea si stiu ca si asta este specifica PCOS, ovulatie am, menstruatia este regulata( cu toate ca am intre 28 si 34 de zile dr mi-a zis ca este o menstruatie regulata pt ca imi vine in fiecare luna, o menstruatie neregulata inseamna peste 40/45 de zile chiar mai mult)......stIu ca nu este capat de lume dar la cate am facut ca sa am si eu un bebe ma sperie orice acum, tu ai luat cumva metformin? multumesc de informatie.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
miky82 spune:
Draguta eu am glicemia foarte buna chiar nu este mare si din aceasta cauza sunt eu nedumerita, inca nu am primit mail de la dr. La tine e musai sa iasa analizele bune
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
draguta spune:
Miky le rezolvam noi cu tratament, trebuie sa luam partea buna ca stim ce trebuie tratat si luna viitoare e luna noastra
draguta spune:
aaa...si sa ma racoresc putin, m-am intalnit astazi cu o vecina care nu reusea sa ramana, pana la urama a reusit, are o fetita si statea departe cu copilul ca nu cumva sa o intreb ceva desi nu am facut-o niciodata, inainte de sarcina ma contacta ff des
emilia.m spune:
Da, eu iau Metformin. Dar mie mereu mi-au iesit glicemia si insulina si testul de glucoza ok, chiar si cand nu luam Metformin. Iau pentru ca scade rezistenta organismului la insulina si imbunatateste calitatea ovocitelor. Eu nu am un PCOS agresiv, doar ca fara medicatie menstruatia mea nu vine niciodata (am stat si 6 luni fara), combinatia PCOS cu Tiroida autoimuna duce la caderea parului si ingrasarea lui rapida ceea ce ma cam deprima (ma spal zilnic sau la 2 zile pe cap), ma ingras destul de usor dar nu foarte mult (de regula nu am mai mult de 65 kg la 1,65 m dar mi-as dori sa am 55 si nu prea reusesc), nu am pilozitate accentuata si nici testosteronul nu e peste limite dar e la limita superioara, vad ca ovulez cu Clomid deci nu e asa grava treaba. Acnee nu am, chiar destul de rar imi apare cate un cos.
Mi-a iesit Citomegalovirus Anticorpi igG 140,4 U/ml (peste 1 = pozitiv) si Anticorpi igM 0,22 (sub 0,7 = negativ).
E bine?
<hr noshade size="1" />
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
miky82 spune:
Emilia acum imi da seama cand ai zis de ingrasarea parului, la fel sunt si eu trebuie sa ma spal la 2 zile ca altfel nu mai pot iesi din casa , ai avut ceva reacti de la metformin? poate din cauza asta nu am eu ovocite de buna calitate, offfff......despre anticorpi nu stiu ce sa iti zic nu ma prea pricep, din cate mi-au expicat fetele intr-un capitol anterior daca este poitiv inseamna ca ai avut infectia si ai anticorpii dar nu stiu daca si la citomegalovirus este la fel.
3 Inseminari nereusite
momo_do spune:
Hristos a inviat!
Felicitari MICA!!! M-am emotionat citind post-ul tau, pentru ca ne-am alaturat comunitatii de aspirante cam in acelasi timp, si iata ca urarea primita de tine la inceput, si anume sa stai putin pe aici, s-a adeverit! Sa fie o sarcina usoara si dusa pana la capat fara probleme!
Eu sunt in ziua 34... teste de urina negative... iar la BHCG chiar nu am curaj sa mai merg.. o alta dezamagire... sunt foarte down azi.
Citesc ce scrieti aici si mi se par limbi straine... stiti atatea lucruri despre analize, medicamente, tratamente incat ma simt complet pe dinafara.
Eu la primul copil am ramas fara sa fac nimic deosebit... iar acum incercam de 6 luni si fara succes.
ideea a fost ca daca nici luna asta nu iese.. si nu cred ca iese... facem o spermograma. Dar totusi nu cred ca voi sti vreodata ce vorbiti voi aici...
Sa ne ajute chimia sa facem bebei sanatosi!
Eu am unul, ce sa zic... sunt o mamica foarte fericita si implinita, dar vream fratior urgent! :)
velvet spune:
emilia,e bine.IgG este ca ai avut infectia si acum ai anticorpi,iar IgM ca nu o mai ai.
Fleurdelise spune:
Buna fetelor, scuze ca dau buzna peste voi, dar m-am gandit la voi cand am citit articolul asta:
RECLAMA ILEGALA -/preconceptia/fertilitate/stresul-intarzie-conceptia
Am incercat sa postez un comentariu la el, dar imi cer sa ma loghez pe FB si nu am cont. E vorba de efectele stresului asupra conceptiei.
Copii aici comentariul meu daca tot l-am scris, poate ajuta pe cineva experienta mea (sunt gravida in aproape 30 de saptamani, sarcina obtinuta natural la 41 de ani):
"Este foarte adevarat. In special stresul legat de job.
Eu am ramas insarcinata , dupa multi ani de incercari si sperante, la 6 luni dupa ce mi-am schimbat serviciul. Eram inainte profesoara de liceu, cu clase foarte dificile, un mediu de lucru stresant, 8 ore in picioare, mereu pe fuga, mereu cu toate simturile ascutite (adrenalina...). Era vorba si de incertitudinea postului, daca imi prelungeste contractul sau nu, cred ca si insecuritatea profesionala joaca un mare rol. La noul job, administrativ, stres mult mai putin, un mediu de lucru foarte linistit in comparatie cu harmalaia dinainte, job permanent...m-am relaxat...si s-a intamplat minunea, fara macar sa planificam de data asta.
Asa ca va doresc sa faceti alegeri profesionale judicioase (ambii parteneri) in perioada in care incercati sa concepeti, e foarte important!"
Bine, asta nu inseamna ca profesoarele nu pot ramane insarcinate, era doar un exemplu din viata mea...la mine a jucat un mare rol faptul ca am scapat de stresul meseriei, sunt sigura. Sunt multe alte surse de stres, asupra unora din ele avem control sau le putem diminua cum zic ei in articol (yoga, meditatie, etc).
De ce am scris asta, ma gandesc ca, de multe ori, luam in considerare doar problemele strict medicale, si uitam sa ne relaxam, sau nu luam in considerare stilul nostru de viata si doza de stres pe care ne-o auto-administram, zilnic...
Va imbratisez, dorindu-va la toate sa fiti cu burtica, repede!
29 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Mica26 spune:
Buna seara,fetele mele dragi!
Va era dor de mine? Mie de voi tare tare...
Momo te astept sa ma prinzi din urma....poate e cu noroc luna asta!
Va pupacesc pe toate!!!
Mica 5+