Asp.opt.(785) Felicitari Mica26 !!!
Raspunsuri - Pagina 11
MeAlex spune:
LH/FSH mai mare de 1 arata ovare polichistice, daca exista si rezistenta la insulina, iar indica ovare polichistice. Metforminul e bun in astfel de cazuri. Stiu ca se mai recomanda si daca nu sunt probleme de genul asta, pentru ca ajuta la ovocite de calitate si o ovulatie mai buna.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Ana178081 spune:
HRISTOS A INVIAT !
la apel,cam pe seara si cam cu intarziere!
Tocmai ce am sosit in Buc de dimineata si direct la munca....
Nu prea am ce sa va zic despre mine,doar ca sunt z25,de prestat n-am mai prestat,ma cam dor sanii,sunt sensibili si uneori ma doare si burtica asa ca si cum ar tb sa-mi vina,dar nu e cazul la mine,nu acum,peste 10zile.Ce-o fii??
Va pup pe toate si multa bafta la bebici,sper ca Nasterea Domunului sa fii facut minuni si sa aduca bebeii mult asteptati la toate!
daena spune:
Buna fetelor!
Sa stiti ca ati avut dreptate, testele mele incep sa se pozitiveze . Aseara am baut un pahar de vinisor rosu si apoi am , si in seara asta vom urma aceeasi reteta.
In schimb mucus nu am deloc din ala de se-ntinde , sper sa-l inlocuiasca lubrefiantul cu succes.
Am pus si 2 poze in album, sa va dati si voi cu parerea. Nu am mai avut lumina naturala si nu se vede chiar asa bine, pe testul live linia de test e doar usor mai deschisa ca cea de control.
https://picasaweb.google.com/112933781119993765198/TesteOvulatieDaenaAprilie#5732806904772216514
Va pup si va doresc o seara frumoasa!
www.fertilityfriend.com/home/3b06ed" target="_blank">http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex LH/FSH mai mare de 1 arata ovare polichistice, daca exista si rezistenta la insulina, iar indica ovare polichistice. Metforminul e bun in astfel de cazuri. Stiu ca se mai recomanda si daca nu sunt probleme de genul asta, pentru ca ajuta la ovocite de calitate si o ovulatie mai buna. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) |
Multumesc mult Alex, ma gandeam eu ca este vora de asa ceva, sper sa se rezolve cu tratament.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
Bob_Pixel spune:
Daena, da, clar se apropie ovulatia, testul de z15 e aproape pozitiv, cred ca maine si poimaine le ai clar pozitive. Bagati carbuni cu preseed si vin rosu (nu-l uitati, conteaza!!) si prindeti barza de-un crac
Ana178081 spune:
Daena bravo,asa mi se pozitiveaza si mie in z15(tu cat ai CM_ul?),deci treceti la treaba
Bob ce nume ii puneti lui bebe?V-ati gandit?
daena spune:
Bobule, sa stii ca de prind barza asa o smotocesc, vai de capul ei, o pana nu-i mai las! Macar sa ma razbun pentru gramada de teste de sarcina cu o liniuta.
Ana, eu am la 28 de zile fix numai cu duphaston, daca-l las de capul lui poate dura si 58 de zile...
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
Ana178081 spune:
Mica felicitari pentru burtica cu bebe
GAbyv sa fie un samburel mic si la tine,sa ne arati curand II
Velvet nu mai fii suparata,fruntea sus ca trebuie sa iasa pana la urma
emilia al meu a fost la un urolog bun la Fundeni(l-a operat de varicocel).Daca vrei iti trim PM cu numele.
Fetelor sa va mai zic ceva,acum vreo 5-6 nopti iar visez soricel(nu stiu daca am mai zis),il prinsese catelusa mea,ca mai nou prinde soareci si-i omoara
Aaaaaaa si inca ceva,la vreo 3-4 case de al meu,pe un stalp e un cuib de berze de ani buni,acum cand am fost la tara de Paste vad barza(singurica),iar eu in gandul meu:"nu-si facea si asta cuib la casuta noastra...."
Pup pe toate,mai am cateva pagini si ajung cu cititul la zi.
Oare Kmy,Mrenesc,Raluca ce fac?
momo_do spune:
Neata fetele! Haideti la cafeluta:)
Azi m-am uitat lung la clinica... sa intru sa nu intru la BHCG... dar nu am intrat... nu am nici un feeling. ziua 35 fara nici un simptom, si apatie totala (poate asta e un simptom ca vin oaspetii nepoftiti)
DenyAnd spune:
Daena subscriu si eu la ce au spus fetele, testul z15 este pozitiv, cel de z16 va fi clar pozitiv(linia T mai pronuntata decat C).
Tin pumnii sa fie cu ochisori
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".