Asp.opt.(785) Felicitari Mica26 !!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

'neata fetele!

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Citat:
citat din mesajul lui daena

Bobule, sa stii ca de prind barza asa o smotocesc, vai de capul ei, o pana nu-i mai las! Macar sa ma razbun pentru gramada de teste de sarcina cu o liniuta.

Ana, eu am la 28 de zile fix numai cu duphaston, daca-l las de capul lui poate dura si 58 de zile...

Suntem cate putin din tot ce iubim.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Daena, ai sindromul ovarelor polichistice?
Velvet, multumesc pentru raspuns!

<hr noshade size="1" />
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Emilia acum imi da seama cand ai zis de ingrasarea parului, la fel sunt si eu trebuie sa ma spal la 2 zile ca altfel nu mai pot iesi din casa , ai avut ceva reacti de la metformin? poate din cauza asta nu am eu ovocite de buna calitate, offfff......despre anticorpi nu stiu ce sa iti zic nu ma prea pricep, din cate mi-au expicat fetele intr-un capitol anterior daca este poitiv inseamna ca ai avut infectia si ai anticorpii dar nu stiu daca si la citomegalovirus este la fel.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Miky.. ce sa zic... Metforminul e un picut cam naspa pentru ca are un gust ORIBIL (daca nu-l inghiti repede-repede iti blestemi zilele) mai ales fiindca e mare pastila ca si dimensiune. Iti grabeste foarte tare digestia (ceea ce e super daca suferi de constipatie sau digestie lenta) si cam atat am de spus despre el. Nu ma deranjeaza sa-l iau (nu iau decat o pastila pe zi) pentru ca imi face bine.
Uite informatii importante despre PCOS aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94783&whichpage=1
https://www.emcb.ro/article.php?story=20030112215853000

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata fete o cafeluta calda

ana,multumescsper sa am si eu copilul meu candva.iar tu sa ai un soricel mic in burtica luna asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fete!
Velvet multumim de cafeluta!
Emilia multumesc!
Moni tu cum te mai simti?

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Hello, girls !

Citat:
citat din mesajul lui Ana178081

Bob ce nume ii puneti lui bebe?V-ati gandit?

Multumesc de intrebare. Sper sa nu supar pe cineva daca raspund aici.
Pai de gandit, numai eu ma gandesc, sotul accepta orice aleg eu. Deocamdata am eliminat niste prenume, am ramas la Andrei (n-avem niciunul in familie si de Sf Andrei e si aniversarea alor mei ) si Mia (prenumele asta ma obsedeaza momentan, presimt ca va ajunge pe certificat, insotit de Elena sau Gabriela. Vreau nume super simple si unice in familiile noastre, ca sa nu fie confuzii (si-n plus, toate cele de mai sus se potrivesc ok si cu numele de familie).

Daena, nu uita sa bagi carbuni azi, cred ca ai test de ovulatie + ca la carte! Sa fie cu noroc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

miky,bob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Neatza fete!
Velvet multumim de cafeluta!
Emilia multumesc!
Moni tu cum te mai simti?

3 Inseminari nereusite

sunt la fund de butoi
astept ciclul maine
azi dimineata am facut test de sarcina - negativ
sunt indispusa total

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Moni imi pare rau, m-am programat la dr Petca miercuri o sa vad ce imi mai zice si mie, sper sa nu ma bage deocamdata la menopauza, m-am intristat, chiar credeam ca vei veni cu o veste buna.

3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Moni, imi pare rau! Daca tot te baga in menopauza, macar sa fie cu folos.

Am inceput sa folosesc si eu fertilityfriend si sa-mi iau si temp bazala. O grija in plus dimineata Sper sa fie cu folos, pt daca daca nici luna asta nu iese ne intreptam spe IA.

Voi fi in 2012!

Mergi la inceput