Asp.opt.(785) Felicitari Mica26 !!!
Raspunsuri - Pagina 12

emilia.m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daena Bobule, sa stii ca de prind barza asa o smotocesc, vai de capul ei, o pana nu-i mai las! ![]() ![]() Ana, eu am la 28 de zile fix numai cu duphaston, daca-l las de capul lui poate dura si 58 de zile... Suntem cate putin din tot ce iubim. ![]() http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed |
Daena, ai sindromul ovarelor polichistice?
Velvet, multumesc pentru raspuns!
<hr noshade size="1" />
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

emilia.m spune:
citat din mesajul lui miky82 Emilia acum imi da seama cand ai zis de ingrasarea parului, la fel sunt si eu trebuie sa ma spal la 2 zile ca altfel nu mai pot iesi din casa ![]() Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi 3 Inseminari nereusite |
Miky.. ce sa zic... Metforminul e un picut cam naspa pentru ca are un gust ORIBIL (daca nu-l inghiti repede-repede iti blestemi zilele) mai ales fiindca e mare pastila ca si dimensiune. Iti grabeste foarte tare digestia (ceea ce e super daca suferi de constipatie sau digestie lenta) si cam atat am de spus despre el. Nu ma deranjeaza sa-l iau (nu iau decat o pastila pe zi) pentru ca imi face bine.
Uite informatii importante despre PCOS aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94783&whichpage=1
https://www.emcb.ro/article.php?story=20030112215853000
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

velvet spune:
buna dimineata fete o cafeluta calda
ana,multumescsper sa am si eu copilul meu candva.iar tu sa ai un soricel mic in burtica luna asta!

miky82 spune:
Neatza fete!
Velvet multumim de cafeluta!
Emilia multumesc!
Moni tu cum te mai simti?
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Bob_Pixel spune:
Hello, girls !
citat din mesajul lui Ana178081 Bob ![]() |
Multumesc de intrebare.

Pai de gandit, numai eu ma gandesc, sotul accepta orice aleg eu. Deocamdata am eliminat niste prenume, am ramas la Andrei (n-avem niciunul in familie si de Sf Andrei e si aniversarea alor mei

Daena, nu uita sa bagi carbuni azi, cred ca ai test de ovulatie + ca la carte! Sa fie cu noroc!!

Monique77 spune:
citat din mesajul lui miky82 Neatza fete! Velvet multumim de cafeluta! Emilia multumesc! Moni tu cum te mai simti? Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi 3 Inseminari nereusite |
sunt la fund de butoi
astept ciclul maine
azi dimineata am facut test de sarcina - negativ
sunt indispusa total

Aspenter (75 mg) 1/zi

miky82 spune:
Moni imi pare rau, m-am programat la dr Petca miercuri o sa vad ce imi mai zice si mie, sper sa nu ma bage deocamdata la menopauza, m-am intristat, chiar credeam ca vei veni cu o veste buna.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Blue_sea spune:
Moni, imi pare rau! Daca tot te baga in menopauza, macar sa fie cu folos.
Am inceput sa folosesc si eu fertilityfriend si sa-mi iau si temp bazala. O grija in plus dimineata Sper sa fie cu folos, pt daca daca nici luna asta nu iese ne intreptam spe IA.
Voi fi in 2012!