Asp.opt.(785) Felicitari Mica26 !!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Draguta, eu incep sa le fac din ziua 10. Pana acum s-au pozitivat in ziua 15 si 16, iar acum in zilele astea le fac de 2 ori pe zi, dimineata si seara. asta pt ca ultima data dimineata zilei 16 linia de test era mai rosie decat cealalta, iar seara era deja mai pala.

Voi fi in 2012!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Bafta Blue, daca nu sunt alte probleme sigur vei reusi in cel mai scurt tim, la mine daca am problem degeaba aveam teste pozitive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxxy spune:

Fetelor, eu nu am ovulatie, endometrul subtire si sotul- astenoteratozoospermie....Pot sa intru la aspirante optimiste?...caci ma incearca un pesimism teribil zilele astea. Ca sa intru la stimulari trebuie sa fie el bine, dar eu am endometru putin si am inteles ca si stimularea il afecteaza .....pentru FIV nu sunt finante...ce sanse mai am?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Mimi, si restul fetelor cu analize de tiroida, experienta mea e una destul de contradictorie in privinta asta. Bunica mea materna a fost diagnosticata acum multi ani cu hipertiroidie si a luat niste ani tratament, ca pana la urma sa ii spuna ca de fapt are hipotiroidie si intr-un final oscilanta si pana la urma a renuntat la tratament ca mai rau ii facea si ii afecta si inima (medicamentele pt tiroida in general, luate pe termen lung, pot avea efecte negative asupra inimii).
Eu am facut o eco in timpul sarcinii cu Sara si a iesit o mica formatiune care seamana cu un nodul. Analizele ok si am stat linistita. Dupa sarcina am repetat analizele si au iesit in parametri, dar dr. de familie a zis musai ca trebuie sa iau eutyrox, insa eu am refuzat si am mers la medic endocrinolog care mi-a confirmat ca nu e cazul de tratament. Saptamana viitoare voi reface si eu analizele sa vad cum mai stau.

Concluzia, gasiti un medic endocrinolog bun, in care sa aveti incredere si mergeti pe mana lui, indiferent cat de bine se incadreaza rezultatele analizelor in parametri. Uneori, chiar si in parametri, dar spre una din limite, poate sa indice o mica dereglare, iar la hormoni nu e de joaca.

Voiam sa mai spun fetelor cu PCOS. Asa cum am mai povestit, si eu am ovare micropolichistice, iar acum vreo 6 ani am avut un chis mare care s-a spart de 2 ori. Iar tratamentul a fost un an de diane. Sunt tari, dar au fost singurele care au functionat. Iar dupa tratament am ramas imediat insarcinata cu Sara. De asemenea, stiu o prietena operata de endometrioza, care a facut tot asa tratament cu diane si acum e ok. Cine stie, poate tratamentul acesta va poate fi si voua de ajutor.

Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0

Mergi la inceput

Fetelor sunteti de acord cu diagnosticul pus astazi de endocronolog dupa analiza fierului 58ug/dl (50-170) de anemie feripriva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

inca un motiv de ingrijorare!de TSH si uitasem!ufff!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi32 spune:

Da Velvet sunt facute la Synevo. Mersi Iulia. Cam greu cu doctorii pe endocrinologie care sa fie buni si cu rabdare.

MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi

Mergi la inceput

Da Velvet, asta e viata, am fost la biserica sa iau aghiazma, in rest nu am chef de nimic, astazi a repetat si sotul spermograma, un rezultat prost si de la el si sunt varzaaa...

am descifrat si cealata analiza: SIDEREMIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

Fetelor sunteti de acord cu diagnosticul pus astazi de endocronolog dupa analiza fierului 58ug/dl (50-170) de anemie feripriva?

Draguta, si eu am anemie feripriva, diagnosticata dupa ce mi-am facut analizele pt Feritina. O sa caut acum sa vad ce valori am avut eu.

Voi fi in 2012!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

draguta,sa fie sperm buna!

si eu am nevoie de o veste buna ca de aer.si noi o repetam peste 2 sapt.sa fie mai buna sperm si o sa ma mai linistesc si eu.ca mi s-a luat.

mimi,si tie ti-a zis dr ca nu e de speriat TSH ul,nu?am citit pe net si scrie ca val normale sunt pana in jur de 4,5.acum oi vedea.mai am de asteptat 2 sapt pana ajung la dr.

Mergi la inceput