Asp.opt.(785) Felicitari Mica26 !!!
Raspunsuri - Pagina 19
mimi32 spune:
Velvet nu am facut analiza si dupa tratamentul cu femibion (care contine iod) sa vad daca e o schimbare, in bine sau in rau.
Poate ma hotarasc saptamana viitoare totusi sa o repet.
MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi
velvet spune:
mimi,iodul face rau sau bine?la asta nu ma pricep,ca nu am dat importanta,fiind toate analizele de tiroida in limite.si eu am inceput sa iau aspenter si femibion.eu am facut in februarie 2011 TSH ul.si nu l-am mai repetat.dr a vazut ca l-am facut si nu mi-a mai dat sa repet.dar nu stiu cat de atent s-a uitat la analize.
mimi32 spune:
Da, a zis ca atat timp cat e in valorile normale nu are de ce sa fie o problema.
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
mimi32 spune:
Cred ca daca ai probleme cu tiroida face rau.
ralucaneagu spune:
Hristos a inviat!
Va pup cu drag si sper ca ati avut parte de sarbatori minunate si linistite. Felicit cu bucurie noile gravidute si le doresc sa se bucure din plin de aceasta perioada din viata lor.
Imi cer iertare ca nu am intrat la voi de ceva timp , cred ca sunt vreo 10 zile , dar pentru mine a fost o perioada neagra din viata mea , pe care vreau sa o uit cat mai repede .
Pe 8 aprilie , am plecat la socrii la Craiova , urmand sa stam acolo pt sarbatori , insa ceasul rau , a facut sa avem un accident de masina . Sotul conducea , eu ,ma aflam langa el , pe scaunul din fata , iar in apropiere de Pitesti a intrat din plin in noi un pusti rebel ce conducea cu mare viteza si a pierdut controlul volanului , mai ales ca si ploua. Sotul e ok , insa pe mine m-a lovit din plin , a intrat direct in mine si am avut mai multe contuzii la spate si la cap , si mana stanga rupta.
Acum sunt ok , am ramas doar cu mana sa se vindece si incerc sa nu mai ma gandesc la ce a fost . ii multumesc lui dumnezeu ca nu a fost mai grav , ca suntem amandoi sanatosi si am invatat si mai mult acum sa apreciez tot ce am si sa nu mi se mai para lipsa unui bebe o adevarata tragedie…
Cat despre bebe… stiti ca incepusem prima luna de stimulare . Am luat closty in z5-9 , apoi ne-am iubit in urmatoarele zile , avusesem chiar primul test de ov pozitiv din viata mea , insa nu am mai apucat sa merg la eco sa vad rezultatul. Am luat duphaston din z16 , iar acum sunt z25 si astept cm-ul peste 3 zile . Am o mare intrebare la voi: daca printr-o minune , am ramas gravi , credeti ca a fost afectat de accidentul de masina? Am fost lovita f tare si in zona abdomenului , am spus atunci la spital ca fac tratament pt bebe , dar nu aveau cum sa vada daca s-a prins ceva sau nu. Am facut azi un test si era negativ.
Offf , nici nu stiu ce sa imi doresc acum …. Sa fiu gravi sau nu….
Va pup pe toate si va multumesc ca sunteti aici . de la voi ma incarc mereu cu optimism si speranta.
----------------------------------------------------------------------------------------
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
mimi32 spune:
Velvet eu stiu ca TSH se poate face in orice zi, restul legat de tiroida nu stiu.
velvet spune:
raluca,adevarat a inviat!ce bine ca esti bine!imi pare rau de ce ti s-a intamplat!daca e bebe sper sa fie bine!
multumescc,mimio sa il repet.
mimi32 spune:
Refacere rapida Raluca!