Asp.opt.(785) Felicitari Mica26 !!!
Raspunsuri - Pagina 17
Blue_sea spune:
Iulia, sa ne tii la curent!
Folosesc si teste de ov. Le folosesc deja de vreo 5 luni
Voi fi in 2012!
velvet spune:
iulia,sa fie bine bebe!
blue,mult succes luna asta!eu folosesc teste de ov de un an jumate...
emilia.m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta Emilia am scris mai sus, acum nu mai e relevat TSH-ul de ieri |
Draguta, sper ca intr-adevar rezultatul TSH-ului tau la un alt laborator sa fie ok, dar daca nu este eu te-as sfaturi sa mergi la un alt endocrinolog.
Iti spun asta pentru ca prietena mea care mi-a bagat mie mintile in cap cu tiroida asta si-a facut TSH-ul la 2 laboratoare diferite din Bucuresti (la Parhon si la Synevo) si TSH-ul ei era in jur de 8 si nu e grasa (are 1,71 m si 68 kg). Si-a repetat analizele la 3 luni dupa tot asa la ambele laboratoare, scazuse la 6 si greutatea ei era de 67 kg deci tot pe acolo. De-aia nu prea inteleg de ce iti zice tie medicul ca la TSH 5 ar trebui sa fii grasa, ca nu-i obligatoriu... In fine, repeta analiza si sa speram ca va fi bine.
Eu acum sunt deprimata ca n-am folicul bun, sper sa creasca asta care are acum 1,2 (e tot pe dreptul ca si luna trecuta) dar parca nu am asa mari sperante... Luna viitoare o sa imi creasca doza de Clomid daca cu 1 pastila/zi n-a mai mers...
Ce mi se pare totusi super e ca in ciuda stimularii am endometru bun (e drept ca m-am dat pe vin rosu in perioada Pastelui, dar se pare ca macar atata am si eu bun de obicei, endometrul). Sa vedem partea plina a paharului, zic!
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
mimi32 spune:
Buna fetelor.
Am vazut ca ati discutat despre TSH care si la mine a iesit crescut acum cateva luni 3.56 (0.27-4.2) fata de acum 2 ani 1.5 (0.4-6).
Eu acum 2 ani am facut si echografie pentru noduli si alte analize pentru tiroida si nu-mi iesise nimic rau.
Sunt cauze gen oboseala, stres care il pot modifica?
Eu nu am primit tratament pentru el ca au fost vazute doar de medicul ginecolog care nu s-a pronuntat ca nu ar fi bun.
Si acum cand discutati mi s-au aprins beculetele si am inceput sa caut rezultatele.
Ce sa fac sa il repet si sa ma duc la un endocrinolog? Sa mai fac si alte analize. Se fac in anumite zile ca nu mai stiu.
Mersi mult.
MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi
miky82 spune:
Iulia bafta multa la dr, sa vi cu vesti bune!
Emilia si eu am avut tot timpul endometrul bun la stimulare, nu este o regula sa fie mic, iar despre folicul eu zic ca are timp sa creasca avand in vedere ca el poate creste intre 1.5 si 2 pe zi si de abia esti ziua 11 cred ca undeva prin ziua 16 o sa ai ovulatia, ideal ar fi de 18mm ca sa poti sa iti faci injectia si oricum de la injectie mai creste putin.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
mimi32 spune:
Apropo te TSH a mai fost o discutie despre si cineva spunea: Legat de TSH, unii medici considera normala analiza care se incadreaza in limitele laboratorului ... insa altii spun ca e bine sa se stabilizeze in jurul valorii de 2 cand e vorba de FIV ...
Acum nu stiu.
MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimi32 Apropo te TSH a mai fost o discutie despre si cineva spunea: Legat de TSH, unii medici considera normala analiza care se incadreaza in limitele laboratorului ... insa altii spun ca e bine sa se stabilizeze in jurul valorii de 2 cand e vorba de FIV ... Acum nu stiu. MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot 1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii) Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi |
Mimi si eu am citit ca la FIV este bine sa fie in jurul valorii de 2 chiar mai mic, cred ca depinde si de alti factori.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
draguta spune:
velvet
Blue sea cum ies iestele de ovulatie?
Emilia luni merg sa repet TSh,glicemie,colesterol,calcemie,T4, calciu ionic si mai e una care nu o inteleg, voi vedea si rezultatele ca m-au zapacit de cap analizele, doctori multi cu pareri diferie
Iulia te asteptam cu vesti bune
velvet spune:
mimi,si eu am TSH ul exact ca tine 3,56.la acelasi interval.in februarie 2011.l-ai facut la synevo,nu?dr mea de atunci mi-a zis ca e cam mare pt varsta mea si mi-a zis sa merg la endocrinolog.dar n-am mai ajuns.sper sa nu fie o problema.toate analizele mi-au iesit bune.o sa il intreb pe dr pe 4 cand merg la buc.daca e vreo problema.