Asp.opt.(785) Felicitari Mica26 !!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna

fetelor aveti grija unde faceti analizele!!!

desi am facut analizele la un laborator care se spune ca dau rezultatele cele mai corecte, sunt facute aiurea sau nefacute

mai ca nu mi-a aruncat endocrinologul foaia cu analize, mi-a spus ca e o intreaga mafie in laboratoare, lumea e indusa in eroare si data peste cap cu tratamente pentru afectiuni care nu exista iar cele care exista nu sunt depistate din aceasta cauza

la TSH-il meu mi-a spus ca trebuia sa fiu grasa si eu sunt slabuta, era foarte suparat, asa ca luni merg din nou sa le repet la alt laborator recomandat de el , singurul pe bune de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele!

Ana si eu zic sa stai cumintica, nu e musai tocmai acum sa incepi sa mergi la sala, asteapta macar sa iti vina mestruatia daca mai vine

Gaby cum te mai simti?
Draguta sa inti sa ne spui ce ai facut la endocrinolog.
Moni pana la urma au venit uratii?
Daena spor la prestat.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Draguta si mie mi-a zis dr ca hormonalele trebuie sa la fac la Bios Diagnostic ca dau cele mai bune rezultate, pe tine unde te-a trimis?

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

Emilia, asa este, e foarte mare, maine merg la endocrinolog
la tine in cat timp dupa inceperea tratamentului a inceput sa scada?
aaa.. si la tine T3 si T4 cum sunt?

draguta, la mine TSH scade si creste (fluctueaza) chiar si sub tratament si in functie de fluctuatii imi ajusteaza medicul doza. Nu stiu sa zic exact la cat timp dupa inceperea tratamentului am inceput sa vad rezultate ca eu n-am luat in seama la inceput tiroida asta si nu ma prea tineam de tratament. Noroc cu o prietena care mi-a bagat mintile in cap si acum in fiecare zi cand ma trezesc imi iau pastiluta inainte sa ma dau jos din pat (o am pe noptiera). Azi am fost la eco (ziua 11) si am un folicul de 1,2 cm si cam plat, ceea ce nu e prea bine, s-ar putea sa nu ovulez luna asta si poate e din cauza TSH-ului maricel... cine stie... mai merg la o eco luni poate mai creste intre timp.
Am tiroidita autoimuna si analizele mele sunt cam asa:
Ultimele (adica Martie):
TSH = 3,41 (referinta 0,27-4,2)
Free T4 = 20,6 (referinta 12-22)
T4 = 158,2 (referinta 66-181)
(Anti-tiroglobulina si Anti-TPO nu vor scadea niciodata ca e boala cronica ce am eu si deci nu mi-i da sa-i fac tot timpul)

Cele de dinainte (adica Noiembrie):
Free T4 = 19,4 (referinta 12-22)
T4 = 182 (referinta 66-181)
TSH = 1,71 (referinta 0,27-4,2)
Anti-tiroglobulina = 309 (referinta <=115)
Anti-TPO = 467 (referinta <34)

Daena, imi pare rau ca nu iti poti face toate analizele pe care le vrei in Austria... Ma gandeam ca macar cu plata se poate.... E aberant sa nu poti verifica ce te ingrijoreaza.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Miky mi-a zis sa le fac in policlinica unde le efectueaxa doctora Tecuceanu, medic de specialitate, am fost si am intrebat doar, nu stiu sa iti spun de cine apartine ,nu mi-am dat seama , eram la pamant cu atatea piedici

Mergi la inceput

Emilia am scris mai sus, acum nu mai e relevat TSH-ul de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Draguta, vestea buna e ca s-ar putea sa te fi ales doar cu o sperietura, si in rest analizele sa fie ok. Sa speram ca dupa ce le repeti, ies toate cum trebuie si te linistesti.
Din pacate endocrinologul tau are dreptate cu laboratoarele. Probabil ca ati observat si voi ca anult trecut, au rasarit din pamant din iarba verde o multime de clinici, si mai ales spitale. Unele dintre ele, derivate din grupuri care la origine sunt firme de paza si protectie (e una langa casa alor mei la care cand am sunat mi-au spus asa bniste tampenii ca am renuntat).
Si din pacate nu iti da nimeni despagubiri pt nervii si stresul si emotiile pe care le induri dupa un rezultat prost, pana te lamuresti cum stau lucrurile. Off

Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Neata!

Iulia, multumesc! Sunt f optimista luna asta. Bag vitamine, branca ursului, masor temp bazala. Ne-am facut si un grafic cand trebuie sa prestam. Luna trecuta am cam exagerat si acum o sa fie 1 zi da, una ba. Sapt viit isi face si dl. spermograma si vedem ce si cum.

Si eu am patit cu laboratoarele: acum vreo 6 ani mi-a iesit PAP nasol (C3) si dr m-a luat ca am o rana pe col si trebuie sa-mi faca conizatie sau cum s-o numi. M-a speriat f tare, ca pap-ul nu e bun, ca arata ca am celule precanceroase etc. M-am dus cu raportul medical scris de ea in pasareasca medicilor, la un alt medic care mi-a spus ca nu reiese ca as avea rana. Si sa repet pap-ul dupa vreo 4 luni. asa am facut, dar la un alt lab si mi-a iesit f ok.

Voi fi in 2012!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata fete

draguta,sa iasa analiza buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Blue sa te ajute DD sa iti vezi visul realizat! Incearca si niste teste de ovulatie, poate ajuta. La noi s-au dovedit utile, caci se pare ca ovulam mai devreme decat socoteam eu. de molipsire

Eu am azi programare la dr si sper sa aud inimioara. Am mari emotii.

Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0

Mergi la inceput