Asp.opt.(785) Felicitari Mica26 !!!
Raspunsuri - Pagina 15
gabyv spune:
Draguta bine ca te duci la endocrinolog, ca nu e ok cu tsh-ul. E prima data cand ti-l faci? Daca da, ai gasit de ce ai foliculi de proasta calitate. Sper sa vii cu rezultate
Eu ma simt aproximativ, am ceva crampe de dimineata, sper sa nu imi vina maine...iau arefam sa imi lungesc cm_ul...
draguta spune:
Gaby da, e prima data, spune-mi mai multe te rog daca stii
se pare ca doctora de acum chiar vrea sa ma ajute, vorbim si la telefon, e tare draguta
cum sa-ti vina, isi face bebe cuib, fii optimista, vezi ce spun fetele ca trebuie sa lasam stressul
gabyv spune:
Draguta, am primit o lista cand m-am dus la clinica mea si acolo erau trecute la ce poate reduce calitatea ovocitelor: Fsh, T-urile marite, prolactina si mai era ceva... o sa caut lista si mai scriu.
Plus ca daca il ai marit poti sa ai hipo-tiroidie. (cunosc pe cineva care nu a trat-o si nu a mai putut sa faca copii-cand a descoperit era prea tarziu-era "scursa"deja)-trebuie sa faci o ecografie si o sonograma la tiroida. Iti mai zic eu in privat maine.
miky82 spune:
Draguta imi pare rau de TSH,cu tratamentul care ti-l da o sa se lase cu
Am primit acum mail de la dr si mi-a zis ca sunt bune hormonalele, in schimb nu mi-a zis nimic de insulina , eu nu mai inteleg nimic sau nu vrea sa imi spuna pe mail daca este ceva grav
Gaby se cuibareste ala micu, isi face loc in patutul lui pentru 9 luni Doamne ajuta!
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
Ana178081 spune:
Buna seara,fetele.
Mai e cineva pe aici?
Am si eu o nelamurire:vreau sa incep sala de luni,dar nu stiu daca afecteaza cumva ceva pe acolo(daca e ).Sa fac test de sarcina duminica(z29)??Si ar fii z13-14 de la glera,eu cred k atunci am avut per fertila(am mai facut teste de ov si lunile trecute si iesea pozitiv in z15).Deci.......
Sa vad,nu stiu ce sa fac
MeAlex spune:
Ana, eu nu as face efort. Poti face test in z29, dar e posibil sa fii gravida si sa iasa inca negativ daca ai o ovulatie tarzie...de ce sa risti?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Ana178081 spune:
MeAlex tu ai dreptate,dar vreau sa mai slabesc,mai ales ca peste o luna jumate plecam in vacanta
Cred ca cel mai bine fac test luni dimineata,daca iese pozitiv nu mai merg,daca e negativ merg la sala
Te pup
MeAlex spune:
Ana, cum vrei...dar crezi ca vor face mare diferenta 5 zile de sport, sa zicem? Tu stii cel mai bine cam cand ai ovulat, cat de lung e ciclul si asa mai departe...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
IuliaCospy spune:
Buna dimineata fetelor si Hristos a īnviat, cu ceva īntārziere!
Va poftesc la sau ceai sau suc, dupa preferinte. Eu as bea cafea non-stop
Moni, sper sa se arate soarele pt tine. Cand mai mergi la control ;i poti vorbi cu dra?
Gaby tu cum mai iesti?
Ana, si eu sunt de aceeasi parere cu Alex. Mai bine mai ai putina rabdare. Teoretic daca e bb nu are ce sa se intample daca faci sport, dar practic depinde de foarte multe lucruri asa ca e pacat sa risti. Sunt medici care recomanda repaus total in sapt 4 ca sa se fixeze bine, altii care dau doar utrogestan, altii care nu dau nimic, dar pentru siguranta mai bine stai cumintica. Doamne ajuta sa fie !
Daena, spor si sa vii cu vesti bune la sfarsitul lunii!
Miha, sper sa vina la timp reyultatele si sa iti iasa toate ok!
Mica, felicitari si sarcina usoara!
Blue sa dea DD sa fie cu ochisori si la tine cat mai curand!
Draguta, sa vii cu vesti bune!
fetele!
Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0