Asp.opt(784)Felicitari IuliaCospy,Corina87,Mica26!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Daena, dar nu ti-a dat dupa ce ai terminat clomid ceva pt glera? Clomidul cam subtiaza endometrul. Mie imi daduse estradiol in pastile, ar trebui sa ii spui ca nu prea ai glera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Buna dimineata fetelor!
Nu mi-a dat nimic altceva decat Clomid, celelalte le-am luat din proprie initiativa, acid folic in fiecare zi, zmeur+vit E primele 10 zile ale CM, si mai am duphaston pregatit pt dupa ce trece ovulatia, sa fiu sigura ca imi vine si luna viit daca nu va fi bebe luna asta. A, si preseed mi-am luat, si cred ca e f bun.
O zi buna la toate !

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Morning, girls !

Citat:
citat din mesajul lui daena

Bobule, ce iti face bulinica?

Face bine, multumim de intrebare, creste bulina la milimetru (taaare zgarcita e cu umflatul ) si bebe e tare rezervat in miscari (sa zicem ca e cuminte ). Mai asteptam cu destula rabdare (deocamdata) morfo de trim2, mi-am programat-o cat de curand s-a putut, la 20 sapt jumatate, ca sa masor acele IRR-uri pacatoase. Sper sa n-avem probleme cu ele, dar daca avem, sunt pregatita sa fac orice pentru beib mic.

Am vazut ca iei clomid. Zice bine Gaby sa iei ceva pt glera. Baga si paharelul de vin rosu seara (asta ajuta la ingrosarea endometrului) si hidrateaza-te bine, ca sa ajuti corpul sa aiba ce secreta. Preseed e genial Bafta multa !!

Fetelor, va urez sa aveti o saptamana frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Hristos a inviat!

Bob ce ma bucur ca sunteti bine!
Daena baga cate un paharel de vin rosu pana la ovulatie, face foarte bine la endometru dar si la psihic
Velvet cum mai esti?
Gaby ma bucur tare mult ca ai facut inseminarea speram ca va fi si cu rezultat! uite ca nu am stiut ca nu trebuie sa faci baie in ziua cu inseminarea, e bine de stiut.
Eu sunt z4 si am fost de mi-am facut analizele, imi pare rau ca nu am putut sa le fac in z3 dar dr mi-a zis ca le pot face si in z4, sper sa fie ok.

pe toate.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Hristos a inviat!
Si adevarat a inviat

Pup toate fetele, ma iertati ca intru asa rarutz, dar nu am ce sa scriu, va citesc zilnic, daca apare ceva nou- fac modificari la capitol, in rest stau .
Nu am noutati. Azi sunt in z6, menstruatia mi-a venit cu dureri mai usoare(doar prima zi ca incepea menstruatia) si apoi liniste, adica fara dureri, datorita aspenterului mi-a curs luna asta ceva mai mult si cu cheaguri, am rasuflat usurata zicandu-mi "las sa-mi curga mai mult, numai sa nu mai am durerile alea de cosmar".

Va doresc o zi frumoasa si cu soare
La noi ieri a plouat all day, frig si a fost urat afara ca am stat toata ziulica in casa, azi soarele incepe sa se arate, dar tot e frig.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Hristos a inviat!

Miky deci pana la urma te=a lovit furia rosie?
eu vineri vad ce si cum
dar......ma pregatesc sufleteste de menopauza desi sunt deja in depresie
tu te-ai apucat de dosar?

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata fete

am venit de la synevo,am recoltat pt homocisteina.acum sa vedem ce o fi.

miky nu ma simt bine de ceva vreme.nu imi trece ingrijorarea,tristetea...asta e!tu ce faci?

deny

o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Moni da m-am apucat de dosar, deocamdata incep cu analizele.... poate totusi o sa scapi de menopauza.
Velvet imi pare rau ca esti in starea asta, hai nu mai fi asa o sa rasara soarele si pe strada noastra.
Deny

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna frumoasele

Bob bulinica

Daena daca a aparut si a doua liniuta pe test e de bine, in zilele urmatoare se va colora si mai mult , fiecare corp reactioneaza diferit, eu cred ca in urmatoarele 3-4 zile vei ovula

Velvet, Miky sa iasa bine analizele!

Moni, Gaby, Deny, Mihaelafalt

maine merg si eu la recoltat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi32 spune:

Buna fetelor.
Emilia, Velvet vorbeati de spermograma si mi-am amintit ca am citit ca pentru forme anormale ar fi bun napraznic. Si noi avem aceeasi problema. Dar citisem ca se da parca 6 pastile pe zi si neprimind acest tratament de la doctor mi-a fost frica sa-i dau pe langa restul tratamentului.
Daca mai stie cineva ce e bun pentru forme anormale sa ne spuna si noua.

MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi

Mergi la inceput