Asp.opt(784)Felicitari IuliaCospy,Corina87,Mica26!
Raspunsuri - Pagina 20
Mica26 spune:
Hristos a inviat, fetelor!
Asa cum am zis duminica m-am testat...Iepurasul s-a tinut sa-mi faca un cadou...II !!!! Nu mi-a venit sa cred, de fapt nici acum nu imi vine sa cred! Ieri am repetat testul si a iesit la fel pozitiv. teoretic dupa ultima menstruatie maine as avea 5 saptamani. Tremur si acum cand impartasesc cu voi aceasta bucurie! Va doresc la toate sa vi se implineasca visul!
Deocamdata nu am zis la nimeni, numai sotul si sora mea stiu, si voi bineninteles, pentru ca vreau sa fiu sigura ca o sa fie bine...asa m-am bucurat si la prima si nu a fost sa fie.cred ca imi intelegeti temerea.
Azi nu prea mai am cum sa intru ca a organizat socrela mea masa in familie. Poate mai gasesc vreo portita totusi sau cel mai sigur diseara!
Va pup pe toate si va imbratisez!
Mica
velvet spune:
mica,felicitari!sarcina usoara!
miky,Doamne ajuta!sa fie bine si pt noi
draguta,multumesctu ce analize faci?
mimi,stiu de napraznic,dar cum dr androlog nu ne-a dat nici nu am vrut sa luam de capu nostru.pe 4 mai noi repetam sperm.Doamne ajuta!
draguta spune:
MIka felicitari, sarcina usoara si la termen frumos cadou ti-a facut iepurasul, tu ce probleme aveai?
velvet maine fac T3,T4,TSH si prolactina
mimi32 spune:
Mica, felicitari pentru sarcina. Sa fie asa cum iti doresti.
MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi
miky82 spune:
Mica felicitari pentru samburel! o sarcina usoara si bebe sanatos!
Draguta multumesc la fel iti doresc si tie, mie o parte din ele o sa imi iasa maine iar 2 dintre ele peste 12 zile o sa stau cam prost cu rabdarea asta.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
Mica26 spune:
Multumesc mult, fetelor!
Sa dea Doamne Doamne sa fie bine!
draguta nu am descoperit vreo problema din cate analize am facut. Cred ca din cauza CM neregulat nu reuseam sa raman, iar prima sarcina am pierduto pentru ca aveam trichonomas vaginalis si am facut tratament pentru asta peste sarcina fara sa stiu(cred, pentru ca nu mi s-a confirmat). Acum sper sa fie bine si sper sa fi fost alea cauzele!
Va pup!
Mica
ingeras2007 spune:
Mica FELICITARI!
IUHUUU inca o gravidutza
Sarcina la termen iti doresc si sanatate tie, si sanatos si mancacios si voios
(DenyAnd sunt, ca te-am trecut si la titlu, ma pun sa fac si capitol nou)