Asp.opt(784)Felicitari IuliaCospy,Corina87,Mica26!
Raspunsuri - Pagina 18
velvet spune:
miha la tine cred ca e ceva urinar.bea in continuare urinal la pliculete.multa sanatate!
Mihaelafalt spune:
Velvet si eu tind sa cred asta ca nu ma doare si la nexita cand am mai avut ma durea foarte tare, eu am doar senzatia de mers la baie si fac doar cateva picaturi si atunci am o senzatie naspa, nu usturime ceva deranjany nu stiu cum sa explic si dupa ce beau urinal vad ca ma lasa, ca acum imi e mai bine dar sunt si in pat, o sa vad la amiaza cand ies din pat ca mergem la sora mea.
Joi cred ca ma duc sa imi recoltez paiurile factor XIII, stiti cumva daca maine e deschis la sinevo? as vrea sa sun sa nu ma duc joi degeaba ca sa nu cheltui banii si pe motorina daca nu recolteaza.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
velvet spune:
miha asa aveam si eu senzatia cand m-a luat si am baut urinal si mi-a trecut.da,maine e deschis la synevo.merg sa imi fac si eu homocisteina.
Bob_Pixel spune:
Hello, girls !
Mihaela, parerea mea e sa duci la analize urina de dimineata, ca sa elimini complicatii. Nu vrei sa ai infectii netratate. Sucurile si ceaiurile iti amelioreaza simptomele, dar daca ai o infectie, e mai bine s-o tratezi din timp cu antibiotic.
daena spune:
Ce faceti dragelor, v-ati culcat?
Eu m-am trezit azi noapte cu o durere groaznica in gat, ma usturau caile respiratorii cand inspiram, asa ca pe la 2 mi-am pus compresa cu bitter suedez si m-am legat, am si un pic, de-am zis ca iau foc... Dimineata am fost mai binisor, am luat si Robitussin de 2 ori azi, acum iar m-am legat cu bitter.
Sunt suparata ca testele de ovulatie nu se pozitiveaza, maine sunt deja ziua 14 si nimic, a 2-a liniuta e tare anemica. Dr a zis sa merg la el peste 10 zile... Nici nu stiu cand ar trebui sa ovulez, ca ciclul meu e f dereglat. Egg nu am inca, e o secretie abundenta, clara si alunecoasa, dar nu se intinde. Eu banuiesc ca e de la sirop, maine nu mai iau sa vad exact ce produc eu.
Va pup pe toate.Noapte buna.
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed