Asp.opt(784)Felicitari IuliaCospy,Corina87,Mica26!
Raspunsuri - Pagina 14
velvet spune:
buna ziua fete
emilia si sotul meuu a facut sperm la synevo,prima de fapt,si i-au iesit 90%forme normale.cand am facut-o la medlife,lucrata de un embriolog,avea 90%forme anormale.eu zic sa o faceti la o clinica specializata si sa fie lucrata de un embriolog.numai asa puteti fi siguri.oricum,daca e lucrata bine,sperm nu e buna.sunt sanse mici sa ramai insarcinata natural.mult succes!
danamultumesc.Doamne ajuta la toate!
va doresc o zi frumoasa!
daena spune:
Buna dimineata fetelor!Gaby, bafta la inseminare.
Emilia, eu de aia te-am intrebat ca pe spermograma sotului meu scrie la concluzie normozoospermie, la 49,5 % spermatozoizi cu morfologie normala, si m-am gandit ca trebuie sa scrie si pe a ta ceva. In mod normal, din toate datele ce reies de acolo, trebuie sa se ajunga la o concluzie. Nu vreau sa te supar dar eu cred ca daca spermatozoidul are vreo anomalie, chiar daca fecundeaza ovulul, produsul de conceptie nu va fi de calitate si sunt sanse sa se piarda sarcina. Nu ma pricep asa bine, si rog fetele sa ma corecteze daca gresesc.
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
momo_do spune:
Salutare, fetelor! Felicitari celor gravidute!
Bafta la teste!
Desi intervin rar, va scriu in momente critice :)
Sunt in ziua 30, la un ciclu neregulat de 30-40 zile. Mi-am facut teste de sarcina luna asta, din ziua 9 pana in 22, si in zilele 19,20,21 mi-au iesit pozitive, apoi a palit liniuta...
Azi am niste dureri mari de burta, ma inteapa sanii, ameteli de cateva zile... ceva obisnuit si in cazul sarcinii si al SPM.
Din experienta primei sarcini, la fel doare burtica si inainte de menstra si in cazul simptomelor de sarcina.
Acum insa, spre deosebire de atunci, ne dorim bebele 2 cat mai repede... si sunt atenta la orice schimbare.
Dupa calculele mele, sunt cam 10-11 zile de la presupusa conceptie.
Test de sarcina evident negativ, dar e mult prea devreme pt a iesi in urina.
Cand pot face BHCG? Ar iesi ceva luni - la 13-14 zile de la ovulatie?
Multumesc in avans
gabyv spune:
Draguta
Daena si Velvet multumesc
Gata ma indrept spre casa
Emilia, imi pare rau, dar nu e bine deloc. E prima spermo pe care o faceti? Fuga la dr, dar slabe sanse natural. Puteti incerca cateva IA. Un ovul fecundat cu spermt. defect nu rezista.
Cine intreba de beta? Cel mai bine la 14 zile de la conceptie.
momo_do spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velvet daena gaby,ce faci? momo,fa beta cam la 13-14 zile.succes! |
Sa speram ca vin cu o veste buna... nu mai vreau sa ma entuziasmez... ce-o fi o fi.
Paste fericit! Multi bebei sanatosi sa avem!
emilia.m spune:
nu imi e cat de clar as dori de ce nu e buna spermograma ca spermatozoizi viabili sunt 91% si totul e ok conform normelor OMS mai putin Ph-ul care e putin mai mare. O sa intreb vineri dr mea si eventual il trimit la un urolog dar fosta lui prietena a ramas insarcinata accidental deci nu sunt asa speriata insa nici lamurita nu sunt. I-am dat oricum suplimente cu zinc si l-carnitina.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
velvet spune:
emilia,e conform noilor norme,dar se ramane ff greu insarcinata cu spermatozoizi cu majoritatea formelor anormale.eu zic sa o repetati si sa o lucreze embriologul.este si cazul meu.de 2 ani de zile.